Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

įsigyjau tokią kaukę plaukams http://www.garbane.l...uke-200-ml.html , bet dar nebandžiau, nes katik gavau 4u.gif kokių atsiliepimų apią ją yra?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 12 08, 09:59)
Gal butu atsiliepimu apei sios linijos kauke?
user posted image

kazkada turejau kartu sampunu, labai patiko, kiek pamenu gerai drekino.
Atsakyti
user posted image
Naudoju kazko ypatingo nejauciu schmoll.gif
Atsakyti
as jau kuris laikas naudoju sita kauke.. nes nebuvo geltonos, tai imiau sita ir nesigailiu.. labai nedaug jos reikia thumbup.gif pamaitina plauka.. man asmeniskai patinka, bet noreciau dar tos Macadamia
user posted image
Atsakyti
QUOTE(noraeleo @ 2012 01 06, 16:14)
kazkada turejau kartu sampunu, labai patiko, kiek pamenu gerai drekino.

Naudoju jau kuris laikas, tai galiu tik pagirti, superine kauke.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 27, 21:33)
as jau kuris laikas naudoju sita kauke.. nes nebuvo geltonos, tai imiau sita ir nesigailiu.. labai nedaug jos reikia  thumbup.gif pamaitina plauka.. man asmeniskai patinka, bet noreciau dar tos Macadamia
user posted image

o kur isigyti ja galima? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Princesė. @ 2012 01 28, 11:01)
o kur isigyti ja galima? smile.gif

As pirkau parodoj, bet pvz kaune tai urmo bazej yra krinonoj 4u.gif tai tikiu ir kitose yra..
Atsakyti
Labai gera REGENE atstatomoji kauke pazeistiems nualintiems plaukams:
http://www.vaistai.l...ante-150ml.html
Atsakyti
QUOTE(kinju @ 2012 01 28, 18:16)
Labai gera REGENE atstatomoji kauke pazeistiems nualintiems plaukams:

pati naudojot ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 01 28, 18:53)
pati naudojot ?  smile.gif

taip, naudoju, ji zalios spalvos ir kveplia sienu:-) bet tikrai atstato plauku struktura, plaukai gerai blizga ir lengvai sutvarkomi:-) man labai patinka
Atsakyti
Merginos, gal kuri naudojote šitą kaukę ar kitas šios firmos priemones. Būčiau dėkinga už patarimus.
Atsakyti
Sveikos, nezinau kurioj cia temoj paklausti, tai paklausiu cia, as tik norejau pasiklausti tu kurios turi ilgus plaukus, kaip miegat nakti, su suristais ar palaidais plaukais, ar supintais ar kaip?
Atsakyti