Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų kaukės

QUOTE(Jovita23 @ 2012 08 07, 11:58)
Kaip skirtingai. Man tai ji net labai patinka..

Ir man ji pati pačiausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 05 09, 12:54)
user posted image
vakar pirma karta isbandziua sia kauke.tai esu labai patenkinta.laukai tokie blizgus tokie svelnus kaip silkiniai  wub.gif

na svelnumo ir blizgesio suteikia tai tikrai,bet vat pasiputimo nelaabai mazina 4u.gif
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 05 17, 18:54)
ju visa produkcija man tai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

man nuo sampuno tai pleiskanu atsirado ax.gif
QUOTE(Vitulka @ 2012 07 26, 18:27)
seniai pirkau, bet tik dabar išbandžiau Philip Kingsley Elasticizer Extreme.
Tik vieną klaidą padariau, kad prieš tepdama neperskaičiau kaip reik naudot. Pirma išsiploviau galvą, paskui tik tepiau kaukę. O reikia atvirkščiai.
poveikis  blink.gif nuėjau miegot šlapiais plaukais, ryte braukiu per plaukus ir jaučiu, kad pakaušis lyg riebaluotas  doh.gif stipriai stipriai maitinanti ir drėkinanti. Kaip Ryuk yra rašius plaukai lyg sasulkom sukibę tiek primaitinti. Jokio pasipūtimo, pasišiaušimo net po dar vieno plauko plovimo. Nesu dar turėjus tokio stipraus poveikio kaukės

oho,butinai isbandyti reikes smile.gif galvojau pirkti TIGI puodyneje,bet palauks biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, niekad nesiskundžiau plauku kokybė iki magistrinio darbo gynimo, kai labai stipriai nervuojosi tai kenciai mano plaukai, tai dabar bandau juo atstyti. Plaukai buvo vieno ilgio dabar atrodo kaip iškarpyti, išsausejo ir labai greit riebaluojasi, ir 2 diena reikia plauti.
Jau nežinau ką bandyti:(
Help sad.gif
Amway tikrai ne
Atsakyti
QUOTE(rande @ 2012 08 07, 13:32)
Sveiki, niekad nesiskundžiau plauku kokybė iki magistrinio darbo gynimo, kai labai stipriai nervuojosi tai kenciai mano plaukai, tai dabar bandau juo atstyti. Plaukai buvo vieno ilgio dabar atrodo kaip iškarpyti, išsausejo ir labai greit riebaluojasi, ir 2 diena reikia plauti.
Jau nežinau ką bandyti:(
Help sad.gif
Amway tikrai ne

Ilsetis, daugiau proteinu, darzoviu, riesutu mityboje, vitaminai - jokia kauke plaukams nuo tokiu dalyku nepades, nes viskas is vidaus. Esu pati su tuo susidurus. Poveikio reikes laukt apie 3-4 men. nes nervinis issekimas atsiranda ne per viena diena, ir ne per viena ar dvi praeina irgi. Tam reikia laiko 4u.gif Is isores galima plaukus perskalaut stipria kava, daryt cinamono, medaus, al. aliejaus ( galima ir kokoso, semenu ir t.t.), kiausinio kaukes, palasint levandu, rozmarinu et. aliejaus lasiuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita23 @ 2012 08 07, 12:58)
Kaip skirtingai. Man tai ji net labai patinka..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir aš paskatita SM'o ją papirkau smile.gif Bet žmogus, kol ant savęs neišbandai, tai taip ir nesužinai kas tinka o kas ne wink.gif
Atsakyti
Jo poilsio truksta tai jau tikrai praejo jau 3 mėn po viso sito košmaro.
Aciu uz patarimus 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 07, 13:44)
Ilsetis, daugiau proteinu, darzoviu, riesutu mityboje, vitaminai - jokia kauke plaukams nuo tokiu dalyku nepades, nes viskas is vidaus. Esu pati su tuo susidurus. Poveikio reikes laukt apie 3-4 men. nes nervinis issekimas atsiranda ne per viena diena, ir ne per viena ar dvi praeina irgi. Tam reikia laiko 4u.gif Is isores galima plaukus perskalaut stipria kava, daryt cinamono, medaus, al. aliejaus ( galima ir kokoso, semenu ir t.t.), kiausinio kaukes, palasint levandu, rozmarinu et. aliejaus lasiuka 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(_chance_ @ 2012 07 27, 13:40)
pirkinių temoje žadėjau palikt atsiliepimą apie Mogador plaukų kaukę.
user posted image
Tai nežinau net ką pasakyt, įspūdis toks, jog tai eilinė, kažkiek padrėkinanti, kartas nuo karto kartojama kaukė  ax.gif  Nėra stipraus efekto, bet žinoma geriau negu nieko wink.gif Arba negaliu sakyt, kad jokio poveikio wink.gif

Šiandien pirmą kart pabandžiau ją, tai labai patiko, mano linkę pūstis plaukai po jos tiesut tiesutėliai smile.gif
Atsakyti
user posted image

O jos sudėtis gera? argano aliejus man super, tai noriu išbandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sulu: 10 rugpjūčio 2012 - 12:03
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 08 07, 13:27)
oho,butinai isbandyti reikes  smile.gif  galvojau pirkti TIGI puodyneje,bet palauks  biggrin.gif

as irgi noriu blink.gif
Vitulka, kur ja pirkt?? bigsmile.gif
Atsakyti
puiki REGENE kauke ypac pazeistu plauku atstatymui

http://grozis.e-pirk...#33;prettyPhoto[gallery]/0/[/IMG]

Atsakyti
Sveikos,
Jungiuosi ir aš prie jūsų
Maniau, kad man žiauriai slenka plaukai. Naudojau brangiausias priemones nuo plaukų slinkimo, kurios nedavė jokių rezultatų, kol nepapuoliau pas gerą kirpėją. Pasijaučiau, kaip pas gydytoją patekus. Pasirodo, mano plaukai labai išsausėję ir jie lūžta vos ne nuo pat šaknų. (O aš maniau, kad tai atauginėjantys plaukai; pasirodo nulūžinėję likučiai). Išgąsdino taip, kad tuoj liksiu visai be plaukų nutrumpino gerokai plaukus ir liepė gelbėt plaukus kaukėmis.
Patarė naudot argano aliejų, kurį įmaišyt į kokią nors kaukę. Kol kas nusipirkau kaukę Natur Vital su alijošių sultimis ir Furterer Cartame drėkinantį kondicionierių (užtepus ant plaukų, taip susigėrė, kaip gėlė nelaistyta kokį pusmetį). Labai tikiuosi, kad nors kiek pagelbės. O argano aliejaus negavau kol kas.
Gal kas bandėte šią kaukę Natur Vital su alijošių sultimis?
Gal pas ką nors tokios pat problemos ir pavyko atgaivinti plaukus?
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2012 08 12, 10:27)
Gal kas bandėte šią kaukę Natur Vital su alijošių sultimis?
Gal pas ką nors tokios pat problemos ir pavyko atgaivinti plaukus?

Turėjau šią kaukę. Labai patiko smile.gif Plaukus atgaivindavo, švelnūs likdavo, pamaitinti.
Atsakyti