Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(Reika @ 2010 10 01, 15:06)
ir beto, nesuvokiu,kaip turint gera vyra,einama ieskoti meiluzio? negi nera kitokiu laisvalaikio praleidimo budu?

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 10 01, 14:06)
butumet nenorejusi antro vaiko, butumet masciusi...patikekit smile.gif

ir beto, nesuvokiu,kaip turint gera vyra,einama ieskoti meiluzio? negi nera kitokiu laisvalaikio praleidimo budu?

o kas jo iesko lotuliukas.gif cia renkasi suradusios jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tokata @ 2010 10 01, 14:06)
Bet jaunystė praeina, paskui žiūrėk pasensi ir suprasi, kad neturi nei vyro, nei vaiko, nei padėvėto meilužio  lotuliukas.gif
Gyvenanti, jei yra dėl ko stengtis - pirmyn wink.gif

O kodel meiluzio neturesi? Gali dirbt, uzdirbt, ir turet ta meiluzi net visai sviezia, mazai deveta smile.gif. Kiekvienas nugyvena savo gyvenima. Argi ne svarbu nugyvent ji laimingai?

As pvz savo ateiti noreciau matyti su vienu vyru, vaikais. Ne apie save kalbu. Bet nesmerkiu tu, kas masto kitaip, ir nepersu jiems savo idealaus pasaulio vaizdinio. Net ir mamomis ne visos nori buti, tad kodel jos noretu tureti seima, kad ir senatvej.

Prisiminiau anekdota:

Mirsta vyras. Senas jau. Ir kad verkia, kad verkia. Zmona klausia, kas jam. Tas atsako:
- Visa jaunyste man tevai kartojo - susirask zmona, sukurk seima, o tai mirsi, nebus kas vandens paduoda. Nu va, susiradau, visa gyvenima vargau, kentejau, i kitas moteris neziurejau, vietoj baro vaikus auginau. NU IR B&^#, GERT TAI NENORIU!

Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 10 01, 14:11)
o kas jo iesko lotuliukas.gif cia renkasi suradusios jau lotuliukas.gif

o cia tas meiluzis staiga ir netiketai atsirado? blink.gif bln beveik kaip gripas netiketai uzklupo ir i lova nusitempe?
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 10 01, 14:18)
o cia tas meiluzis staiga ir netiketai atsirado? blink.gif  bln beveik kaip gripas netiketai uzklupo ir i lova nusitempe?

Gyvenanti neturi meilužio, jos vyras meilužę turėjo (-i).
Atsakyti
QUOTE(jurgacka @ 2010 10 01, 15:15)
O kodel meiluzio neturesi? Gali dirbt, uzdirbt, ir turet ta meiluzi net visai sviezia, mazai deveta smile.gif. Kiekvienas nugyvena savo gyvenima. Argi ne svarbu nugyvent ji laimingai?

Čia jau kaip kas tą savo laimę supranta. Tik manau, kad su laiku tos vertybės būna daug brandesnės, nei pasimatymas su svetimu vyru. O vyrai (t.y meilužiai arba jų darbinės savybės) sensta greičiau, nei moterys. Šiaip galima ieškotis jaunesnių vėl ir vėl. Bet asmeniškai man tai būtų nepriimtina.
Reika, kadangi autorė kreipėsi į meilužes, tai kai kurios ir "apsireiškė". O meilužės turi ir meilužius šiaip jau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 01 spalio 2010 - 13:22
QUOTE(Tokata @ 2010 10 01, 14:21)
Čia jau kaip kas tą savo laimę supranta. Tik manau, kad su laiku tos vertybės būna daug brandesnės, nei pasimatymas su svetimu vyru. O vyrai (t.y meilužiai arba jų darbinės savybės) sensta greičiau, nei moterys. Šiaip galima ieškotis jaunesnių vėl ir vėl. Bet asmeniškai man tai būtų nepriimtina.

Asmeniskai man irgi. Bet Jus teisi - laime kiekvienas supranta skirtingai. O spresti pagal save - kad jei kazkas kitas gyvena ne taip, kaip man atrodo gerai - manau, neteisinga.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 10 01, 14:20)
Gyvenanti neturi meilužio, jos vyras meilužę turėjo (-i).

na ziurint kokia ta meiluze,jei vienos nakties, tai nieko tokio.

o is kur jus zinot,kad gyvenanti neturi meiluzio? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 10 01, 15:24)
o is kur jus zinot,kad gyvenanti neturi meiluzio?  lotuliukas.gif

4u.gif Tiksliai ! Jei pabandžius, gal vyras greit visas meilužes pamirštu ? biggrin.gif Dabar gi gal erelis, kelias moteris apturi smile.gif Truputį ego per aukštai pakeltas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tokata: 01 spalio 2010 - 13:26
QUOTE(Reika @ 2010 10 01, 14:24)

Padariau išvadas pati, skaitinėdama net kelias jos sukurtas temas. Tiesa, nežinia ar jos teisingos, gali būti, kad kažkas ir nutylėta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 10 01, 14:27)
Padariau išvadas pati, skaitinėdama net kelias jos sukurtas temas. Tiesa, nežinia ar jos teisingos, gali būti, kad kažkas ir nutylėta smile.gif

nu moteris nebutinai atskleis viska apie save smile.gif
Gyvenanti turit ir ar turejot meiluzi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 10 01, 14:18)
o cia tas meiluzis staiga ir netiketai atsirado? blink.gif  bln beveik kaip gripas netiketai uzklupo ir i lova nusitempe?

QUOTE(Reika @ 2010 10 01, 14:24)

meiluzio neturiu schmoll.gif tikuosi neprireiks g.gif beje vyras man pirmas ..susipazinom jauni..man buvo 17 rolleyes.gif galit jau uzmetyt akmenim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gyvenanti: 01 spalio 2010 - 13:38