Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(Cobre @ 2010 09 29, 09:21)
O as tik internetu ir uzsisakineju smile.gif  Kas liecia avalyne, tai esu emusi tik vasarine.  user posted image,

isduokit paslapti, koki dydi situ emet su lietuvisku atitikmeniu?
su 39 turbut 6 geras bus?
Atsakyti
QUOTE(angi @ 2010 09 29, 12:30)
isduokit paslapti, koki dydi situ emet su lietuvisku atitikmeniu?
su 39 turbut 6 geras bus?

susirasem jau per az mirksiukas.gif , as ne is UK pirkau smile.gif
Atsakyti
Kadangi užsienyje būnu ypač retai, tai negaliu pasakyt kaip ten parduovės tos firmos ar kainos, bet šios firmos nemažai rūbų galima rasti dėvėtuose, tai nepaisant to, kad rūbai dėvėti kokybė man patiko, tai nauji tikriausiai visai geros kokybės. Norėčiau, kad ši firma atsidarytų Lietuvoj.
Atsakyti
Mėgstamiausia mano parduotuvė smile.gif Prieš 4 metus pirkau paltuką su vilna, tik už 20eurų, o nešioju iki šiol labai sėkmingai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 09 29, 01:48)
Bet kol kas kiek nueinu, tiek nieko nenusiperku...

aš irgi, kai turėjau galimybę, nueidavau, apžiūrėdavau, bet nepirkdavau, daugumai rūbų trūksta kokybės smile.gif

QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 09 29, 08:00)
jei plaut skalbimo masinoj ir su paprastais milteliais man asmeniskai net geresniu firmu megstukai apsibumbuluoja biggrin.gif

pašėlai? tongue.gif
gyvenime nesu taip megztinių skalbus schmoll.gif
QUOTE(Jicky @ 2010 09 29, 08:42)
Visada būna linija ir brangesnių rūbų, dažniausiai geresnių audinių, ne trikotažinių,  modeliai ne kasdienai. Tai nepasakyčiau, kad tie būna labai pigūs.
Dažniausiai didesnėse, per kelis aukštus, kur vienoj gatvėj įsikūrusios kelios H&M parduotuvės. Tikrai nėra taip, kad visose absoliučiai jų parduotuvėse tie patys rūbai kaba.

taip, HirM rūbai, na tokie ofisiniai, tikrai geresnės kokybės ir brangūs. Bet jie ir nejaunimui skirti ax.gif
arba didesniuose PC, arba centruose per du aukštus dažniausiai. Atokesnėse parduotuvėse asortimentas skirias nuo esančių centruose, dideliuose PC, nes žmonių masė skirias.
Jei nerasdavom vieno ar kito rūbo centre, važiuodavom į parduotuves, kurios randas toliau nuo centro smile.gif

ir jų internetinėse nuotraukose rūbai atrodo daug gražiau nei parduotuvėse smile.gif
Atsakyti
kiek teko lankytis pardese, tai dazniausiai iseidavau tusciom, vieni skudurai, pora kartu esu tik nusipirkus kazka, bet va is internetinio shopo nemazai esu visko prisipirkus ir viskas patinka biggrin.gif gal rimtai del to, kad graziau atrodo fotkese.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 29, 12:59)
daugumai rūbų trūksta kokybės smile.gif
pašėlai? tongue.gif
gyvenime nesu taip megztinių skalbus  schmoll.gif

tongue.gif o man kazkaip pasiseke tadA su megstukais nes ne vieno nekokybisko-atvirksciai ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 09 29, 08:21)
Sitas vakar gavau user posted image,
Tikiuosi, kazkam kazkiek padejau  blush2.gif

padėjot thumbup.gif aciuks.gif

o klumpytės šitos superinės man iš foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 09 29, 15:35)

o klumpytės šitos superinės man iš  foto  bigsmile.gif

aciuks, reikejo kazko paprasto vasarai prie dzinsiuku, o uz paprasta taip nesinori daug moketi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 09 29, 12:59)
taip, HirM rūbai, na tokie ofisiniai, tikrai geresnės kokybės ir brangūs.
nebūtinai ofisiniai, būna ir vakarinių. šią vasarą buvo nemažai šilkinių suknelių, palaidinių, švarkelių, kur ir 50 eurų kainos siekė.
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2010 09 29, 14:50)
nebūtinai ofisiniai, būna ir vakarinių. šią vasarą buvo nemažai šilkinių suknelių, palaidinių, švarkelių, kur ir 50 eurų  kainos siekė.

o tai čia tarkim šilkinei suknelei brangu? LT už tikrą skarmalą tiek paklosi ir nenustebins.. ta prasme, kad įprasta jau permokėti gerokai už neypatingos kokybės rūbus ir nelabai ką stebina.. na nebent užsieniečius, atvykusius pas mus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 09 29, 09:21)
Sitas vakar gavau user posted image, tai nezinau, kaip nesiosis, bet kaina 6 eurai, tai tiesa sakant net nekvarsinu galvos del to, svarbu ant kojos graziai atrodo biggrin.gif

Turiu tokius batelius - basutes!Esu labai patenkita,pirkau pries trejus metus,bet iki siol dar vis issitraukiu ir uzsidedu siltuoju sezonu thumbup.gif nusidevejo tik vidus(apsitryne blizgus pavirsius)ir viskas!!!

Man patinka sios parduotuves produkcija,tiek moteriski rubai,o ypac, vaikiski!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerte: 29 rugsėjo 2010 - 20:32