Įkraunama...
Įkraunama...

Darželio aukletojų pareigos,taisyklės

QUOTE (manu @ 2004 03 05, 14:57)
mama mia, ka siais laikais dar tokiu dalyku buna ohmy.gif
siaubas blink.gif
tokioje situacijoje elgciausi taip :

kai tik pamatyciau kas atsitiko nufotkinciau vaika - is prieko, is nugarytes , profiliu, ta isskusta plema atsikirai, atsikrai visus berimus. dar ir nufilmuociau. vienu zodziu viska uzfiksuociau.
po to ateitu eile aiskinimuisi - rastu surasyciau rasta (ar vedejai ar svietimui) ir priedo dar prisegciau pora "ïliustruojanciu" nuotraukeliu. rasta geriau rasyti su kokio teisininko pagalba. nes kiek as suprantu cia galima iziureti ir gresme vaiko sveikatai, ne tik aukletojos savivale.

kas apgins vaika, jeigu to nepadarys jo tevai ?

Siulau paskelbti aukletojai apkalta, o vaika kaip vaizdine priemone hp dezeje perduoti konstituciniam teismui.
Bet manau kad aukletoja nekalta. Aplinka kalta.

Atsakyti
Ne už ką aš šito reikalo taip nepalikčiau. Ir visai nesvarbu kad sūneliui ta auklėtoja patinka. Kas jai davė teisę taip tyčiotis iš vaiko?
Atsakyti
Tai kad aš ir nenutylėjau, bet jei pradėsi pyktis, tai sugalvos, kaip vaiką rafinuotai terorizuoti: pvz. ignoruos vaiką ar dar ką nors tokio sumastys. Tektų pervesti į kitą darželį. Taigi vaikui stresas, o jei dar priprasti prie grupės taip lengvai nepavyks? Apie tai galvoju. Dar turint galvoje, kad du metus viskas gerai buvo, vaikas nė karto nėra verkęs paliekamas darželyje, o apie auklėtoją gerai atsiliepia. Gerai, kad į svečius niekur eiti nereia artimiausiu metu, nes gėda būtų. Vyras sako "dar su zelionka išteplioti vietomis reikia, ir mikriuke piko metu tuščios vietos aplink garantuota" smile.gif Turbūt parėkimu ir pasibaigs šis dalykas, gal nieko panašaus daugiau ir neatsitiks, bet jei ne, tai būsiu kalta tik aš... doh.gif
Atsakyti
Trūksta žodžių blink.gif

Ir, manau, jei vaikui auklytė patinka, negali skųstis nei vedėjai, nei kur aukščiau.
Nes viskas atsisuks prieš tą patį vaiką. g.gif

Tikiuosi, greit ataugs. unsure.gif
Atsakyti
O gal ji ir progines šukuosenas daro? Pasiklausk dėl visa ko- maža ką, gal prisireiks našarom...
Gal ji ir vaiko drabužius galėtų praskalbti? Siūlau surinkt namie purvinų rubelių kuo didesnį maišą ir įteikti auklėtojai. Manau namioką suprastų... Arba pakviesk į namus, kad kambarius sutvarkytų...
Atsakyti
As manau nors ir vaikui aukletoja patinka, bet juk taip elgtis negalima, ir as tai tikrai papasakociau vedejai...
Atsakyti
O gal ji ir progines šukuosenas daro? Pasiklausk dėl visa ko- maža ką, gal prisireiks našarom...
Gal ji ir vaiko drabužius galėtų praskalbti? Siūlau surinkt namie purvinų rubelių kuo didesnį maišą ir įteikti auklėtojai. Manau namioką suprastų... Arba pakviesk į namus, kad kambarius sutvarkytų...

Dėl šukuosenos susilaikysiu dėl žinomų priežasčių biggrin.gif , bet kiti pasiūlymai pasirodė patrauklūs. Važiuoju į daržą pasiimti vaiką ir kartu prigriebsiu aulkėtoją, kad apkuoptų namelius, šuo jau senai namaudytas (ir tris dienas nešertas) biggrin.gif Namus sutvarkys, šunį išmaudys, tada aš ją mušiu, o šuo įkalčius sunaikins thumbup.gif clap.gif thumbup.gif

Vobla, tu genijus!!!
Atsakyti
Jooooo blink.gif Pabandytu kas maniske apkirpt blink.gif ,pasiimciau pati zirkles ir pademonstruociau kaip aukletoja "noriai" leidzias kerpama.Kur matyta tokia saviveikla uzsiimt?Isvis kodel darzelyje kerpamas vaikas?Tam yra kirpyklos ir galu gale namai,o ne viesa istaiga,kur lankosi vaikai ir dar tenka kai kuriems mat pabut kirpimo pamokeliu manekenais mad.gif
O va jei rimtai taip atsitiktu mano vaikui tai,tai pirmu taikiniu pas vedeja,nes sitokios saviveiklos netoleruoju.Visai jau,absurdu absurdas mad.gif
Ringa,koks cia darzelis?Perspek gal mamytes kas ju laukia jame g.gif
Atsakyti
o jus isivaizduojat panasia situacija pvz JAV kazin kiek pinigeliu mama prisiteistu? wink.gif

ir dar idomu kaip pats vaikas i tai reaguoja, gal jam dzin visai, blink.gif va pagalvojau ant tiek neitiketina situacija
Atsakyti
ringa, o tu nekalbejai su kito (kiek pamenu 2 maziukus apzarino aukle) mama, gal dviese spreskit sia problema.
Atsakyti
Nu aš apšąlus...Sveiku protu nesuvokiama situacija ohmy.gif Kas čia per vaikų kirpimai? Jėtau, Ringa, o tu tikrai išsiaiškinai, kame čia reikalas buvo? Gal ji Hobby Hole nusipirko plaukų kirpimo mašinėlę, tai mokėsi? Kažkoks kvalias pasiaiškinimas, kad vienas vaikas nenorėjo.... O kodėl ji turėjo tą vaiką užnorinti?
Pervedimas į kitą darželį nepadės, o skandalo kelti nebijok - šitoj situacijoj tikrai nebus atsigriebta ant tavo vaiko. O ir paskutiniu metu pastebėjau, kad auklėtojos privengia išsilieti ant vaikų po mamų skandalų - išbandytas reikalas wink.gif
Bet man vistiek pilna galva klaustukų - kokie vistik buvo kirpimo motyvai? Reikės Miglės auklėtojai papasakoti laugh.gif Pažiūrėsiu, kokia bus reakcija, gal čia jau įeina į programas? g.gif
P.S papasakojau Miglei, ta akis išpūtė - sako, o tas vaikas buvo berniukas ar mergaitė? Bet vistiek sako, mūsų auklėtojos dar nekirpo biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu jau prezidenturoje manikiurinis kabinetas veikia,kodel darzelyje negali veikti kirpykla? blink.gif blink.gif Matyt tikejosi,kad parodysit visiems draugams kaip puikiai jusu vaika apkirpo,tai parekomenduosit ja kitiems wink.gif o ka,algos aukletoju mazos laugh.gif

uzjauciu vaika ir mama,iseities is situacijos nematau,nes turbut sukuosenos stresas mazesnis pries teismu,darzo keitimo ir tt stresa. blink.gif
Atsakyti