Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

QUOTE(*MONAMI* @ 2011 05 17, 09:09)
taip ji su keratinu ką tik kirpykloje čiupinėjau 35lt prašė  ax.gif sakau gal kur pigiau būtų  ax.gif

jeigu rasite, parasykite cia, manau mielai irgi prigriebciau smile.gif dabar naudoju sampuna ir kondiske su keratinu is marcia, bet kainuoja po 60 lt - noresiu pigesnio pakaitalo
Atsakyti
šiuo metu naudoju šią kaukę
user posted image

Prieš tai naudojau
user posted image

Tai kaip diena ir naktis. Morroconoil buvo labai išgirtas užsienio forumuose, bet man kolkas visiškai nepatinka. Po Macadamijos mano plaukai visada blizgėdavo ir buvo labai švelnūs, po Morroconoil nieko panašaus. Kolkas Macadamia mano pati geriausia turėta kaukė
Atsakyti
Gal kuri parekomenduotu gera kauke ilgiems plaukams is Vitrinos ar cia http://www.beautyfor...lt/?curency=LTL ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2011 05 21, 22:47)

Tai kaip diena ir naktis. Morroconoil buvo labai išgirtas užsienio forumuose, bet man kolkas visiškai nepatinka. Po Macadamijos mano plaukai visada blizgėdavo ir buvo labai švelnūs, po Morroconoil nieko panašaus. Kolkas Macadamia mano pati geriausia turėta kaukė

O Macadamijos kaukę perkate Lietuvoje? Kokia jos kaina ? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2011 05 24, 18:18)
O Macadamijos kaukę perkate Lietuvoje? Kokia jos kaina ?  smile.gif

Radau čia http://www.krinona.l...p...969&lang=lt
Gal vaistinėse būna?
Atsakyti
Mačiau kainas...Na reikės patį mažiausią kiekį nusipirkti pabandymui smile.gif
Šiandien įsigijau Lee Stafford augimą skatinančią kaukę smile.gif Nekantrauju išbandyti...
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 05 24, 12:51)
Gal kuri parekomenduotu gera kauke ilgiems plaukams is Vitrinos ar cia http://www.beautyfor...lt/?curency=LTL ?smile.gif

O kaip jums Macadamijos plauku kauke,ar patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2011 05 25, 15:13)
O kaip jums Macadamijos plauku kauke,ar patiko 4u.gif

Na nors ne manes klausiate, bet sia kauk galiu pakomentuoti ir as, nes tebenaudoju dar ja ax.gif siaip kazko ypatingo tikrai negalečiau pasakyti,kauke kaip kauke,kvepia skaniai,naudojasi taupiai, bet geresni rezultata plaukams man suteikia Loreal prof. kauke 4u.gif Bet cia tik mano nuomone ir patirtis, gal kitu merginu plaukas kitoks ir rezultatai geresni mirksiukas.gif

Dar norėjau merginu paklausti gal kad esate bandziusios Loreal prof. kaukiu? as baigineju Loreal absolut repair, bet norėtusi ismeginti ir kokia kita tik neissirenku biggrin.gif
Atsakyti
gal galite parekomenduoti kokia geresne plauku kauke ilgiems plaukams?(mano plaukai labai linke veltis,beje ploni smile.gif )
ir kad butu lengvai randama musu parduotuvese ax.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos,as taipogi isbandziau ne viena kauke ,bet niekaip negaliu atsirinkti TOS,mano plaukai ilgi lengvai padazyti(paryskinta spalva) linke kaip ir riebaluotis o galai......sausi sausi;[[ ir begalo veliasi ir su aliejais ir....ir su kuo tik netepiau ir vis pakerpu ir vis tepu ,bet niekaip geros ir nerandu;[ prasau jusu pagalbos gal kas kokia gera esat tureja,ar koki aliejuka labai gera;/
Atsakyti
Merginos,o kokie atsiliepimai butu apie Kaaral happy sun plauku kauke g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2011 02 17, 22:46)
kur perkat?
kiek kainuoja?

Mokejau 28lt,pirkau pas kirpeja,Pylimo g,kirpykloje Juste,kauke labai patiko thumbup.gif ,dabar dar turiu Kaaral Bamboo seruma ir alieju(dvifazi)is sitos linijos thumbup.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti