Siaip tai visai nejuokinga
| QUOTE (manu @ 2004 03 05, 14:57) |
| mama mia, ka siais laikais dar tokiu dalyku buna siaubas tokioje situacijoje elgciausi taip : kai tik pamatyciau kas atsitiko nufotkinciau vaika - is prieko, is nugarytes , profiliu, ta isskusta plema atsikirai, atsikrai visus berimus. dar ir nufilmuociau. vienu zodziu viska uzfiksuociau. po to ateitu eile aiskinimuisi - rastu surasyciau rasta (ar vedejai ar svietimui) ir priedo dar prisegciau pora "ïliustruojanciu" nuotraukeliu. rasta geriau rasyti su kokio teisininko pagalba. nes kiek as suprantu cia galima iziureti ir gresme vaiko sveikatai, ne tik aukletojos savivale. kas apgins vaika, jeigu to nepadarys jo tevai ? |
as asmeniskai pasielgciau butent taip tai man regis po gresiancio islekimo is darbo aplink ta vaika ant pirstu galiuku vaiksciotu ....
Zeuru...niu apkirpceu as pati paskui ta aukletoja (nors pati esu busima aukletoja)...seip nereikia visko taip palikti...nes kita karta sugalvos dar beleka padaryti...ydomu,koks cia darzelis...
Vakar uošvis vaiką pasiėmė iš daržo, tai jis, kaip žmogus be kompleksų ir mėgstantis papliurpt, ir paskė viską, ko aš iš mandagumo jai nepasakiau: sako " džiaugitės, kad tą dieną ne marti vaiką pasiėmė, nes gal ir pati plika būtumėt. O jei dar pasikartos, tai nė marčios nereikės- aš pats žirkles atsinešiu!"
Kuo toliau, tuo labiau man uovis patinka
O darželis čia vienas iš geresnių Kaune, patekti į jį ne taip lengva tuo metu buvo
O darželis čia vienas iš geresnių Kaune, patekti į jį ne taip lengva tuo metu buvo
| QUOTE (ringa @ 2004 03 10, 09:47) |
| Vakar uošvis vaiką pasiėmė iš daržo, tai jis, kaip žmogus be kompleksų ir mėgstantis papliurpt, ir paskė viską, ko aš iš mandagumo jai nepasakiau: sako " džiaugitės, kad tą dieną ne marti vaiką pasiėmė, nes gal ir pati plika būtumėt. O jei dar pasikartos, tai nė marčios nereikės- aš pats žirkles atsinešiu!" O darželis čia vienas iš geresnių Kaune, patekti į jį ne taip lengva tuo metu buvo |
Ringa, tavo uošvis tai tikrai šaunus
Manau labai geri Voblos auklėtojų auklėjimo metodai
O pas mane tokia situacija buvo: Mano vaikiui (3m.) buvo problema su užpakaliuko nusivalymu. Kartą ateinu jo pasiimti ir nerandu vaiko. Auklėtoja su vaikais kieme, o maniškio nėra. Nubėgau į grupę - o ten mano mažius visas apsižliumbęs rūbinėje sėdi su vienu batu. Pasirodo, kad jis nuėjo į tuoletą ir atlikęs reikalą pašaukė auklėtoją, kad nuvalytų, o ta atrėžė, kad gyvenime nevalė ir nevalys tokiam dideliam vaikui. Taigi, visi išėjo į lauką, o jį paliko sėdintį tuolete. Kaip pakėliau auklėtojai triukšmą! Pasikviečiau vedėją ir išrėžiau, kad su tokiu požiūriu į vaiką auklėtoja negali dirbti darželyje. Gal tada iš įkarščio truputį "persūdžiau", bet dabar auklėtoja kaip "šilkinė"
Suprantu, kad maniškis būdamas tokio amžiaus turėjo jau pats susitvarkyti, bet manau, kad turėjo būti kitokie naudojami auklėjimo metodai
Beje, po šito incidento vaikis pradėjo nebeiti į tuoletą nei namie, nei darželyje. Oi buvo rūpestėlio...
