O siaube, man kraujas užvirė perskaičius
Jei sužinočiau kad mano vaiką auklėtoja taip vadina, iš kart eičiau pas direktorę, o paskui aišku keisčiau grupę arba darželį, nepasitikėčiau tokia darbuotoja
QUOTE(vobla @ 2006 10 19, 15:08)
Manau pirmiausia reiktų su pačia auklėtoja pasišnekėti... Ramiai, tyliai, bet duodant suprasti, kad toks jos elgesys nebus toleruojamas...
Taip, bet nesinori dėl teisybės stumti į nemalonės padėtį savą vaiką. Nes manau tai atsilieptų ir jam... O jis pas mane labai jautrus (į mamytę
QUOTE(murzinyte @ 2006 10 19, 15:41)
Taip, bet nesinori dėl teisybės stumti į nemalonės padėtį savą vaiką. Nes manau tai atsilieptų ir jam... O jis pas mane labai jautrus (į mamytę
)
Nežinau... nemanau, kad atsilieps, jei teisingai su auklėtoja pašnekėsi. Papasakok ką pasakoja vaikas, ką tu žinai ir paklausk ką ji pati apie tai mano... Paklausk kokį ji pavyzdį rodo mažiesiems. Duok suprasti, kad tau nemalonu tai girdėti, ir jei tai tęsis- keliausi šnekėtis pas vedėją... Jei žmogui nors kiek brangi ta darbo vieta- vargu ar ims puldinėti tavo vaiką... O jei smegenų visgi nerasta- tai tokiai neverta dirbt su vaikais- "staltiese jai kelelis"...
Kartais labai sunku išsiaiškinti ar vaikas tikrai nemeluoja, nekuria. Prieš tai reiktų pakalbint dar kelių grupiokų tėvelius- ką jie apie tai yra girdėję...Ir tada jau daryt išvadas.
QUOTE(Ingrida.S @ 2006 10 19, 15:22)
Aišku kad verta pasakyt mamai, tik labai gaila, nes jai bus skaudu kad taip kalba jos vaikui
Bet gal ji pati pasikalbės su auklėtoja. Oi nežinau ką aš daryčiau jos vietoj...
Manau kad pasakymas direktorei nelabai ką padės, nes daugeliu atvejų direktorė būna auklėtojų pusėje
Manau kad pasakymas direktorei nelabai ką padės, nes daugeliu atvejų direktorė būna auklėtojų pusėje
Man ir atrodo, kad neverta pasakyti apie tai tos mergaitės mamai. Ji gali sureaguoti neadekvačiai. Liksi kvailio vietoj... Arba nueis ir išpoškins, kad tu taip sakei...
Aš pati girdėjau darželio auklėtoją vaikus pravardžiuojant. Vaikščiojau su savo vaikais aplink darželį, o ten tokia blondinė stora tik ir šūkavo "Irmiaška, Daivoška ateikit čia". Ir dar grasino, kad kažką padarys, jei vaikai neateis... žodžiu, nyku... Aš nusivylus darželiais, ir nemanau, kad mano vienos ausys tai girdi. girdi ir vadovai. O kas čia tokio, pagalvos...
QUOTE(naitas @ 2006 10 22, 02:14)
Man ir atrodo, kad neverta pasakyti apie tai tos mergaitės mamai. Ji gali sureaguoti neadekvačiai. Liksi kvailio vietoj... Arba nueis ir išpoškins, kad tu taip sakei...
Aš pati girdėjau darželio auklėtoją vaikus pravardžiuojant. Vaikščiojau su savo vaikais aplink darželį, o ten tokia blondinė stora tik ir šūkavo "Irmiaška, Daivoška ateikit čia". Ir dar grasino, kad kažką padarys, jei vaikai neateis... žodžiu, nyku... Aš nusivylus darželiais, ir nemanau, kad mano vienos ausys tai girdi. girdi ir vadovai. O kas čia tokio, pagalvos...
Tai vat dėl to ir liūdna....
QUOTE(murzinyte @ 2006 10 19, 16:41)
)
Va šito tai tikrai nebijočiau
QUOTE(geguzevasaris @ 2006 10 30, 19:00)
Va šito tai tikrai nebijočiau
Kaip , pavyzdžiui, gali jam atsiliept?Ar tu manai, kad ji galėtų būti kerštinga vaikui?
na manau atsilieptų auklėtojos grubumu, mažesne priežiūra ir t.t. Nes ji nėra iš švelniųjų.
Na ir absurdas,tai jei su kitu vaiku taip bendrauja,reiskias su visais taip
Reiketu si reikala aptarti su visais teveliais ir duoti jai ultimatuma,arba pasitaiso arba visi organizuotai rasot skunda darzelio vedejai,del aukletojos elgesio
Kai visi pasirasysit,cia jau bus oficialus pareiskimas ir vedeja privales isspresti sia problema jusu naudai
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 10 31, 20:33)
Na ir absurdas,tai jei su kitu vaiku taip bendrauja,reiskias su visais taip
Reiketu si reikala aptarti su visais teveliais ir duoti jai ultimatuma,arba pasitaiso arba visi organizuotai rasot skunda darzelio vedejai,del aukletojos elgesio
Kai visi pasirasysit,cia jau bus oficialus pareiskimas ir vedeja privales isspresti sia problema jusu naudai 
o kaip jau "išmatuosi" , kad pasitaisė? Aš tai nematau tokios ribos - viskas, jau pasitaisė, jau galima vėl pasitikėti. Be to, kai pasakysi, kokiu klausimu kvieti visus tėvelius į susirinkimą, tai bandyk atspėti, kiek ateis
dar manau, kad vedėja tikrai dėl tokio "mažmožio" nekreips dėmesio. O atsirašinėti taigi visi gudrūs.
Kai aš savo vaiko ex darželio grupėj auklėtojos paklausiau: kokia ugdymo programa, tai ji man atsakė: "kokia čia dar programa? Aš tik žiūriu, kad jie vienas kitam akių neišsikabintų". Trimetukų grupėj tai išgirsti buvo keista...
O tai kas kaltas,kad nereikalaujat atsiskaityti,kaip vaikucius ugdo aukletojos
O apie aukletojos elgesi suzinosit is vaikucio elgesio,pasitaise ji ar ne.Ir rasau ne siaip sau,kaip cia saket, o is patirties,ir vedejos reaguoja,tik reikia,kad bent puse teveliu parasu butu
O ir su teveliais galima susisiekti,ne tik per susirinkumus,bet bendraukit atvesdamos vaikucius,telefonu,galu gale dazniausiai gi visi vieni salia kitu gyvena
Ir ispresta bus problema,reikia tik noro ir energijos
Pakalbėčiau su auklėtoja. Tuoj pat. Ir nemanau, kad vedėjai auklėtojos elgesys vienodai šviečia
Mano vaiką depresija serganti auklėtoja stumtelėjo, kad miegotų. Tuoj pas valdžią nulėkiau. Auklėtoja patapo šilkine
Suprato, kad manęs ir mano vaikų taip lengvai nepastums 
O pačiai siūlyčiau pagalvot. Gal kitą dieną tavo vaikas bus tas, ant kurio klyks per visą grupę - "Mižnius!"... Tokioje situacijoje negalima būti abejingoms
O pačiai siūlyčiau pagalvot. Gal kitą dieną tavo vaikas bus tas, ant kurio klyks per visą grupę - "Mižnius!"... Tokioje situacijoje negalima būti abejingoms