Žinai,gali gautis toks biškį atvirkštinis variantas-nabagas bus nusilakstęs,nusidulkinęs kairėn dešinėn,neprižiūrėtas,plaukai riebaluoti,neėdęs...bus nebeįdomus...teks ieškot kito egzemplioriaus
QUOTE(lututė @ 2010 09 30, 18:50)
Žinai,gali gautis toks biškį atvirkštinis variantas-nabagas bus nusilakstęs,nusidulkinęs kairėn dešinėn,neprižiūrėtas,plaukai riebaluoti,neėdęs...bus nebeįdomus...teks ieškot kito egzemplioriaus 
Ne ne, tu nesijaudink taip. Su visa pagarba joms, galiu pasakyt, kad meiluzes yra butent tos moterys, kurios geriausiai supranta vyrus ir juos visada uzjaucia, nuglostineja ir jais pasirupina, ko is esmes niekada nedaro viska darancios zmonos. Esu tikra, bemesdama savo rubelius, meiluze sumestu ir jo, o pasigaminusi ka nors vien tik savo malonumui, duotu kasneli ir jam. Tikimybe, kad jai, besidepiliuojant naktimis ir visaip kitaip besirupinant siais zmonu nesuprastais vyrais, kojos kilnosis irgi reciau, is siaip elementaraus nuovargio, tad nusidulkins laikui begant jis tik per tuos 3-4 kartus, kai gris aplankyti zmonos. Nematau problemos.
QUOTE(biziukas @ 2010 09 30, 19:57)
Tikimybe, kad jai, besidepiliuojant naktimis ir visaip kitaip besirupinant siais zmonu nesuprastais vyrais, kojos kilnosis irgi reciau, is siaip elementaraus nuovargio, tad nusidulkins laikui begant jis tik per tuos 3-4 kartus, kai gris aplankyti zmonos. Nematau problemos.
Planas chuliganas
QUOTE(lututė @ 2010 09 30, 19:01)
Planas chuliganas
leidi kuo dažniau diedą pas meilužę,o pati mėgaujiesi plotu ir laisvu laiku...na,dar ir seksas aistringesnis kaip ne kaip... 
Ka as ir turiu omeny. Tik cia vel gali iskilti problema: suprates, kad zmona duodasi imama su didziausiu noru visus tuos 3-4 kartus per savaite ir dar ji NIEKO nedaro, jam gali atsirasti noras parsikraustyti atgal
QUOTE(biziukas @ 2010 09 30, 19:42)
Man regis, radau buda, kaip nieko nedaryt, jei kada tokio prireiktu. Tiesiog graziai paprasyt vyro, kad parlektu namo kokius 3-4 kartus per savaite vienai valandai pasismaginimui, o visa kita laika pasisprasytu meiluzes panakvot pas ja. Ir man noras sketeriotis atsirastu, ir jis pagaliau suprastu, kad as irgi nieko nedarau: nei plaunuosi, nei tvarkausi, nei valgau, nei depiliuojuos, tiesiog naturaliai cia pas mane taip viskas gerai.
O čia tai variantas
QUOTE(alter ego @ 2010 09 30, 18:14)
O čia tai variantas
Jei vyras trukdo depiliacijai ir triusikų skalbimui, reikia mesti vyrą 
Gerai skambetu skyrybu priezastis
Na cia paskutiniai parasymai motereliu tai super
Saunuoles
QUOTE(alter ego @ 2010 09 30, 19:14)
O čia tai variantas
Jei vyras trukdo depiliacijai ir triusikų skalbimui, reikia mesti vyrą 
Na gi ne, vyras tai netrukdo, regis, vyrui trukdo atvira depiliacija ir triusiku skalbimas. Kai nebeiseina nuo jo to nuslepti, atsiranda NIEKO to nedaranti meiluze. Ne mano cia filosofija, apibendrinimai tokie diskusiju metu pas moteras issirutuliojo.
as dabar pagalvojau taip visai nelinksmai,jeigu dingtu skalbiankes... ka mes darytume
taigi vsio.. tarka i rankas i i vonia,dviem dienom,jeigu reiktu kokias patalynes issiplaut
..
QUOTE(biziukas @ 2010 09 30, 20:23)
Na gi ne, vyras tai netrukdo, regis, vyrui trukdo atvira depiliacija ir triusiku skalbimas. Kai nebeiseina nuo jo to nuslepti, atsiranda NIEKO to nedaranti meiluze. Ne mano cia filosofija, apibendrinimai tokie diskusiju metu pas moteras issirutuliojo.
O kalta tai gillet reklama, brukanti depiliuoto kūno kultą! Jūs tik pagalvokit, kokia rinka: vyrai, žmonos, meilužės... Stebiuosi, kaip dar vienkartiniai triusikai neatėjo į madą.
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 20:36)
as dabar pagalvojau taip visai nelinksmai,jeigu dingtu skalbiankes... ka mes darytume
taigi vsio.. tarka i rankas i i vonia,dviem dienom,jeigu reiktu kokias patalynes issiplaut
..
px,daba vienkartinių yra
tada reik susirast meilužį-tarką rankosna,a pati pikiruojies su sexovais apatiniais aplink...jaučiu ištrintų mygom...