Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 14:36)
tai siulot viska mesti?

ne... mesti nesiūlau... tik siūlau truputį keisti požiūrį į tą košelieną. tarkim šį kartą mūšį laimėjot, bet karas vis vien dar nesibaigęs ir ko gero tęsis visą gyvenimą.
Todėl neteks Jums laimės patinginiauti.

Aš tai kai truputį prie tinginio, tai spjoviau į tą karą ir nei kiek nesigailiu, jau geriau dėl manęs tegu kariauja nail.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 15:44)
aisku jis mano..jei kitos nori,reiskia nera visai blogas,tik gal pamirsusi buvau..kartais reikia sukretimu ax.gif

biggrin.gif O tai jei matytumet ,kad kitos nezvilgcioja i jusu vyra -visai numestumet vargseli i kampa?
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 14:44)
aisku jis mano..jei kitos nori,reiskia nera visai blogas,tik gal pamirsusi buvau..kartais reikia sukretimu ax.gif

meiluziu soko terapijos isgydo uzmigusias zmonas biggrin.gif
juokas juokais aisku mes cia,bet jus kalbejotes apie sita situacija,issiaiskinot?
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 14:41)
Kaip galima bausti  sekso nedavimu ,o tai kaip jus ?Jus save irgi tuo paciu baudete -ne tik sekso nedavimu ,bet ir savanorisku negavimu .

nu yra budu ir save pamaloninti blush2.gif
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 14:42)
o pasiuteliai,gerai kad temoj davatkeles neuzeina,uzleistu prakeiksmais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
vaikas daug ka pareguliuoja,bet prisitaiko zmones ir gyvena ir prasvitaet  biggrin.gif

korekcija 2 vaikai nei vienam nera 2metuku

QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 14:42)
Autore ,o jus dabar jamat pati savo vyra ..grieztai?

nesupratau ko klausiat?
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 14:46)

nesupratau ko klausiat?

Ar rodote iniciatyvą dėl lytinių santykių, ar leidžiate vyrui rinktis?
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 14:46)

korekcija 2 vaikai nei vienam nera 2metuku

nu bludai ko pametinuku prisigaminot ax.gif
nu jasna,zodziu abiems stogai nuciuoze,vienas tik negali-papai rezerve pastoviai,o kitas-gali ir eina pas kitus papus kurie ne rezerve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 14:44)
O jei tingit ,tai kkaip galit apibudinti ta tingejima?

nu tipo noriu,bet esu pavargusi,o ir jis padla siandien buvo..pasipliuskensiu duse ir miegot blush2.gif
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 14:45)
biggrin.gif  O tai jei matytumet ,kad kitos nezvilgcioja i jusu vyra -visai numestumet vargseli i kampa?

nu grazus jis suskis,bet maniau kad ir sventas rolleyes.gif deje..

QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 14:45)
meiluziu soko terapijos isgydo uzmigusias zmonas  biggrin.gif
juokas juokais aisku mes cia,bet jus kalbejotes apie sita situacija,issiaiskinot?

nu jis sako kad nespejo daeiti su ja iki lovos(as netikiu),matyt ne tokia patyrus kaip jus pasitaike..sake atsibodo drozineti,rankos mozoliais nuejo..pasitaike,kuri akis varte,demesi ir iniciatyva rode,tai ir plauke pasroviui..sake pasiilgo musu selioniu..o as labiau mama dabar jaucuosi nei zmona..
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 15:46)
nu yra budu ir save pamaloninti blush2.gif

Fui ,koks cia malonumas su gelzgaliais save maloninti ,kai vyras salia yra
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 14:44)

Naivumas man turbūt nesvetimas, nes tokių sukrėtimų man tikrai nereiktų.
Tai jūs išsiaškinot kur čia vyro lakstymo į kairę priežastys ir viskas? Nežinau ar galėčiau toliau sau ramiai gyventi. Tuo labiau, kad ramybę ir saugumo jausmą teks pamiršti.
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 15:51)
nu tipo noriu,bet esu pavargusi,o ir jis padla siandien buvo..pasipliuskensiu duse ir miegot blush2.gif

nu grazus jis suskis,bet maniau kad ir sventas rolleyes.gif deje..
nu jis sako kad nespejo daeiti su ja iki lovos(as netikiu),matyt ne tokia patyrus kaip jus pasitaike..sake atsibodo drozineti,rankos mozoliais nuejo..pasitaike,kuri akis varte,demesi ir iniciatyva rode,tai ir plauke pasroviui..sake pasiilgo musu selioniu..o as labiau mama dabar jaucuosi nei zmona..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif opi gerai cia mus prigavo lotuliukas.gif
Dabar greit sakai savo sena nika lotuliukas.gif
Vienu zodziu ,pajamciau as tavo vyra padaboti ,apglostyti ir apmyleti ,nes tu ji vadini tai suskiu ,tai padla ...nu as savo meiluziu taip niekad nevadinu .Jie pas mane -zuikuciai ,mazuciai ,vyresni -tetukai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Tamara=: 30 rugsėjo 2010 - 13:55
QUOTE(laumupė @ 2010 09 30, 14:48)
Ar rodote iniciatyvą dėl lytinių santykių, ar leidžiate vyrui rinktis?

iki siol rinkdavausi as noriu arba ne,dabar leidziu vyrui mane uzvesti..buvau pamirsusi kokia moku buti..
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 14:48)
nu bludai ko pametinuku prisigaminot  ax.gif
nu jasna,zodziu abiems stogai nuciuoze,vienas tik negali-papai rezerve pastoviai,o kitas-gali ir eina pas kitus papus kurie ne rezerve  biggrin.gif

nu jo panasiai..5 metus gyvenom be vaiku..ir va 2 is eiles,beje abu po gero sexo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 14:48)
nu jasna,zodziu abiems stogai nuciuoze,vienas tik negali-papai rezerve pastoviai,o kitas-gali ir eina pas kitus papus kurie ne rezerve  biggrin.gif

Nu gerai šiuo atveju vaikiukai, o jei būtų rimtesnės korekcijos.... tarkim liga ar priverstinis išsikyrimas... vėl jokių garantijų, kad pas kitus papus neis savo čiuožiantį stogą remontuotis, todėl sakau.... su tokiu lengvai pačiuožiančiu diedu gal ir įdomu gyventi, jei esi mėgėja šokų terapijų su meilužėm, bet ilgainiui tai ima varginti.... čia jau kariamo šuns gyvenimas, pripranti ir nebelieka jokios terapijos, o tik mutna ant dūšios.
Atsakyti