Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(W*S:* @ 2010 09 28, 20:03)
O ši parduotuvė siunčia tiesiogiai į LT ar per tarpininkes? Ar kas siuntėtės? blush2.gif

dėl kitų šalių nežinau, bet iš Anglijos puslapio Delivery informacijos aš suprantu, kad siunčia tik pačioj UK g.gif
Atsakyti
H&M atsidare visai netoli Lietuvos- Lenkijoj, Suvalkuose idomu butu kada apsilankyt smile.gif
Atsakyti
As taip pat budama uzsienyje niekada nepraleidziu progos uzsukti i sia parduotuve. Rubeliu kainos ir kokybes santykis - super thumbup.gif . Teko kazkada vasara pirkti medziagines basutes - tai sia vasara 3 sezona tryniau ir vis dar mielos. wub.gif Neseniai teko siustis per tarpininkes balerinas, tai pasikonsultavusi forume emiau dydziu didesnes ir neprasoviau. Tiko idealiai. smile.gif

Dabar vel nesusilaikiau ir uzsisakiau blush2.gif Sikart pora suknuciu. wub.gif
Atsakyti
Gera parduotuve ypac Svedijoj kur viskas brangu, tai ten tikiriausiai tik vienas geras ir nebrangus dalykas tai yra HM biggrin.gif
Siaip pries tris savaites buvau Stoholme irgi prisipirkau visko nemazai, tik neverta ten laukt ispardavimu ner nera l.dideles nuolaidos o ir rinktis ner is ko. Nors kai gyvenau portugalijoj tai ten HM nuolaidos geros ir rinktis is ko yra. Matyt priklauso nuo salies 4u.gif
Ir siaip mieste visi su HM maisiukais vaiksto Svedijoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(varhay @ 2010 09 28, 20:28)
H&M atsidare visai netoli Lietuvos- Lenkijoj, Suvalkuose idomu butu kada apsilankyt  smile.gif

va buvo aną savaitgalį MB bendradarbė, sakė nieko gero g.gif čia mums nuo Druskininkų visai netoli iki tų Suvalkų.
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 09 28, 20:51)
kodėl? nes daug kas pirktų ir vaikščiotų vienodi?  ax.gif  jau, man regis, nebe tie laikai..
aš turiu suknutę tokios storos medžiagos ir megztukus kokius penkerius, tai kažkaip nesikucuoja  smile.gif

būtent dėl to smile.gif
tie tie, nes HirM nebrangus, ypač kai nuolaidos, visi kaip su uniformom vaikščiotų
Teko pagyvent Danijoj, nemažam mieste ir tai HirM asortimentą nešiojančių laaaaaaabai daug. Tai kas dėtųsi Lietuvoj doh.gif
Atsakyti
Draugas parveždavo H&M rūbų iš Norvegijos ir pati siunčiausi per tarpininkes tai likau patenkinta kokybe. Paltuką turbūt jau trečius metus nešioju ir nėra nusidėvėjęs, spalva taip pat ryški likusi, apatinis trikotažas nešiojasi super, megztukai neišsitampė, nenusiburbuliavo. Tik batai neatitiko dydžio, pirkau 39, bet buvo pamažinti, gal koks 38-37 dydis.
Atsakyti
Nežinau... Prieš kokius 5-6 patiko man ši parduotuvė gal kad jaunesnė buvau. biggrin.gif Bet kol kas kiek nueinu, tiek nieko nenusiperku... Skuduriniai tie rūbai, visai neverti tokių kainų... Man norisi ne tik gražaus rūbo, bet ir kokybiško. Aišku, yra pavienių geresnių medžiagų rūbų, bet jų ir kaina automatiškai aukštesnė.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 29, 01:48)
Nežinau... Prieš kokius 5-6 patiko man ši parduotuvė gal kad jaunesnė buvau. biggrin.gif Bet kol kas kiek nueinu, tiek nieko nenusiperku... Skuduriniai tie rūbai, visai neverti tokių kainų... Man norisi ne tik gražaus rūbo, bet ir kokybiško. Aišku, yra pavienių geresnių medžiagų rūbų, bet jų ir kaina automatiškai aukštesnė.

Kokiu kainu g.gif tai kad pigi labai ta parduotuve .

