Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

Siuo metu naudoju John Masters Organics kauke su medumi, labai patinka, mano plaukai ploni, linke pustis, poreti, si kaukyte gerai padrekina, suglotnina plauka, jo neapsunkindama smile.gif
Atsakyti
nusipirkau rich keratin professional su keratinu ir silko proteinais....plaukai is ties kaip silkas wub.gif dabar jai eurokoi didele akcija apie 6lt kainuoja.....bet panos koks dalykas wub.gif ryt dar viena imsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2011 06 14, 21:39)
nusipirkau rich keratin professional su keratinu ir silko proteinais....plaukai is ties kaip silkas  wub.gif  dabar jai eurokoi didele akcija apie 6lt kainuoja.....bet panos koks dalykas  wub.gif  ryt dar viena imsiu  wub.gif

O koks kiekis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2011 06 14, 20:39)
nusipirkau rich keratin professional su keratinu ir silko proteinais....plaukai is ties kaip silkas  wub.gif  dabar jai eurokoi didele akcija apie 6lt kainuoja.....bet panos koks dalykas  wub.gif  ryt dar viena imsiu  wub.gif

gal galima foto kaip ji atrodo ? blush2.gif
Atsakyti
wink.gifp+2011 06 15, 14:55-->
QUOTE(Burbuliuke wink.gifp @ 2011 06 15, 14:55)
gal galima foto kaip ji atrodo ? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FreeSuga: 15 birželio 2011 - 19:19
o as db naudoju swarckopf professional blon me kaukyte, nuostabi, plaukuciai kaip silkas po jos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FreeSuga @ 2011 06 15, 19:15)

dar yra tos linijos sampunas ir balzamas sakiau butinai reiks pabandyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2011 06 15, 22:32)
dar yra tos linijos sampunas ir balzamas sakiau butinai reiks pabandyt wub.gif

Sampunas tai man nepatiko, pasausino plaukus schmoll.gif
O kauke tai tikrai super wub.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios,
1) gal esate bandžiusios? http://www.feeluniqu...ecare-Programme
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2011 06 18, 15:23)
Sampunas tai man nepatiko, pasausino plaukus  schmoll.gif
O kauke tai tikrai super  wub.gif

yra jo pora rusiu, tu koki naudojai? nes seip ir yra skirtas sausam pazeistam plaukui g.gif
Atsakyti
Gal zinot iki kada eurokos nuolaida bus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 06 19, 00:34)
Gal zinot iki kada eurokos nuolaida bus?  blush2.gif

Iki menesio galo ax.gif sita kauke man atradimas thumbup.gif ,berots as ja parekomendavau ,daugelis isbande ir nenusivyle,kaip uz tokia kaina wub.gif
Atsakyti