Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

Dėl Mogador, tikrai ne stebuklas, bet už tokią kainą visai nebloga kaukė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2012 08 29, 16:29)
Keista konsistencija tos mogador kaukės - vazelininė. Suglotnino neblogai.

Man keistesnis kvapas biggrin.gif Kadangi šios firmos dar ir kremą plaukam naudoju, tai to kvapo kartais per daug, erzina doh.gif
Atsakyti
gal kuri patars is kur geriausiai uzsakineti ir is kur i LT siuncia ?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 08 31, 12:20)
gal kuri patars is kur geriausiai uzsakineti ir is kur i LT siuncia ?

www.lookfantastic.com arba www.feelunique.com

Abiejuose siuncia i LT, siuntimas nemokamas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sheilute @ 2012 08 30, 16:14)
Man keistesnis kvapas biggrin.gif Kadangi šios firmos dar ir kremą plaukam naudoju, tai to kvapo kartais per daug, erzina doh.gif

o koks jums kvapas? unsure.gif man primena ūkišką muilą.

Tai štai: daugiau tos kaukės nepirksiu. palieka šiurkščius plaukus.
Atsakyti
esat girdejusios apie zelatinos kauke? biggrin.gif man keistai atrodo, bet ikeltos net foto, tai tikrai graziai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sulu @ 2012 08 31, 12:45)
o koks jums kvapas?  unsure.gif man primena ūkišką muilą.

Tai štai: daugiau tos kaukės nepirksiu. palieka šiurkščius plaukus.

Bet tai kaip skirtingai visom blink.gif blink.gif Man po tos kaukės plaukai šilkiniai smile.gif
O dėl kvapo tai net nežinau,ką primena, bet toks stiprokas doh.gif Bet kadangi poveikis man patinka, tai kenčiu biggrin.gif
Atsakyti
Man tai mogador kaukės kvapas kažkuo labai primena Jean Paul Gaultier "Le male" kvepalus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2012 08 31, 13:35)
esat girdejusios apie zelatinos kauke?  biggrin.gif man keistai atrodo, bet ikeltos net foto, tai tikrai graziai atrodo  bigsmile.gif

As dariausi jau kelis kartus. Man patiko. Tik supaprastinta varianta zelatinas+vanduo+kauke. Ir blizga, ir svelnus, ir sveikiau atrodo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2012 09 01, 22:22)
As dariausi jau kelis kartus. Man patiko. Tik supaprastinta varianta zelatinas+vanduo+kauke. Ir blizga, ir svelnus, ir sveikiau atrodo. bigsmile.gif

O kaip issiplauna, lengvai? 4u.gif Mes moksleiviai budami zelatina su vandeniu naudodame vietoj lako plaukam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 09 01, 23:10)
O kaip issiplauna, lengvai? 4u.gif Mes moksleiviai budami zelatina su vandeniu naudodame vietoj lako plaukam biggrin.gif

Leisiu sau isiterpti. biggrin.gif Tokia kauke dar vadinama ,,plauku laminavimas namie", bandziau, efektas staigus: apimtis, plaukai zviga. Bet negalima daryt labai daznai, o ypac negalima tepti arti galvos odos. Pati zelatina kemsa galvos odos poras, todel plaukai gali pradeti slinkti.
Atsakyti
QUOTE(fuksė @ 2012 09 02, 07:47)
Leisiu sau isiterpti.  biggrin.gif Tokia kauke dar vadinama ,,plauku laminavimas namie", bandziau, efektas staigus: apimtis, plaukai zviga. Bet negalima daryt labai daznai, o ypac negalima tepti arti galvos odos. Pati zelatina kemsa galvos odos poras, todel plaukai gali pradeti slinkti.

Aciu labai uz ysiterpima 4u.gif bigsmile.gif Tai reiskias toms, su silpnais, slenkanciais plaukais nepatariama, geriau jau nebandysiu 4u.gif Dar paskutiniai plaukai pabegs doh.gif biggrin.gif
Atsakyti