Įkraunama...
Įkraunama...

H&M

QUOTE(Linulee @ 2011 08 11, 23:10)
Merginos,buvo pirkti,ir dabar rytais imeta suknele tokia ryskia paprasta (kaip si maikute lygiai tokia pat tik ilga  tops ). ar pirkot kuri? kaip medziaga?dydis atitinka? 4u.gif

as matavausi tokia suknele parduotuveje, bet kadangi esu smulki labai, tai ant manes (bent jau man paciai) nelabai graziai atrode. na jos toks modelis, neiliemenuota, apkritusi ir t.t. bet siaip tai man ta suknele laabai patiko, gera medziaga, tokia storesne, tvirta ir spalvos labai grazios.
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2011 08 11, 23:10)
Merginos,buvo pirkti,ir dabar rytais imeta suknele tokia ryskia paprasta (kaip si maikute lygiai tokia pat tik ilga  tops ). ar pirkot kuri? kaip medziaga?dydis atitinka? 4u.gif

Del dydzio nepasakysiu, bet kas del medziagos, tai kokybiska, neplona, ne tysaliukas, o atrodo tikrai graziai - ant pakabos man ji nepatiko, bet nat merginos pamacius suzavejo.
Atsakyti
Aciukas,padejot apsispresti,uzsisakiau,paziuresiu kaip atrodys ant manes, mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, nelabai suprantu vokiskai (google vertejas kazkaip neaiskiai vercia), gal galit paaiskint ar kodas 9503 duoda 25% nuolaida nuo viso krepselio + dar papildoma 10% nuolaida?

25% + 10% Rabatt im Onlineshop – nur für 4 Tage!
Beim Einkauf in unserem Onlineshop bekommen Sie jetzt 25% Rabatt* auf einen Artikel Ihrer Wahl und weitere 10% Rabatt* auf Ihren Einkauf. Das Angebot gilt bis zum 21.08.11. Einfach den Code 9503 eingeben. Greifen Sie zu!
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2011 08 19, 01:22)
Merginos, nelabai suprantu vokiskai (google vertejas kazkaip neaiskiai vercia), gal galit paaiskint ar kodas 9503 duoda 25% nuolaida nuo viso krepselio + dar papildoma 10% nuolaida?

25% + 10% Rabatt im Onlineshop – nur für 4 Tage!
Beim Einkauf in unserem Onlineshop bekommen Sie jetzt 25% Rabatt* auf einen Artikel Ihrer Wahl und weitere 10% Rabatt* auf Ihren Einkauf. Das Angebot gilt bis zum 21.08.11. Einfach den Code 9503 eingeben. Greifen Sie zu!

Labas,
cia kaip suprantu vienai prekei 25% nuolaida, o 10% nuolaida visai apsipirkimo sumai smile.gif
Atsakyti
hi.gif

sulaukiau vaikisku prekyciu thumbup.gif ir noriu pagirti:

user posted image

superine spalvyte, medvilne ne skysta thumbup.gif uz 1.99 pinigus

user posted image

labai mielas :), smagiai lieciasi ir ziurisi wub.gif

user posted image

grazi zalia spalvyte, irgi ne skystos medvilnes thumbup.gif

user posted image

minkstutes, nei plonos, nei storos... tik i didesniaja puse - mano be penkiu minuciu keturmeciui 2-4 dydis dar per juosmeni laisvokas biggrin.gif
Atsakyti
na vaikiski tai man labai patinka rubeliai is HM thumbup.gif
Atsakyti
O buvo kuriai jusu perkant netu ir baigiant tuos zingsnelius jau patvirtinant uzsakyma ismete toki uzrasa Sorry There's Been An Error, jau kelinta karta man taip, gal pas juos serveris uzluzes. Bet bijau kad nebutu nuskaiciuoti pinigai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SKristina @ 2011 08 22, 19:45)

sau kol kas nedrisau pirkti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(avilnius @ 2011 08 22, 21:02)
sau kol kas nedrisau pirkti  blush2.gif

Kodel?Kas ten gali buti blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 08 22, 21:10)
Kodel?Kas ten gali buti blogai? g.gif

drinks_cheers.gif aš ir nesuprantu ko sau nedrįsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SKristina @ 2011 08 22, 18:45)

pritariu,HM rubeliai tikrai vaikiski be galo faini,kainos labai geros ir nesiojasi puikiai thumbup.gif vasarai buvau is jav dukrytei is Old navy uzsakius,tai net ner ko lygint su HM rubeliais.ON susikalbe po pirmu plovimu ax.gif
Atsakyti