Pati karts nuo karto nusiperku kazka , tai nenuvyle dar kokybe, dzinsai puikiai nesiojasi, tik batu is ten kazkaip nepirkciau labai jau kokybe prasta atrodo .
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 28, 19:46)
kokybė ir kaina neatitinka  ax.gif
pirkau du megztinius, mokėjau tikrai nemažus pinigus, apsipumpuriavo labai greit

jei plaut skalbimo masinoj ir su paprastais milteliais man asmeniskai net geresniu firmu megstukai apsibumbuluoja biggrin.gif
QUOTE(Koop @ 2010 09 28, 20:39)

Siaip pries tris savaites buvau Stoholme irgi prisipirkau visko nemazai, tik neverta ten laukt ispardavimu ner nera l.dideles nuolaidos o ir rinktis ner is ko. Nors kai gyvenau portugalijoj tai ten HM nuolaidos geros ir rinktis is ko yra. Matyt priklauso nuo salies  4u.gif 
Ir siaip mieste visi su HM maisiukais vaiksto Svedijoj  lotuliukas.gif

nzn,buvau pernai srokholme per pacius isparadvimus tai nuolaidu tikrai buvo,teko ir norvegijoj uztaikyt per vasaros nuolaidas-tai jos tikrai nemazos,dauguma viskas puse kainos,kai kas net 75proc nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 09 29, 02:48)
Kokiu kainu  g.gif  tai kad pigi labai ta parduotuve .

Visada būna linija ir brangesnių rūbų, dažniausiai geresnių audinių, ne trikotažinių, modeliai ne kasdienai. Tai nepasakyčiau, kad tie būna labai pigūs.
Beje, jie ne kiekvienoj parduotuvėj būna. Dažniausiai didesnėse, per kelis aukštus, kur vienoj gatvėj įsikūrusios kelios H&M parduotuvės. Tikrai nėra taip, kad visose absoliučiai jų parduotuvėse tie patys rūbai kaba.
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 09 28, 21:02)
Tačiau niekad neteko siųstis. Gal yra bandžiusių? Kaip dydžiai, ar atitinka? Ypač domina batų dydžių atitikmenys.

QUOTE(reeva @ 2010 09 28, 21:37)
aha,jau ne kartą sakiau,kad HM batų dydžiai mistika biggrin.gif
Internetu nesiryžčiau pirkti

O as tik internetu ir uzsisakineju smile.gif Kas liecia avalyne, tai esu emusi tik vasarine. Kadangi mano ir dukros pedos siauros, tai mums atitinka dydziai. dukrai tai aplamai sunku nupirkti del siauros pedos, o HM imu drasiai ir tinka. Siaip, kieno koja siaura, tai dydi atitiks, kieno platesne peda, gal tikrai reiktu dydziu didesne imti g.gif Na ir jei kam pagelbes, tai tarkime nesioju 37, USA - 6,5, UK-4. Dukra 38, USA 7, UK, neesu pirkusi, ismatavau dabar jos balerinkes is HM, tai 24,5 cm.
Kas liecia kokybe, tai kaip kuri avalyne, kartais vos ne vienkartines, kartais na tokia super.
tarkime turiu tokias basutes user posted image tai jos superines man, nors kulnas nezemas, bet deduosi jas, kai reikia avalynes su kuria "atlaikyciau" ilgesnius marsrutus. ir jos tikrai kokybiskos, nera vienkartines. Sitas vakar gavau user posted image, tai nezinau, kaip nesiosis, bet kaina 6 eurai, tai tiesa sakant net nekvarsinu galvos del to, svarbu ant kojos graziai atrodo biggrin.gif . Dukros bateliai kapeikas kainavo, bet nesioja jau antra sezona, o vat balerinkes turim, tai neilgai atlaike, bet labai jau patogios buvo, ir kaip uz velgi 6 eurus, tai visai ir atitarnavo.
Megztukeliu dukrai pripirkusi, tai laiko puikiai, nors as jai brangiau, kaip uz 10 eur neperku. Berniukui visos maikutes is ten pirktos, nes sale kainos tokios, kad net nezinau, kur dar pigiau galima rasti. O spalvos, kokybe, tikrai super.
Tikiuosi, kazkam kazkiek padejau blush2.gif
Tiesa, teko siemet lenkijos pajuryje trumpam pailseti, tai praktiskai visus vasariniu suknyciu modelius galejau gyvai apziureti, labai jau daug zmoniu su siais rubais vilki rolleyes.gif
Atsakyti