Įkraunama...
Įkraunama...

Atsiliepkit svetimu vyru meiluzes:)

QUOTE(Hmmm... @ 2010 10 04, 11:24)
Nelabai į temą, bet mano penkiametis sako, kad kai su juo kas nors nepasidalina, tai tas yra "labai nedraugiškas ir taip elgtis yra negražu". O jei jis nesidalina, tai jis yra draugiškas, tik tuo metu jam dalybų objekto tiesiog "labiau reikia" ir jis pasidalins tada, kai jau jam pačiam nebereikės biggrin.gif

protingas jaunuolis biggrin.gif drinks_cheers.gif
tinka jo mastymas sitai istorijai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 10 04, 11:50)
protingas jaunuolis  biggrin.gif 

Žinot, kaip liaudis sako - obuolys nuo obels... flirt.gif brunette.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 10 04, 11:39)
ok supratau,kad jis jusu norejo labiau uz savo  zmona nes:
lovoje talentinga,jums nerupi kur jis,is savo atlyginimo islaikot pati namus ir seima,jam net puodelio isplauti nereikia ir esat visada svari(nu as nesistebiu,jei jau ana zmona savaitem nesiprausdavo,tai tikiu,kad pabego)...

tai vis tik :Ties ,kuria vieta, jus esat seima?
Nes perskaicius ,jus ir jusu vaikas- seima, jis tarsi menulis pasvieciantis nakti ir dingstantis kuriam laikui,ir jus juo nesidomit kol vel neuzplaukia

hmmm ,indus plaudavo kol as darbe ,man vakariens ruosdavo ,patalynes lygino mirksiukas.gif remontus dare ,kartu apsipirkom triju kmb buta ,jis dasideda prie mano gyvenimo mirksiukas.gif jis savaitgaliais namie ,siuo metu auginu musu vaika ,ir savo dar... sedziu dekretinese .. domimes viens kitu kiekviena diena smsais ... visda ant rysio mirksiukas.gif seimynines problemas sprendziam kartu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2010 10 04, 11:34)

Nu baikit biggrin.gif Tai žinoma, antra "žmona" tiesiog privalo informuoti pirmąją apie pagausėjusią jų bendrą šeimą ax.gif Aš ten tik šiaip paklausiau biggrin.gif

o man kazkaip nesuprantama oficialios zmonos mastymas ,juk zino apie mus ir vistik laukia kol palastes grys pas ja ,jau 4 metai laukia blink.gif ir lauks nes jai reik jo pinigu mirksiukas.gif o sunus pas ja jau suauges jam 25 biggrin.gif
Atsakyti
tai jis ne meiluzes ieskojo, o dar vienos seimos ir matomai rado 2moteris ,kuriom gerai ...o tai kodel visi kartu negyvenat...nereiktu lakstyti jam per 2 seimas.
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2010 10 04, 11:59)
seimynines problemas sprendziam kartu  mirksiukas.gif

Man atrodo aš pamenu Jūsų atvejį. Ar ne Jūsų ten buvo istorija, kai vyras nesiskyrė su žmona, nors jo žmona buvo visai nieko prieš dėl skyrybų, todėl taip ramiai priėmė ir Jūsų pranešimą dėl savo kol kas oficialaus vyro nesantuokinio vaiko gimimo. Taip išeina net vaikelio gimimas nepaspartino skyrybų proceso. Užgyvento namo jie ten nenorėjo dalintis ar kokio ten turto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2010 10 04, 12:01)
hmmm ,indus plaudavo kol as darbe ,man vakariens ruosdavo ,patalynes lygino  mirksiukas.gif remontus dare ,kartu apsipirkom triju kmb buta ,jis dasideda prie mano gyvenimo mirksiukas.gif jis savaitgaliais namie ,siuo metu auginu musu vaika ,ir savo dar... sedziu dekretinese .. domimes viens kitu kiekviena diena smsais ... visda ant rysio  mirksiukas.gif seimynines problemas sprendziam kartu  mirksiukas.gif

***** nieko nesuprantu vistiek,kurioj seimoj ir kada jis buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 04, 12:07)
***** nieko nesuprantu vistiek,kurioj seimoj ir kada jis buna  lotuliukas.gif

jis buna ir ten ,ir ten...ko cia nesuprasti, kai ji dirbdavo namus jos tvarkydavo, poto pas zmona lekdavo, dabar jis savaitgaliais ju bendra vaika uzsuka paziureti... blush2.gif

