Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu Nr. 97

QUOTE(tute28 @ 2010 10 11, 16:41)
Aš jau susimokėjau iš VISA debetinės kortelės ir susinervinau susimokėjus. Dabar tik du albumus per parą galima skanuot.  doh.gif  Reiks greičiau viską nusikopint  ax.gif
O fotki ir photobuckete ar pasididina nuotraukos  g.gif

ta prasme skanuot? o kam?

bukete pasididina, priklauso kokį dydį esi nusitačius prieš kraunant
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 10 11, 14:44)
ta prasme skanuot? o kam?
bukete pasididina, priklauso kokį dydį esi nusitačius prieš kraunant

blush2.gif Niu ne taip parašiau, atsisiųst suzipintą failą.

O aš po pertraukos vėl paimiau adatėlę į rankas. Meistrauju mažei ūgio matuoklę. Kai jau turėsiu ką parodyt, pasirodysiu. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tute28: 11 spalio 2010 - 15:48
QUOTE(tute28 @ 2010 10 11, 17:41)
Aš jau susimokėjau iš VISA debetinės kortelės ir susinervinau susimokėjus. Dabar tik du albumus per parą galima skanuot.  doh.gif  Reiks greičiau viską nusikopint  ax.gif

O kaip būtų galima nusiskenuot savo albumus? Ar įmanoma nemokamai? Kalbu apie gallery.ru g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 11 spalio 2010 - 16:12
QUOTE(tute28 @ 2010 10 11, 16:41)

Fotki nepasididina, photobuckete pasididine, bet ten irgi kažkas vyksta, bandžiau susikurti irgi pinigų prašo arba talpą riboja. g.gif
Picasoj galima susikurti asmeninį užrakintą albumą.
Atsakyti
O aš jau beveik viską parsitempiau, ką buvau įkėlus į Избранное. Galiu atsipūsti, liko tik megztukai, tik gaila, kad jų per dump .ru nesusirasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 10 11, 17:33)
Fotki nepasididina, photobuckete pasididine, bet ten irgi kažkas vyksta, bandžiau susikurti irgi pinigų prašo arba talpą riboja. g.gif
Picasoj galima susikurti asmeninį užrakintą albumą.

Fotki perziurai nepasididina, bet galima pasiimti nuotrauka originaliu ikeltu formatu, jei fotki albumo savininkas tai leidzia. Leidimas duodamas per fotki albumu nustatymus visiems asmenims arba tik prisiregistravusiems fotkese.

Vienok nesusizavekit nei Picassa, nei fotki, nei photobucket. Visur autoriniu prieziyra griezta, albumus trina be perspejimo. Ypac picassa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 11 spalio 2010 - 17:06
QUOTE(Dvi @ 2010 10 11, 18:05)
Vienok nesusizavekit nei Picassa, nei fotki, nei photobucket. Visur autoriniu prieziyra griezta, albumus trina be perspejimo. Ypac picassa.

Bet jei albumas asmeninis, negi ir ten įlenda. blink.gif
Atsakyti
Sveikutes,
laivas LABAI grazus wub.gif
As ir esu vaikui padariusi ugio liniuote, bet niekaip nedabaigiu, reik pagaliuku iskur nors remui gauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiksiuke @ 2010 10 11, 18:39)
Sveikutes,
laivas LABAI grazus  wub.gif
As ir esu vaikui padariusi ugio liniuote, bet niekaip nedabaigiu, reik pagaliuku iskur nors remui gauti  doh.gif

ateik 20d į meetuką, aš tau bambuko atitemsiu mirksiukas.gif , tik parašyk kiek cm reikia
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2010 10 11, 13:49)
Sveikos,

as cia su tokiu klausimu, gal galite papaskoti, kaip jus "sandeliuojate" savo siuliukus. Ziuriu, kad noredama rasti reikiama spalva, labai daug laiko pradejau sugaisti, nes siuliuku kolekcija dideja sad.gif

dežėje nuo pampų lotuliukas.gif ateity planuoju dežutėje ant ričių

QUOTE(Donalita @ 2010 10 11, 13:53)
Merginos, ar matėt, gallery planuojama padaryti mokamą nuo spalio pabaigos  blink.gif
http://gallery.ru/ne...;article_id=162

doh.gif o aš jau norėjau ten įsikūrt
Atsakyti
Vasare, laivas ispudingas 4u.gif
Atsakyti
Niu va, dovana mamai ireminta. Dabar tik reik broli priverst skyle isgrezt, ner ant ko kabint doh.gif

Baisiai nesiseke nufotkint kazkaip, realiai paveikslas ryskesnis, na bet vaizdas bendras tai mane tenkina, kabos ant tos sienos, prie kurios paremta ir nufotkinau.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beladona: 11 spalio 2010 - 19:04