Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 70 tema

QUOTE(zis @ 2010 11 17, 16:15)
Siulau susitikti lapkricio 30d. antradieni 4u.gif Dar galiu rytoj biggrin.gif

man tinka abi dienos biggrin.gif Bet itariu, kad iki rytdienos nespesim visos susitart. Tai gal 11.30?
Atsakyti
Šiandien nesusilaikiau ir nusipirkau naująją Charles Bukowski knygą 'Holivudas'. Užkabino, kai atsitikinai atsivertus kažkelintą psl. knygyne perskaičiau bais nepadorų eilėraštį, po to dar vieną, kurie patiko savo šlykštumu. Pamaniau, kad tai likimas, ir tiesiu taikymu nuėjau prie kasos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 11 17, 20:13)
Užkabino, kai atsitikinai atsivertus kažkelintą psl. knygyne perskaičiau bais nepadorų eilėraštį, po to dar vieną, kurie patiko savo šlykštumu. Pamaniau, kad tai likimas, ir tiesiu taikymu nuėjau prie kasos lotuliukas.gif
Taip tampama "klopedijomis". lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nežinojau kad čia ištisas pošlfanklubas lotuliukas.gif bigsmile.gif Žinok perskaičiau ir susileidau vietoj.. Norėčiau pacituoti į viešumą, bet jaučia mano širdis, kad gausiu "kelialapį" iš šio forumo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaunietės reikalinga jūsų pagalba. Man reikia ryt nukakti į Draugystės g. 19. Kaip man ten nukakti iš geležinkelio stoties. Bet taip smulkiai jei galima ax.gif
Atsakyti
Merginos, galit pamėginti laimėti knygelę, tik reikia paskubėti-turit parą mirksiukas.gif :
http://www.facebook....pelyte.smailyte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shusha: 17 lapkričio 2010 - 22:48
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 17, 21:24)
Kaunietės reikalinga jūsų pagalba. Man reikia ryt nukakti į Draugystės g. 19. Kaip man ten nukakti iš geležinkelio stoties. Bet taip smulkiai jei galima  ax.gif

man regis tiesioginio trasnporto nera, nebent koks mikrius, bet as ju nelabai zinau... blush2.gif
gal aiskiausiai butu, jei nuo stoties pavaziuotum iki kestucio gatves, beveik viskas kas vaziuoja pro stoti vaziuoja link jos (manau ja zinosi mirksiukas.gif ) tada persesk i 3 troleibusa ir pasiruosk ilgai kelionei - draugystes gatve bus paskutine marsrute.
tik iskart perspeju - draugystes 19 yra pazymeti keli pastatai, tad gali tekti paklaidzioti, kol rasi reikiama.

p.s. gal kas zino trumpesnį variantą? nes trulas ilgai vaziuos ir siek tiek ratais...
Atsakyti
Vilnietės, susitinkam lapkričio 30 dieną Panoramoje "Gan bei City" 18 valandą 4u.gif Tinka?
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 11 18, 11:12)
Vilnietės, susitinkam lapkričio 30 dieną Panoramoje "Gan bei City" 18 valandą  4u.gif Tinka?

Labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 11 18, 09:12)
Vilnietės, susitinkam lapkričio 30 dieną Panoramoje "Gan bei City" 18 valandą  4u.gif Tinka?

Ačiū Sofija5 net už asmeninį pakvietimą 4u.gif bet šiuo metu man dar tik siekiamybė kur nors išeiti vakare - turiu siurbliuką-rankinuką biggrin.gif Galbūt po naujų, kai mažoji ūgtels mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulėgrąža* @ 2010 11 18, 12:08)
Ačiū Sofija5 net už asmeninį pakvietimą  4u.gif bet šiuo metu man dar tik siekiamybė kur nors išeiti vakare  - turiu siurbliuką-rankinuką  biggrin.gif Galbūt po naujų, kai mažoji ūgtels  mirksiukas.gif

Lauksim, kol Tavo rankinukas paaugs 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOFIJA5 @ 2010 11 18, 08:12)

turėtų tikti smile.gif
Atsakyti