Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(Myliu tave @ 2010 09 30, 16:03)
Pirma, skaityti reikia, ką parašiau. O tada jau galvoti, o ne atvirkščiau biggrin.gif

Nu jo, ikiso kauzkas nosi porai minuciu ir ims dabar visus 22 psl. nagrineti ir charakteristikas uzsirasineti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 17:06)

Ai  ,tai tavo subine  nesiskaito  gi  lotuliukas.gif

o tai ka nori pasakyt mano subine ne moters lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 09 30, 18:04)
Ten pasikaicius tai atrodo esi kalta, kad vaikas nusiciaudejo...baikit jus. Nereik priimt visu rasliavu taip gyliai.

Oi moterys ,nelyskit ten ,kur zmones su angelais kalbasi ...
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 18:06)
o tai ka nori pasakyt mano subine ne moters  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tava subinike jau pazystama iki skausmo -sava ,o va smalsutes -nauja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2010 09 30, 17:06)
Nu jo, ikiso kauzkas nosi porai minuciu ir ims dabar visus 22 psl. nagrineti ir charakteristikas uzsirasineti  biggrin.gif

nu o ka,paskui gale temos isvados ir literaturos sarasas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 17:06)
Tai jei tu taip viskuo tiki kas sakoma ,tai patikek mumis -buti meiluze -vienas malonumas .

Tai ir pati žinau smile.gif . Bet taip pat žinau, kad tai trukti turi trumpai.
Nesu patikli. Tiesiog tai buvo silpnumo momentas.
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 17:07)

Tava subinike jau pazystama iki skausmo -sava ,o va smalsutes -nauja  lotuliukas.gif

nu tada tau teks teketi uz jos,nes pas ja visi santykiai tik po vestuviu ir grieztai tik penktadieniais.. ne duok dieve sekmadieni uzeisi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu bet tik va uzklausk apie tai ar u svetimais vartosi ,kaip iskart pabega forumietes .Jos ka -bijo pasakyti tiesa apie save ?
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 09 30, 17:08)
Tai ir pati žinau  smile.gif . Bet taip pat žinau, kad tai trukti turi trumpai.
Nesu patikli. Tiesiog tai buvo silpnumo momentas.

kaip man patinka normalios moterys.. sitiek metytas vetytas zmogus,ale masto blaiviai be jokiu "niekadaaaa,jau as niekadaa" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 18:09)
nu tada tau teks teketi uz jos,nes pas ja visi santykiai tik po vestuviu ir grieztai tik penktadieniais.. ne duok dieve sekmadieni uzeisi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu va ,va ...io paskui rasys -mano vyras susirado meiluze ,koks jis parazitas ...
Daug didesne problema yra ,kai vyras nepajegus tiek kiek moteris nori .Va cia tai jau problema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Tamara=: 30 rugsėjo 2010 - 16:12
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 17:11)

Daug didesne problema yra ,kai vyras nepajegus tiek kiek moteris nori .Va cia tai jau problema

problema didesne,nes moteris negali taip greit perlipt per viska ir iseit pas meiluzi pvz .. kankinasi kol isdvesta.. jo cia tragedija jau tokiame variante.. nors yra tokiu kur kerta is pagrindu ir iseina.. cool.gif
Atsakyti
klausimas biggrin.gif ar teisingas posakis,jei karta nuejo i sona,nueis dar karta/

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 16:56)
miegajam vyksta veiksmas,o cia tavo tema vystom.. sesk ir skaityk,kad ryt ismokus butum  biggrin.gif

aha skaitau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 17:38)
klausimas biggrin.gif ar teisingas posakis,jei karta nuejo i sona,nueis dar karta/

mano manymu jei vyras nuejo i sona laikui begant nueis ir dar karta
Atsakyti