Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 18:10)
Nu bet tik va uzklausk apie tai ar u svetimais vartosi ,kaip iskart pabega forumietes .Jos ka -bijo pasakyti tiesa apie save ?

aš vartausi su svetimu.
Atsakyti
esu buvus meiluze, po to nutraukem visus rysius, nes seima bande gelbet. Tiesa, po rysiu nutraukimo likau iskaudinta as.. Buvau naivi mergaite ieskojusi pasilinkminimu, kas namo po pamoku parves ir siaip bus laisvaikio uzsiemimas. Bet netycia isimylejau. Po to keikiau save ir jy baisiausiais zodziais..
Ir stai po metu jis susirado mane interneto platybese. Gyvenam kartu jau 1 metai laiko. Istikimi vienas kitam ir laimingi. Jei man butu kasnors pasakes, kad gyvensim- prisiekiu buciau apspjovus veida rolleyes.gif va kaip kartais atsitinka biggrin.gif
Nesijauciu kalta buvusi meiluze, nesijauciu ir zygdarby padarius.. Atsitiko ir tiek.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssssita @ 2010 09 30, 17:50)
esu buvus meiluze, po to nutraukem visus rysius, nes seima bande gelbet. Tiesa, po rysiu nutraukimo likau iskaudinta as.. Buvau naivi mergaite ieskojusi pasilinkminimu, kas namo po pamoku parves ir siaip bus laisvaikio uzsiemimas. Bet netycia isimylejau. Po to keikiau save ir jy baisiausiais zodziais..
Ir stai po metu jis susirado mane interneto platybese. Gyvenam kartu jau 1 metai laiko. Istikimi vienas kitam ir laimingi. Jei man butu kasnors pasakes, kad gyvensim- prisiekiu buciau apspjovus veida rolleyes.gif  va kaip kartais atsitinka biggrin.gif
Nesijauciu kalta buvusi meiluze, nesijauciu ir zygdarby padarius.. Atsitiko ir tiek.. tongue.gif

nebijot kad kai pabosit iskeis jus i kita,jaunesne,linksmesne?
Atsakyti
QUOTE(Adlav26 @ 2010 09 30, 17:45)
mano manymu jei vyras nuejo i sona laikui begant nueis ir dar karta

Nebūtinai. Net jei dukart nueis, tai irgi nebūtinai nueis trečią.
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 17:53)
nebijot kad kai pabosit iskeis jus i kita,jaunesne,linksmesne?

nemanau, nes vargu ar jaunesne besusirastu uz mane rolleyes.gif na o jei atsitiks- ka bepakeisiu.. Jis zino mano poziury, keliais nesliauziosiu pagal jo dudele. Aisku, nesmagu butu likt vienai. Bet siuolaikiskos moterys puikiai isgyvena ir be vyru smile.gif Nei vienas nukrypes y sona neturi matyt kenciancios moters. Reikia parodyt, kad mes ir be ju mokam but grazios, sexovos, besisypsancios ir tt. Sunku taip padaryti kai lieki iskaudinta- bet reikia smile.gif jokiu budu neapkerpet kamputy. tada ir uzsimirsta greiciau viskas
Atsakyti
QUOTE(Inesssssita @ 2010 09 30, 18:06)
nemanau, nes vargu ar jaunesne besusirastu uz mane rolleyes.gif  na o jei atsitiks- ka bepakeisiu.. Jis zino mano poziury, keliais nesliauziosiu pagal jo dudele. Aisku, nesmagu butu likt vienai. Bet siuolaikiskos moterys puikiai isgyvena ir be vyru smile.gif  Nei vienas nukrypes y sona neturi matyt kenciancios moters. Reikia parodyt, kad mes ir be ju mokam but grazios, sexovos, besisypsancios ir tt. Sunku taip padaryti kai lieki iskaudinta- bet reikia smile.gif jokiu budu neapkerpet kamputy. tada ir uzsimirsta greiciau viskas

as taip galvojau kol tai neivyko..visgi 6 metai santuokoj..prisirisi prie zmogaus..kitokio gyvenimo nebezinai..
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 16:53)
Netiki ji  biggrin.gif  Paradoksuale ,pasakyk tu jai ,kad as nemeluoju  biggrin.gif  biggrin.gif 