Suprantu, kad maniškis būdamas tokio amžiaus turėjo jau pats susitvarkyti, bet manau, kad turėjo būti kitokie naudojami auklėjimo metodai
Beje, po šito incidento vaikis pradėjo nebeiti į tuoletą nei namie, nei darželyje. Oi buvo rūpestėlio...
| QUOTE |
| O pas mane tokia situacija buvo: Mano vaikiui (3m.) buvo problema su užpakaliuko nusivalymu. Kartą ateinu jo pasiimti ir nerandu vaiko. Auklėtoja su vaikais kieme, o maniškio nėra. Nubėgau į grupę - o ten mano mažius visas apsižliumbęs rūbinėje sėdi su vienu batu. Pasirodo, kad jis nuėjo į tuoletą ir atlikęs reikalą pašaukė auklėtoją, kad nuvalytų, o ta atrėžė, kad gyvenime nevalė ir nevalys tokiam dideliam vaikui. Taigi, visi išėjo į lauką, o jį paliko sėdintį tuolete. Kaip pakėliau auklėtojai triukšmą! Pasikviečiau vedėją ir išrėžiau, kad su tokiu požiūriu į vaiką auklėtoja negali dirbti darželyje. Gal tada iš įkarščio truputį "persūdžiau", bet dabar auklėtoja kaip "šilkinė" |
Žinai, vieną vasarą man pačiai teko dirbti darželyje lopšelio grupėje, tai tikrai daug vaikų ateina ne tik kad nusivalyti nemokėdami, bet ir į pampersus darydami, bet kad šitaip pasielgti
| Vakar uošvis vaiką pasiėmė iš daržo, tai jis, kaip žmogus be kompleksų ir mėgstantis papliurpt, ir paskė viską, ko aš iš mandagumo jai nepasakiau: sako " džiaugitės, kad tą dieną ne marti vaiką pasiėmė, nes gal ir pati plika būtumėt. O jei dar pasikartos, tai nė marčios nereikės- aš pats žirkles atsinešiu!" O darželis čia vienas iš geresnių Kaune, patekti į jį ne taip lengva tuo metu buvo |
fainas tavo uosvis
tai bus jau cia koks drazelis "Girinukas" "arba "Gandriukas"...
As pribloksta!!!Siaip jau as pati dirbu darzelyje ir tokia situacija man atrodo mazu maziausiai keista, tiesiog nereali. Visko yra buve ir pas mus ir su aukletojomis ir su tevais, bet kad taip...Nezinau, man nerealu. Is musu darbo tai tikrai butu teke iseiti...Tiesa, mane siek tiek papiktino ,,svetimos" issireiskimas apie aukletoju keistuma. As tokiu istoriju prirasyciau apie tevu keistumus, kad net nepatiketumet...Bet, cia kaip sakoma, kiekvienas is savo varpines..O plauku ir dvasines savijautos tai tikrai gaila...
Musu darzelija aukletoja pendelius duoda kad greiciau i grupe is kiemo eitu.
pati pro langa maciau,o i ta grupe ir mano sunelis vaiksto.Nenorejau vedejai sakyti,bet jaigu dar pamatysiu,tai jau tikrai netilesiu.Nespardis daugiau vaiku.O dar beto jie patis maziauseji darzelija.
pati pro langa maciau,o i ta grupe ir mano sunelis vaiksto.Nenorejau vedejai sakyti,bet jaigu dar pamatysiu,tai jau tikrai netilesiu.Nespardis daugiau vaiku.O dar beto jie patis maziauseji darzelija.
| QUOTE (K.Kriste @ 2004 04 05, 19:14) |
| Musu darzelija aukletoja pendelius duoda kad greiciau i grupe is kiemo eitu. pati pro langa maciau,o i ta grupe ir mano sunelis vaiksto.Nenorejau vedejai sakyti,bet jaigu dar pamatysiu,tai jau tikrai netilesiu.Nespardis daugiau vaiku.O dar beto jie patis maziauseji darzelija. |
As tai tik pamacius toki dalyka buciau toki veja sukelus, kokia teise ji turi pries vaikus naudoti jega?