Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 26, 18:58)
Dėl kainų sutinku, kad brangiau DE, bet nesakyčiau, kad žymiai, gal tik man taip pasitaikė kolkas smile.gif

Gavau maikutes  thumbup.gif

pirmoji labai grazi wub.gif noriu ir as tokios... koki dydi emei ir koki nesioji? blush2.gif atitiko? As nesioju 12 UK, toki ir imt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2011 04 26, 19:01)
pirmoji labai grazi  wub.gif noriu ir as tokios... koki dydi emei ir koki nesioji?  blush2.gif atitiko? As nesioju 12 UK, toki ir imt?  blush2.gif

Siunčiausi iš DE, ėmiau mažiausią - xs, būtų xxs, būtų dar geriau, bet nėra tokios smile.gif bet sakyčiau atitinka...
Atsakyti
Mano paskutiniai pirkiniai :
user posted image
Ši mažinta, siūlyčiau imti dydžiu didesnę, nei nešiojat. Šiaip kokybiška, patvari medžiaga, gan standi ir trumpa.

user posted image
Ši dydį atitinka,neapsigaukit, guma nei kiek nesitampo, aš nešioju daugiausiai 38 dydį, tai šio S dydžio suknelė tik be liemenėlės susisega, o krūtinė 75A smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besame @ 2011 04 26, 20:36)

Įmeskit antros suknelės nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Labai gražūs aistulios ir Besame pirkiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besame @ 2011 04 26, 20:36)

Ši dydį atitinka,neapsigaukit, guma nei kiek nesitampo, aš nešioju daugiausiai 38 dydį, tai šio S dydžio suknelė tik be liemenėlės susisega, o krūtinė 75A  smile.gif

abi labai grazutes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 04 26, 21:40)
Įmeskit antros suknelės nuorodą  4u.gif

Neberandu, iš SALE buvo verysad.gif

QUOTE(*Martina* @ 2011 04 26, 21:45)
Labai gražūs aistulios ir Besame pirkiniai smile.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Sonie @ 2011 04 26, 21:45)
abi labai grazutes  wub.gif

Ačiū 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2011 04 26, 19:06)
drinks_cheers.gif
ir atvykimo laikas nelabai smarkiai skirias... o jaucias labai kainu skirtumas... mano drauge pirko suknyte is Vokietijos H&M, o as tokia pacia is Angliskojo - kainos skirtumas su viskuo gavos apie 25 LT blush2.gif

O per kurią UK tarpininkę čia taip pasisekė? Nes aš du kartus iš HM UK užsakinėjau, tai pirmą kartą po kelių savaičių laukimo iš viso neužsakė, o antrą kartą užsakė, bet ėjo labai ilgai ir labai brangiai gavosi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2011 04 27, 16:54)
labai brangiai gavosi. doh.gif

Reikia visada pasiskaiciuot, kiek gausis smile.gif as megstu padaugint kaina is 6 , tada visada gaunu mazesne saskaita biggrin.gif
Atsakyti
ar kas turit? faini?
user posted image

Papildyta:
mm, noriu wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2011 04 27, 17:46)
ar kas turit? faini?
user posted image

gyvai nepatiko, labai trumpas priekis, jei nepatinka, kai matos pirstai, tai batai nepatiks
Atsakyti
QUOTE(Dingusi_diena @ 2011 04 27, 17:22)
Reikia visada pasiskaiciuot, kiek gausis smile.gif  as megstu padaugint kaina is 6 , tada visada gaunu mazesne saskaita biggrin.gif

Tai aš visada ir pasiskaičiuoju. Jau buvau siuntusis iš UK, tai padaugindavau iš 5 ir maždaug tokia kaina ir gaudavosi, o čia kai siunčiausi tai gavosi turbūt iš kokių 7 reikėjo daugint, net nebepamenu, nes prieš kokį mėnesį tai buvo.
Atsakyti