QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 15:36)
a vat ateitu kokia meiluze su bloga patirtim ir pamokintu cia visas ir nereiktu speliot kas kaip buna.. idomu butu,o intymu ar asmeniska-tai cia juk ne tiesiogine laida su transliacija per tv
o diskusijos kovingos man patinka.. eh patinka
Vyra bausti sekso nebuvimu, kvailiausias poelgis. Kas atsitiko, kad ji baudei? Bet vis tiek geriau taip nebausti, o tai del ko taip atsitiko bandyti, kad ir prie vynelio issisaiskinti, kalbetis, diskutuoti, jei reikia, net ir pareikalauti. Jei mane taip baustu, ambicijos sukiltu, lengviausia butu nubegti ir pasivolioti su kitu, bet siuo metu su vyru, kuri branginu i kito glebi nepulciau - isaugus is to amziaus, bet vyra tikrai isprievartaciau jei man reiktu
[B]Tamara[/B] pastebejau, kad manai, jog visos problemos yra moteryse, neva neduoda ir pan. Seksas yra daug, bet deja ne viskas. Darau prielaida, kad sunu ne koki isaukletum? toki kuriam uij moteris bloga ir... Bet cia tik prielaida, nepazistu gi taves.
O siaip irgi pastebejau, kad neatsimeni ka kalbi, kad irgi is kitu skaitalu tamsta istekejus ir t.t. taigi
rozmarinas teisus.
Galeciau cia su bloga ir gera meiluzes patirtimi, pasakyti ka nors, bet siom nuodemem visiskai nesididziuoju atvirksciai nieko cia gero. Ir man geda del savo praeities nuotykiu. Ir ne viena meiluze nemanau, kad turi kuom didziuotis - audringu seksu?

Jis kada nors baigiasi, na turiu omeny euforija, kuri buna isimylejus. Lieka vienatve ir kalte. Pasitaiko
retu atveju, kai meiluzis buna tikroji meile.
Kodel atsiranda neatsiras cia greitas atsakymas ir jis nebus vienareiksmis. Vieni vyrai yra silpni, na va tokie netvirtai besijauciantys ant zemes, kaip ir moteru tokiu buna, tai tokie kur tik gales ten ir kibs. Kitiems istiesu truksta sekso. Kiti pasiduoda demesiui ir vilionems patraukliu merginu, tiesiog labai malonu, kai tau rodo dideli demesi - juk kiekvienas jaustusi ypatingai ir jo "akcijos" pakyla ir t.t.
Kai kurios moterys buna labai vienisos ir joms nera svarbu - vedes, nevedes. Taipogi teko sutikti tokiu moteru, kurios patinka nuvilioti vedusi/svetima vyra, kazkaip jos mano, kad cia didelis pasiekimas, nelabai suprantu ju. Kai kurie vyrai buna susiformave tokie, kad visur ir visada, kur tik gali...
Papildyta:
QUOTE(Ragaina @ 2010 10 04, 00:49)
labai patiko temos eiga

perskaiciau visa.
bet oj kiek daug perlenkta buvo...
pritariu Ragaina