Kadangi sunus nusprende pasirgt ir sia savaite tenka tupet namie, tai per pora dienu suskaiciau visai maloniai Татьяна Соломатина ''Акушер-Ха!'' is cia http://lib.rus.ec/b/205531/read. Tai trumpu atsiminimu gabaliuku, vienos pjeses ir vieno ilgesnio apsakymo rinktine. Autore raso apie savo 10 metu akuseres darba. Neblogas stilius, daug ironijos, sarkazmo,daug kur kikenau sau patyliukais. Idomiausia turbut butu besiruosiancioms susitikti su tokiais gydytojais arba su svieziais prisiminimais apie juos
Vietomis siurpino grynas naturalumas, zmoniu elgesys, (ne)mastymas.

QUOTE(klopedija @ 2010 11 18, 17:34)
ne, dar nemacius buvau. O tik neseniai ziurejau ten. Kaip tai man net baisu ja skaityt

QUOTE(saintlina @ 2010 11 18, 18:31)
Kazkodel itariu, kad liudna ten su vaikais bus.. Lauksiu atsiliepimu.
Berods, Jurzole skaitė ir minėjo, kad Khaled Hosseini knyga A Thousand Splendid Suns patiko labiau, nei Bėgantis paskui aitvarą (The Kite Runner). 
QUOTE(klopedija @ 2010 11 18, 18:40)
Berods, Jurzole skaitė ir minėjo, kad Khaled Hosseini knyga A Thousand Splendid Suns patiko labiau, nei Bėgantis paskui aitvarą (The Kite Runner)
Tikrai taip, skaiciau, ir mano trumpas atsiliepimas yra svetaineje. Nuo to laiko praejo dveji metai, bet ta knyga vis dar prisimenu. Literaturiniu poziuriu ne sedevras (nors man pasirode ne blogesne uz "Aitvara"), bet mane labai sujaudino pati istorija ir moteru likimai. Gana ziauri knyga, tarp kitko, nors nieko baisaus, susijusio su vaikais, neprisimenu - knygos siuzetas sukasi apie dvi moteris, kaip ir parasyta anotacijoje. Pamenu, buvo liudna, baigus skaityti - pabaigoje lyg ir suskamba pusiau optimistine gaida del Afganistano ateities, bet tas optimizmas, kaip zinia, nepasiteisino...

QUOTE(Numenor @ 2010 11 17, 16:27)
Kazkada cia truputi kalbejom apie Gunter Grass, cia straipsnis api ji:
http://www.guardian....view-maya-jaggi
http://www.guardian....view-maya-jaggi
Aciu uz nuoroda!

QUOTE(Jurzole @ 2010 11 18, 22:17)
Dar nieko nesu skaiciusi is Grass kurybos, nors "Skardinis bugnelis" jau senokai laukia savo eiles... 
Perskaičiau "būgnelį" 

QUOTE(Gemma @ 2010 11 18, 07:12)
man regis tiesioginio trasnporto nera, nebent koks mikrius, bet as ju nelabai zinau...

Labai dėkui už koordinaciją. Nuvažiavau sėkmingai, kažkaip labai lengvai nusigavau iki ten. Tik va kol susiradau reikiamą firmą

QUOTE(klopedija @ 2010 11 18, 16:34)
Aš kaip tik ją vakar pradėjau. Kadangi dar neskaičiusi jo 'Bėgantis paskui aitvarą', tai negaliu lyginti. Bet knyga patinka, nors dar tik pati pradžia.
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 18, 23:57)
Labai dėkui už koordinaciją. Nuvažiavau sėkmingai, kažkaip labai lengvai nusigavau iki ten. Tik va kol susiradau reikiamą firmą
Siaubas tikras
Aš kaip tik ją vakar pradėjau. Kadangi dar neskaičiusi jo 'Bėgantis paskui aitvarą', tai negaliu lyginti. Bet knyga patinka, nors dar tik pati pradžia.

dziaugiuosi, kad pavyko. as irgi ten porakart buavu, taj be tiksliu nurodymu, tikrai nebuciau adresato radus... ten tiesiog "tiksline teritorija" tiem, kas nenori buti surasti
na, o i tema - baigiau M.Proust'o "Sodoma ir gomora" . stipru. atsiliepimui dar kaupiuosi, nes ispudziai nespejo susigulet
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2010 11 18, 17:34)
matem matem

o beje, gal kas is kaunieciu perka pacioje Jotemoje knygas? gal, sakau, biski pigiau butu

QUOTE(Gemma @ 2010 11 19, 09:14)
..o beje, gal kas is kaunieciu perka pacioje Jotemoje knygas? gal, sakau, biski pigiau butu 

Uzmeciau aki i siulomas knygas. Pstebejau, kad enciklopedija raudonu virseliu "555....." (beje mano galva labai informatyvi, nors ir netokie ryskus paveiksliukai) pigesne. Knygynuose jos kaina 30-35lt. (cia gi 21.50).
Tai jai skirtumas panasus visiems ju leidyniams, manau apsimoka.

QUOTE(Gemma @ 2010 11 19, 08:14)
na, o i tema - baigiau M.Proust'o "Sodoma ir gomora" . stipru. atsiliepimui dar kaupiuosi, nes ispudziai nespejo susigulet
Papildyta:
O tu nuo pradziu visa prarasta laika skaitai?
QUOTE(Jurzole @ 2010 11 18, 22:02)
Tikrai taip, skaiciau, ir mano trumpas atsiliepimas yra svetaineje. ....
Aciu

Papildyta:
QUOTE(Gemma @ 2010 11 19, 08:14)
o beje, gal kas is kaunieciu perka pacioje Jotemoje knygas? gal, sakau, biski pigiau butu 

as, kadangi iki Kauno nenuvaziuoju, laukiu knygu muges