Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 14:52)
Fui ,koks cia malonumas su gelzgaliais save maloninti ,kai vyras salia yra

nu cia principo reikalas ax.gif
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 14:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif    lotuliukas.gif  opi gerai cia mus prigavo    lotuliukas.gif 
Dabar greit sakai savo sena nika  lotuliukas.gif

nikas yra,tik nesakysiu brunette.gif liezuvis.gif miegamojo puslapi nebesilankau,tik kur snargliai ir pampersai doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif Reiks man taip kada pasakyti -nu ,padla ,ateik cia ,dulkinsiu dabar tave biggrin.gif
Atsakyti
Nieko gal negalvoja. Nežinau, jausmas būtent toks. Pati nesu meilužė. Nebūsiu.
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 15:54)
iki siol rinkdavausi as noriu arba ne,dabar leidziu vyrui mane uzvesti..buvau pamirsusi kokia moku buti..

Nesuprantu as tokiu pasakymu . g.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 09 30, 14:54)
Nu gerai šiuo atveju vaikiukai, o jei būtų rimtesnės korekcijos.... tarkim liga ar priverstinis išsikyrimas... vėl jokių garantijų, kad pas kitus papus neis savo čiuožiantį stogą remontuotis

Nu cia nezinom kaip vyras reaguotu jei zmona rimtai sirgtu ar skirtu juos atstumas? matai jis jai sake ne karta ko jam reikia,ji baude ji savaip.. zodziu jis prase-ji spyga panosen rode.. zinai as dar ne tokius ragus istatyciau,kad ambicijom savom kakotu ilgai biggrin.gif
o ir manau neslepe jis labai jau tu nuklydimu-reiskia ant tiek viskas uzpiii... buvo kad dare automatiskai viska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 09 30, 15:59)

Busi ,patikek mani m .As ir taip galvojau kaip tu ,bet po 5 vedybinio gyvenomo metu kazkas apsiverte ...
Atsakyti
QUOTE(Myliu tave @ 2010 09 30, 14:59)

geras,o gali pasakyti kas as busiu ir kuom nebusiu??? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 14:57)
biggrin.gif Reiks man taip kada pasakyti -nu ,padla ,ateik cia ,dulkinsiu dabar tave  biggrin.gif

ale pamegink zinok visai nieko kartais suzaist astresni zaidima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 09 30, 14:54)
Nu gerai šiuo atveju vaikiukai, o jei būtų rimtesnės korekcijos.... tarkim liga ar priverstinis išsikyrimas... vėl jokių garantijų, kad pas kitus papus neis savo čiuožiantį stogą remontuotis, todėl sakau.... su tokiu lengvai pačiuožiančiu diedu gal ir įdomu gyventi, jei esi mėgėja šokų terapijų su meilužėm, bet ilgainiui tai ima varginti.... čia jau kariamo šuns gyvenimas, pripranti ir nebelieka jokios terapijos, o tik mutna ant dūšios.

nu bliamba myliu as ji..ir skaudu begalo be krasto..bet esu tikrai neprasta moteris ir jis neprastas tik pasiklydom problemu liune..
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 14:57)
biggrin.gif Reiks man taip kada pasakyti -nu ,padla ,ateik cia ,dulkinsiu dabar tave  biggrin.gif

surimtek ir patark,bus kas cia is musu ar nebe?
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 16:01)

ale pamegink zinok visai nieko kartais suzaist astresni zaidima  lotuliukas.gif

Ne ,nu ..padla dar niekad nevadinau ..bijau snukin gauti ...nebandysiu gal geriau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(=Tamara= @ 2010 09 30, 15:00)
Busi ,patikek mani m .As ir taip galvojau kaip tu ,bet po 5 vedybinio gyvenomo metu  kazkas apsiverte  ...

Nebūsiu. Kažkaip tikrai tikrai žinau. Negalėčiau. Aš nesuvokiu, kaip galima būti. Nesmerkiu, neturiu tam teisių, bet sveiku protu nesuvokiu. Aš daugiau metų kartu gyvenu, nei tu, todėl kuo toliau, tuo tikresnė, kad nebūsiu. Na, nemoku ir paaiškinti,bet nebūsiu. Tai labai su mano sąžine kertasi. Bet tiek to. Nemėgstu šia tema diskutuoti ir tiek. Todėl, kad sveiku protu to nesuvokiu. Todėl ir nediskutuosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 14:59)
zodziu jis prase-ji spyga panosen rode..

Vis tiek ožys.... jau geriau būtų švelniai pabučiavęs tą rodomą špygą panosėj ir vaikams snarglius nuvalęs, tada būtų gavęs viską ir dar daugiau wub.gif
Durniai tie diedai, nežino, kad ne prašymais reikia moteras imti ir ne grąsinimais, o darbais darbais darbais construction.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvenanti @ 2010 09 30, 16:01)

surimtek ir patark,bus kas cia is musu ar nebe?

As labai rimta ..kaip niekad .
Bus ,bus ,jei pabandysit m+v+m?Ar gal jau bandet?
Atsakyti