Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 14:33)

jis menesi laiko su ja bendravo..sexas tikrai retas buvo 1-2 kartai per savaite..jis rekte rekia milijona kartu,tik as negirdejau,kol gavau pamoka doh.gif

nu va.. jei vyras aiskiai sake o jus negirdejot,tai cia jau kaip ir ne meiluzes kaltos..
nu ***** jei as maldauti tureciau vyro,kad mane paglamzytu,o jis nedarytu isvadu-tai tikrai nesedeciau vonioj ir nevirkauciau.. ka vyru maza tam reikalui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 09 30, 15:35)
Dings meilužė ir vėl ožius pradės rodyti, sexo badu kankinti, atsikalbinėti, juk šventės netrunka amžinai. tada vėl meilužę diedas užsiveis ir vėl pašlo pajechalo viskas nuo pradžių.... vėl virpesiais šeimyninėj lovoj stengsis diedą susigrąžinti  lotuliukas.gif

Ir kas keisciausia -autore raso ,kad ojojoj ,kaip jai dabar patinka savo rojaus vartus varstyti,kaip gera .O tai kur anksciau ji buvo?Gal cia toks momentas ,kai jai reikia m+v+m?Tik tada ji kaip reikiant susijaudina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Tamara=: 30 rugsėjo 2010 - 13:39
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 14:34)
Jus su vyru mylites tik lovoje ir nakti ,as su vedusiu meiluziu myliuosi visur  ir betkada .

Neįmanoma nepritarti šiam jūsų teiginiui smile.gif Jei moteris mano, kad mylėtis galima tik lovoje ir tik tamsoje, santuokai anksčiau ar vėliau atsiras pavojus iširti.
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 14:36)
baudziau vyra sexo nedavimu,kol jis nubaude mane..

nu jo,kvailesnes bausmes vyrui nesumastysi.. bauskite geriau sekso perteklium,vo nors gules paslikas ir zinos uz ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 09 30, 14:34)
O kažin ar jai seksas teikia malonumą? Nes jei tas suaktyvėjimas tik tam, kad šiai dienai prilaikytų vyrą savuos namuos, tai istorija kartosis.

kol vaiku nebuvo myledavomes belekur,net baznycios kieme blush2.gif
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 14:35)
Tai cia as matau tik tris priezastis:arba
vyro bukietas niekam tikes ,arba
ji frigidiska ,arba
ji tingine

tiesa sakant nei pati nezinau kuri varianta rinktis g.gif gal c?
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 14:38)
Ir kas keisciausia -autore raso ,kad ojojoj ,kaip jai dabar  patinka savo rojaus vartus varstyti,kaip gera .O tai kur anksciau ji buvo?

suveike moteriskas pavydas autorei suzinojus apie meiluze,tokia zinia sukele daug emociju,staiga vyras pasirode kitoj sviesoj,geidziamas,mano..zodziu zinot pacios biggrin.gif va ir seksas paastrejo,nenustebciau jei grubesnio norisi biggrin.gif
Atsakyti
Kaip galima bausti sekso nedavimu ,o tai kaip jus ?Jus save irgi tuo paciu baudete -ne tik sekso nedavimu ,bet ir savanorisku negavimu .
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 14:39)

Vaikai ne kliūtis. Šiek tiek apsunkina viską, tačiau jokiu būdu ne kliūtis. Vaizduotės ir noro reikia.
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 14:39)

o pasiuteliai,gerai kad temoj davatkeles neuzeina,uzleistu prakeiksmais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vaikas daug ka pareguliuoja,bet prisitaiko zmones ir gyvena ir prasvitaet biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 15:40)
va ir seksas paastrejo,nenustebciau jei grubesnio norisi  biggrin.gif

Autore ,o jus dabar jamat pati savo vyra ..grieztai?
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 14:40)
suveike moteriskas pavydas autorei suzinojus apie meiluze,tokia zinia sukele daug emociju,staiga vyras pasirode kitoj sviesoj,geidziamas,mano..zodziu zinot pacios  biggrin.gif va ir seksas paastrejo,nenustebciau jei grubesnio norisi  biggrin.gif

aisku jis mano..jei kitos nori,reiskia nera visai blogas,tik gal pamirsusi buvau..kartais reikia sukretimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 15:39)

tiesa sakant nei pati nezinau kuri varianta rinktis g.gif gal c?

O jei tingit ,tai kkaip galit apibudinti ta tingejima?
Atsakyti