Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 04 14, 21:38)
H&M atnaujino internetini puslapi biggrin.gif

su parduotuvėm palyginus tai internetinė jų parduotuvė labai skurdi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 04 15, 14:49)
su parduotuvėm palyginus tai internetinė jų parduotuvė labai skurdi  ax.gif

internetine skurdoka skurdoka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akvelinaa @ 2011 04 15, 16:02)
internetine skurdoka skurdoka  verysad.gif

Na tai taip, juk nesutalpins visko, ka siulo parduotuve.... smile.gif Idomu, LT h&m vis dar nesiruosia atsidaryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 04 15, 15:17)
Na tai taip, juk nesutalpins visko, ka siulo parduotuve.... smile.gif Idomu,  LT h&m vis dar nesiruosia atsidaryti g.gif

As labai noreciau,kad atsidarytu biggrin.gif nu jei lenkuos yra,tai gal ir LT tuoj bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 04 15, 15:17)
Idomu,  LT h&m vis dar nesiruosia atsidaryti g.gif

Skaičiau kažkada kažkur, kad H&M jau norėjo prieš kelis metus atkeliaut į Lietuvą, beeet "Aprangos" grupė jo neįsileido ir viskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 15 balandžio 2011 - 14:49
QUOTE(Twista @ 2011 04 15, 15:49)
Skaičiau kažkada kažkur, kad H&M jau norėjo prieš kelis metus atkeliaut į Lietuvą, beeet "Aprangos"  grupė jo neįsileido ir viskas smile.gif

logiška, kad neįsileido smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 04 15, 16:51)
logiška, kad neįsileido  smile.gif

Kodel logiska? g.gif
Atsakyti
Visai smagu būtų, jei atidarytų ir Lt parduotuvę smile.gif

Buvau šią savaitę HM Suomijoje, kaip patiko cool.gif (nors neturiu su kuo palyginti, kitose nebuvau) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvelinaa @ 2011 04 15, 14:39)
As labai noreciau,kad atsidarytu  biggrin.gif nu jei lenkuos yra,tai gal ir LT tuoj bus  ax.gif
Lenkijoje H&M jau senai yra, juk ir pati šalis nepalyginamai didesnė už Lietuvą. Mūsų rinka labai maža, dar ir tai juos stabdo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(migle111 @ 2011 04 11, 13:13)
Gal kuri pirkot tokias basutes? man jos labai grazios. bet idomu kaip realybej ir dydziai kaip atitinka??? unsure.gifuser posted image
aš pirkau. dydis atitinka (perkant iš vokiško H&M puslapio, europietiški dydžiai juk surašyti). kokybė atrodo gera, tik neaišku, kaip nešiosis. pirmą kartą pirkau jų batus.
QUOTE(akvelinaa @ 2011 04 15, 13:47)
negaliu patiket,kad suvalkuos yra H&M  biggrin.gif
o kas čia neįtikėtino? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jicky @ 2011 04 16, 09:28)
aš pirkau. dydis atitinka (perkant iš vokiško H&M puslapio, europietiški dydžiai juk surašyti). kokybė atrodo gera, tik neaišku, kaip nešiosis. pirmą kartą pirkau jų batus.o

As pernai vasara nesiojau tokias, tik pas mane ne pilnapades, o su normaliu kulniuku. Labai patogios ir nesiojasi puikiai. Tikiuosi, kad ir jus nenusivilsite smile.gif
Atsakyti
Turiu keletą H&M rūbelių, tai visais esu labai labai patenkinta.
Realiai aplankiusi esu tik jų parduotuves Paryžiuje...
Šiuo metu laukiu rankinės (tokios a la boho, ruda, dirbtinės odos su kutais... sena mano svajonė) iš internetinės vokiškos parduotuvės. Pranešiu, kai sulauksiu, kap ten kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EatMoreCoffee @ 2011 04 16, 16:52)
iš internetinės vokiškos parduotuvės. Pranešiu, kai sulauksiu, kap ten kas  smile.gif

Aš iš DE internetinės turiu kelis rūbelius, dar trijų laukiu smile.gif
Atsakyti