Tu geriau savo krūtinės išmierą sakyk, tada žinosiu ar tikrai burbanti ar ne... cool.gif mirksiukas.gif

QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 16:59)
Tau gerai ,o as va niekaip sau atleisti negaliu ,kad nesuguliau su Laikinu ..ir Paradoksuales kartu nepajamiau  lotuliukas.gif

O kur tas dingęs? Pastoviu tapo? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 09 30, 15:25)

ne tai, KA JOS DARO, o atvirksciai - ko jos NEDARO. O jos nedaro:
- neskalbia
- negamina (nu nebent uzsoks mintis ka nors ypatingo sukurti, savo malonumui. savo, o ne jo)
- neaimainuoja
- neraso kvailu sms "nupirk duonos"
- nekritikuoja
- nesidepiliuoja jo akivaizdoje
- ne ne nene

jos daug ko nedaro.

O kaip tada patarkite buti tokiai superzmonai, nieko nedaranciai? Suprantu, kad kuo maziau buties, tepamos vyrui ant nosies, tuo geriau. Stai, pvz.: i darba iseinu anksciau nei vyras, griztu veliau. Kaip cia taip padaryt, kad jis nematytu, kaip metu i skalbianke rubus ar koki apkepeli pasicirskinu. Nu gerai, del veido kaukes dar imanoma isslinkti is lovos 4 val ryto ir ja nematant pasidaryti arba apsidepiliuoti visaip, manikiurai, pedikiurai, viska susitvarkai po vakarinio sekso, nakties metu, kai vyras knarkia, paskui ryte pries darba dar gali isliuogt i lova suteikt rytini malonuma, cia jau uzsidirbsi pliusa. Duonos galiu paprasyt, kad kaimynka nupirktu, bo is darbo griztant parduotuves nebedirba. Sunku ne tas zodis. Patogiausia butu isvis nei sliubavotis, nei gyvent su vyru, tik susitikinet ir galva neskaudetu, kaip cia nematant marskinelius issiskalbt, batus nusivalyt ir nuluzusi naga nusipielavot...
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 09 30, 19:18)
O kaip tada patarkite buti tokiai superzmonai, nieko nedaranciai?

lotuliukas.gif vos kojų nepakračiau iš juoko... lotuliukas.gif baisiai taikliai,ale čia meilužių prašo atsiliept-nu tų,kurios NEdaro...mes,kaip nuobodžios tarkos (pšeprašam,žmonos) iškritę iš konteksto ir,kaip rusai sako-neumestnije... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2010 09 30, 18:24)
lotuliukas.gif vos kojų nepakračiau iš juoko...  lotuliukas.gif  baisiai taikliai,ale čia meilužių prašo atsiliept-nu tų,kurios NEdaro...mes,kaip nuobodžios tarkos (pšeprašam,žmonos) iškritę iš konteksto ir,kaip rusai sako-neumestnije... tongue.gif

Man regis, radau buda, kaip nieko nedaryt, jei kada tokio prireiktu. Tiesiog graziai paprasyt vyro, kad parlektu namo kokius 3-4 kartus per savaite vienai valandai pasismaginimui, o visa kita laika pasisprasytu meiluzes panakvot pas ja. Ir man noras sketeriotis atsirastu, ir jis pagaliau suprastu, kad as irgi nieko nedarau: nei plaunuosi, nei tvarkausi, nei valgau, nei depiliuojuos, tiesiog naturaliai cia pas mane taip viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 09 30, 19:42)
Man regis, radau buda, kaip nieko nedaryt, jei kada tokio prireiktu. Tiesiog graziai paprasyt vyro, kad parlektu namo kokius 3-4 kartus per savaite vienai valandai pasismaginimui, o visa kita laika pasisprasytu meiluzes panakvot pas ja. Ir man noras sketeriotis atsirastu, ir jis pagaliau suprastu, kad as irgi nieko nedarau: nei plaunuosi, nei tvarkausi, nei valgau, nei depiliuojuos, tiesiog naturaliai cia pas mane taip viskas gerai.

ie...bet tada ana pataptų jam beveik kaip žmona... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2010 09 30, 18:44)
ie...bet tada ana pataptų jam beveik kaip žmona... hihihi.gif

O cia vat jau pasidarytu nebe mano problema! Kaip kazkuri sake: man rupetu ne jo meiluze, o jos vyras!
Atsakyti