Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

Sveikos,pareklamuosiu ka as atradau. Superine kauke ir dar naturali laugh.gif Nes siaip tie visi naturalus dalykai ne mano pazeistiems plaukams.. Nu bet sita tokia,riebi,stipriai svelnina,minkstina,maitina,drekina. As ja po plovimo uzsitepu ir laikau kokia valanda,nes gaila nuplaut,arba ant sausu plauku nakciai ir susipinu kasa tai isplovus galva kazkas stebuklingo,plaukai,zvilga,svelnus svelnus..
http://iherbsm.blogs...u-kauke-su.html
Papildyta:
Beje neseniai turejau ir vis dar turiu Karral firmos su biciu pieneliu, nu tai ka zinau..jokio poveikio,net nelyginsiu su sia Earth Science.
Nepatiko man visai Karral kauke, su geresniu balzamu issiplovus buna daug geresnis rezultatas nei po tos kaukes
Atsakyti
apie MACADAMIA kaukes sudeti

cia uzmeskit aki, pagal sudeti, tai ji laabai prasta yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmamytee @ 2012 02 27, 13:07)
Sveikos,pareklamuosiu ka as atradau. Superine kauke ir dar naturali laugh.gif Nes siaip tie visi naturalus dalykai ne mano pazeistiems plaukams.. Nu bet sita tokia,riebi,stipriai svelnina,minkstina,maitina,drekina. As ja po plovimo uzsitepu ir laikau kokia valanda,nes gaila nuplaut,arba ant sausu plauku nakciai ir susipinu kasa tai isplovus galva kazkas stebuklingo,plaukai,zvilga,svelnus svelnus..
http://iherbsm.blogs...u-kauke-su.html
Papildyta:
Beje neseniai turejau ir vis dar turiu Karral firmos su biciu pieneliu, nu tai ka zinau..jokio poveikio,net nelyginsiu su sia Earth Science.
Nepatiko man visai Karral kauke, su geresniu balzamu issiplovus buna daug geresnis rezultatas nei po tos kaukes

o kur rast ta kauk?
Atsakyti
ar karal kauke jums perdaug nesuglotnina plauku? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ligitukas: 06 kovo 2012 - 08:55
http://img2.strawber...10111904044.jpg
KERATIN COMPLEX
Vanilla Bean Deep Conditioner 207ml/7oz

An intense conditioning treatment for all hair types
Formulated with an aromatherapy ingredient of Vanilla Beans
Offers revived luster & maximum hydration for better hair quality
Hair appears smoother, stronger & easy-to-control
To use: After shampooing, apply a small amount onto hair. Cover hair with a plastic cap for 10 - 20 minutes. Can be placed under dryer for optimum results. Rinse well. Follow with styling.

Gal kas turit atsiliepimu apie sia kaukyte?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baggio: 11 kovo 2012 - 22:52
Italu firmos BRELIL,avizu kauke plaukams,va cia tai dalykas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilgaiva @ 2012 03 11, 22:58)
Italu firmos BRELIL,avizu kauke plaukams,va cia tai dalykas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kokie plaukai ir koks poveikis?
Atsakyti
everline firmos chill-in kauke liuks thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
o kaip alfaparf kaukes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgaud @ 2012 03 12, 10:17)
everline firmos chill-in kauke liuks  thumbup.gif  4u.gif

o aš turiu šios firmos aliejuką,tai man jokio poveikio. Bet gal kaukė gera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sheilamissy @ 2012 03 12, 17:41)
o aš turiu šios firmos aliejuką,tai man jokio poveikio. Bet gal kaukė gera smile.gif

Gera gera smile.gif
Atsakyti
Sveikos gal kas zinot kur butu galima tokia nusipirkti LT? Jei kas zinot butu gerai info i AZ. aciu 4u.gif labai ieskau.
user posted image

Atsakyti