bet kieno ten tas ju "bendras" butas?... vistik kieno vardu tongue.gif
Atsakyti

jei neklystu, furistas dvi šeimas yra įsitaisęs. labai patogu, nereikia furoj nakvoti ir degalinės duše praustis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2010 10 04, 12:01)
hmmm ,indus plaudavo kol as darbe ,man vakariens ruosdavo ,patalynes lygino  mirksiukas.gif remontus dare ,kartu apsipirkom triju kmb buta ,jis dasideda prie mano gyvenimo mirksiukas.gif jis savaitgaliais namie ,siuo metu auginu musu vaika ,ir savo dar... sedziu dekretinese .. domimes viens kitu kiekviena diena smsais ... visda ant rysio  mirksiukas.gif seimynines problemas sprendziam kartu  mirksiukas.gif
Papildyta:

o man kazkaip nesuprantama oficialios zmonos mastymas ,juk zino apie mus ir vistik laukia kol palastes grys pas ja ,jau 4 metai laukia  blink.gif  ir lauks nes jai reik jo pinigu  mirksiukas.gif  o sunus pas ja jau suauges jam 25 biggrin.gif

o tai jis su zmona gyvena ar negyvena ,nesuprantu g.gif kur yra tie jo namai?

lotuliukas.gif as irgi
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 10 04, 12:10)
jei neklystu, furistas dvi šeimas yra įsitaisęs. labai patogu, nereikia furoj nakvoti ir degalinės duše praustis  bigsmile.gif

aaa,nu tada viskas ok lotuliukas.gif as jau galvojau cia kazkas negerai.. o cia furisto meiles rysiai po visa svieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 04, 12:25)
aaa,nu tada viskas ok  lotuliukas.gif as jau galvojau cia kazkas negerai.. o cia furisto meiles rysiai po visa svieta  biggrin.gif

nu... dabar betrūksta blondino komentaro. anas labai kompetetingas furistų klausimu umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 04 spalio 2010 - 11:32
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 30, 15:36)
a vat ateitu kokia meiluze su bloga patirtim ir pamokintu cia visas ir nereiktu speliot kas kaip buna.. idomu butu,o intymu ar asmeniska-tai cia juk ne tiesiogine laida su transliacija per tv  biggrin.gif
o diskusijos kovingos man patinka.. eh patinka  bigsmile.gif

Vyra bausti sekso nebuvimu, kvailiausias poelgis. Kas atsitiko, kad ji baudei? Bet vis tiek geriau taip nebausti, o tai del ko taip atsitiko bandyti, kad ir prie vynelio issisaiskinti, kalbetis, diskutuoti, jei reikia, net ir pareikalauti. Jei mane taip baustu, ambicijos sukiltu, lengviausia butu nubegti ir pasivolioti su kitu, bet siuo metu su vyru, kuri branginu i kito glebi nepulciau - isaugus is to amziaus, bet vyra tikrai isprievartaciau jei man reiktu smile.gif

[B]Tamara[/B] pastebejau, kad manai, jog visos problemos yra moteryse, neva neduoda ir pan. Seksas yra daug, bet deja ne viskas. Darau prielaida, kad sunu ne koki isaukletum? toki kuriam uij moteris bloga ir... Bet cia tik prielaida, nepazistu gi taves.
O siaip irgi pastebejau, kad neatsimeni ka kalbi, kad irgi is kitu skaitalu tamsta istekejus ir t.t. taigi rozmarinas teisus.

Galeciau cia su bloga ir gera meiluzes patirtimi, pasakyti ka nors, bet siom nuodemem visiskai nesididziuoju atvirksciai nieko cia gero. Ir man geda del savo praeities nuotykiu. Ir ne viena meiluze nemanau, kad turi kuom didziuotis - audringu seksu? wink.gif Jis kada nors baigiasi, na turiu omeny euforija, kuri buna isimylejus. Lieka vienatve ir kalte. Pasitaiko retu atveju, kai meiluzis buna tikroji meile.

Kodel atsiranda neatsiras cia greitas atsakymas ir jis nebus vienareiksmis. Vieni vyrai yra silpni, na va tokie netvirtai besijauciantys ant zemes, kaip ir moteru tokiu buna, tai tokie kur tik gales ten ir kibs. Kitiems istiesu truksta sekso. Kiti pasiduoda demesiui ir vilionems patraukliu merginu, tiesiog labai malonu, kai tau rodo dideli demesi - juk kiekvienas jaustusi ypatingai ir jo "akcijos" pakyla ir t.t.
Kai kurios moterys buna labai vienisos ir joms nera svarbu - vedes, nevedes. Taipogi teko sutikti tokiu moteru, kurios patinka nuvilioti vedusi/svetima vyra, kazkaip jos mano, kad cia didelis pasiekimas, nelabai suprantu ju. Kai kurie vyrai buna susiformave tokie, kad visur ir visada, kur tik gali...
Papildyta:
QUOTE(Ragaina @ 2010 10 04, 00:49)
labai patiko temos eiga  thumbup.gif  perskaiciau visa.
bet oj kiek daug perlenkta buvo...

pritariu Ragaina
Atsakyti