Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

QUOTE(sky-blue eyes @ 2010 10 17, 17:13)
kad ir brangiose kaukese chemija,naturalu,tai aliejai visokie,tik terlione man su jais ir laikyt reikia ilgiau norint efekto kazkokio. as pabaigiau simply zen kauke maitinancia,bet nieko geresnio uz maximines,man labai plaukus susvelnindavo loreal geltonoj pakuotej kauke.gal reiks loreal is prof linijos kauke nusipirkt,gal dar geresne bus  bigsmile.gif

man irgi galiu pasakyti loreal kaukes (is ne profesional linijos ) labai geros, lb patiko mano sviesintiems plaukams, o pati geriausia tai su biciu pieneliu, baltoj dezute su geltonais krasteliais, labai susvelnina man plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 10 17, 17:40)
Tikriausiai Marlies Moller turejote omeny  ax.gif  kokia jos kaina gal pamenate?  rolleyes.gif

Taip sia, mokejau berods 40 euru uz 125ml.
Atsakyti
QUOTE(Luisana @ 2010 10 17, 15:51)
Aš apie minėtas kaukes jau net negalvoju ir tikrai man jos nėra "super duper" .Tiesiog sakau,kad girdėjau apie jas daug gerų atsiliepimų.  g.gif Dėl rusiškų prekių tikrai abejoju...O dėl natūralių aliejų...Naudoju juos gan ilgai ir vis tiek nieko gero doh.gif Naudojau alyvuogių aliejų,zolotoj solk , linų sėmenų,migdolų ir nieko tokio nepastebėjau. Ir dabar  sėdžiu su aliejų kaukę...  Beja,pastebėjau,kad Jums atrodo ,jog jei prekė pigi yra šš...tikrai nesutinku schmoll.gif Bet ką gi,visi turi savo nuomones. unsure.gif

Na man, tiesą sakant, kol kas mano naudojamas kokosų aliejus ir stebuklų nedaro (išskyrus tai, kad plaukus suminkština, bet norėčiau geresnių poveikių), tai bandysiu ir kitokių aliejukų. Man tikrai neatrodo, kad pigi prekė būtinai š, bet tiesiog man iki šiol taip "pasisekdavo" biggrin.gif . Be to, kas be ko, kiekvienas plaukas baisiai individualus. Dabar jau nieko naujo nebebandau, prieš tai nepasisiskaičiusi daug atsiliepimų. Siūlyčiau pasiskaityti Kaaral temoje, ten labai giria šios firmos kaukes.
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2010 10 16, 22:49)
Natura Siberica viena is geresniu,bet ji neturi plauku kaukiu,o visos kitos pigios irgi prikrautos chemijos,reikia skaityti sudetis  book.gif

nuo Naturos Sibericos man alergija tiek nuo sampunu, tiek nuo kaukiu wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2010 10 18, 07:53)
nuo Naturos Sibericos man alergija tiek nuo sampunu, tiek nuo kaukiu  wacko.gif  wacko.gif

As bandziau Naturos Sibericos sampuna ir balzama riebiems plaukams, ir ta pati rinkini dazytiems plaukams... patiko kvapas, pati tekstura, maloniai plauna ir panasiai... tik man jie gan greitai sukrenta, jei ryte issiplaunu galva, jau kita ryta butinai turiu vel ja plauti, o su kitais sampunais galiu laisvai isvaikscioti dvi dienas..
Atsakyti
sveikos smile.gif
kiek girdejau apie sampunus tai vieno naudoti pastoviai nepatartina. Nes veliau dingsta jo efektas ar kazkas pan.
ar su kaukem tas pats ar galima naudoti ta pacia visuomet? kol kas visas keisdavau,bet dabar radau tinkama smile.gif
Atsakyti
user posted image

as isbandziau sita kauke.esu labai patenkinta.
mano plaukia sviesinti,ilgi,sunkiai sukuodavosi,o sita kauke super,ji lengvos konsstencijos,visikai neapsunkina plauko. thumbup.gif patariu isbandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 10 29, 12:41)
As bandziau Naturos Sibericos sampuna ir balzama riebiems plaukams, ir ta pati rinkini dazytiems plaukams... patiko kvapas, pati tekstura, maloniai plauna ir panasiai... tik man jie gan greitai sukrenta, jei ryte issiplaunu galva, jau kita ryta butinai turiu vel ja plauti, o su kitais sampunais galiu laisvai isvaikscioti dvi dienas..

o man is tu tokiu naturaliu sampunu tik sibericos ir tinka, jau trecia bonkute naudoju smile.gif riebiems plaukams:) man iskart sukrisdavo nuo urtekram ekologisku sampunu:)

Papildyta:
QUOTE(escada* @ 2010 10 29, 20:02)
user posted image
mano plaukia sviesinti,ilgi,sunkiai sukuodavosi,o sita kauke super,ji lengvos konsstencijos,visikai neapsunkina plauko. thumbup.gif  patariu isbandyti thumbup.gif

visi sita firma tik giria, giria, kur butu galima nusipirkti?smile.gif
Atsakyti
aš niekuomet tiek daug, kiek nuotraukoje, netepu g.gif
Atsakyti
mano sviesintiems plaukams baco kauke is kaaral zymiai geresne uz sia RJ (nors kol neisbandziau baco RJ buvo liuksiska)
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2010 10 29, 19:02)
user posted image
mano plaukia sviesinti,ilgi,sunkiai sukuodavosi,o sita kauke super,ji lengvos konsstencijos,visikai neapsunkina plauko. thumbup.gif  patariu isbandyti thumbup.gif

o kur galima ja isigyti ?
Atsakyti
QUOTE(Jorky @ 2010 11 01, 00:30)
o kur galima ja isigyti ?

http://www.kaaral.lt/
Atsakyti