sveikos ir sveiki visi nelike abejingi temai
ziuriu reikes antra sukurti
na kokia as isvada pasidariau
reikia gyventi del saves
niekada nesakyti niekada..nepamirsti jog esam moterys,jog pasaulis sukasi aplink mus
ir kad vyro nereikialaikyti,jei nori lai eina,gal tokie posukiai gyvenime tik i gera
nusipirkau nerealu rubeli,ant sirdies daug linksmiau,antradieni varau i kirpykla,sexas nuostabus,vaikai veda is proto,bet viskas dzin,gyvenime neturi buti tik gerai arba tik blogai..jame turi buti visko,kad galetume tobuleti,pazinti zmones vienus atrasti,kitus prarasti
Kvepia isterika ir realybes nesuvokimu. Nieko, greit stresas atslugs ir nebegalesite net ziureti i vyro pricindala. Slykstus pasidarys. Po to prasides depresinis periodas, suvoksite, kad kirpykla padejo tik tam kartui. tada pasedesite viena su bonke ir suprasite ka nors. Arba nesuprasite.
QUOTE(Maidenana @ 2010 10 04, 13:55)
Kvepia isterika ir realybes nesuvokimu. Nieko, greit stresas atslugs ir nebegalesite net ziureti i vyro pricindala. Slykstus pasidarys. Po to prasides depresinis periodas, suvoksite, kad kirpykla padejo tik tam kartui. tada pasedesite viena su bonke ir suprasite ka nors. Arba nesuprasite.
su bonke jau sedejau
QUOTE(Maidenana @ 2010 10 04, 13:55)
kazkoks perdetas pesimizmo kultas...
tegu taikosi, tegu tiki,ir dziaugiasi. kam piest depresija ant giedrejancio dangaus??
jei tavo patirtis/suvokimas si pragiedrejima vadina keliu "siknon" ,tai nereiskia, kad autores laukia tas pats.
o jei ir sulauks kadanors pasikartojanciu bedu- nereiks kad tu buvai teisi. tik reiks kad jos gyvenimas panasesnis i kazkieno.bet toli grazu ne toks pat.
QUOTE(gyvenanti @ 2010 10 04, 13:57)
su bonke jau sedejau
na ka suprasiu?kad skirtis reikia,nu ir skirsuosi,juk ne pensija dar 
Nieko nesakiau, kad skirsites. Kai ka kitka suprasit. Gal.QUOTE(Ragaina @ 2010 10 04, 14:09)
kazkoks perdetas pesimizmo kultas...
tegu taikosi, tegu tiki,ir dziaugiasi. kam piest depresija ant giedrejancio dangaus??
jei tavo patirtis/suvokimas si pragiedrejima vadina keliu "siknon" ,tai nereiskia, kad autores laukia tas pats.
o jei ir sulauks kadanors pasikartojanciu bedu- nereiks kad tu buvai teisi. tik reiks kad jos gyvenimas panasesnis i kazkieno.bet toli grazu ne toks pat.
Ne perdetas pesimizmo kultas, bet elementari zmogiskoji psichologija. dabar soko busena, kur adekvaciai neivertinamos aplinkybes, noras pagrazeti ("as vistiek geresne") ir bla bla. Lengva euforija nuo "meiles sau atradimo" pamazu bles, nes skausmas vistiek paims virsu. kai sis dalykas taps ant tiek ikyrus ir akivaizdus apims juoda depresija ir realus gyvenimo suvokimas. kad vien kirpykla nepades, reikes kitokiu minciu, gilesniu, bus ieskoma (tikiuosi) priezasciu, reikes daug kalbeti su partneriu apie ivyki. Partneris jau nezinau - jei kalbes, padetis pataisoma, jei ne - cia jau kaip susiklostys.tegu taikosi, tegu tiki,ir dziaugiasi. kam piest depresija ant giedrejancio dangaus??
QUOTE(Maidenana @ 2010 10 04, 14:28)
Ne perdetas pesimizmo kultas, bet elementari zmogiskoji psichologija. dabar soko busena, kur adekvaciai neivertinamos aplinkybes, noras pagrazeti ("as vistiek geresne") ir bla bla. Lengva euforija nuo "meiles sau atradimo" pamazu bles,
1. kai sis dalykas taps ant tiek ikyrus ir akivaizdus apims juoda depresija ir realus gyvenimo suvokimas.
kad vien kirpykla nepades,
2.reikes kitokiu minciu, gilesniu, bus ieskoma (tikiuosi) priezasciu, reikes daug kalbeti su partneriu apie ivyki.
Partneris jau nezinau - jei kalbes, padetis pataisoma, jei ne - cia jau kaip susiklostys.
1. kai sis dalykas taps ant tiek ikyrus ir akivaizdus apims juoda depresija ir realus gyvenimo suvokimas.
kad vien kirpykla nepades,
2.reikes kitokiu minciu, gilesniu, bus ieskoma (tikiuosi) priezasciu, reikes daug kalbeti su partneriu apie ivyki.
Partneris jau nezinau - jei kalbes, padetis pataisoma, jei ne - cia jau kaip susiklostys.
1.o jei netaps ir neapims??? o jei ju realus gyvenimo suvokimas JAU DABAR toks koks ju abieju YRA. tebunie jis lekstas,ar kazkoks kitoks nei jusu,mano,ar kitos cia rasancios. bet ar butinai faktuoti ,kad APIMS???
tai tokia beprasme itaiga,is jusu i autores puse.
2.ar jiems to reikes- dar didelis klausimas. ar jie isvis kokie nors gilus zmones- irgi klausimas.
o gal butent tai ir vyksta ju seimoje dabar , jie masto ir kalbasi giliai ir issamiai.
kodel jus piesiat jai taip itaigiai- APIMS depresija, ATSIRAS juoda skyle suvokime,ir UZGRIUS skausmai??
tai YRA perdetas pesimizmo pirsimas.
jusu tekstas labiau turetu skambeti- "jei jusu atvejis uzgriutu mane,manau butu taip anaip ir kitaip,nes as savy jausciau ta ana ir kita, tada atsirastu ,uzgriutu tas ir anas, nes as kitaip nesugebeciau,nes as esu tokia,ir taip manau"
autore ir jos vyras- nera sabloniniai egzemplioriai. ju tik situacija tokia ,kokia gali istikti daugeli. bet ju asmeniniai sprendimai NENUVES ten kur nuvestu jus ar mane. juos nuves tai i JU kelia.
QUOTE(Alv @ 2010 10 03, 13:14)
pritariu.. jeigu vyrai tiek mastytu ir analizuotu moteris tai tikrai butu geriau gyventi:)
kaip kažkas sakė - žėnščinu poniatj nivozmožno, žėnščinu možno tolko liubitj (moters suprast neįmanoma, ją galima tik mylėti)
QUOTE(iowa @ 2010 10 04, 12:01)
o man kazkaip nesuprantama oficialios zmonos mastymas ,juk zino apie mus ir vistik laukia kol palastes grys pas ja ,jau 4 metai laukia
ir lauks nes jai reik jo pinigu
o sunus pas ja jau suauges jam 25 
Jūs nesuprantat jos minčių, bet save kuo puikiausiai suprantat, a ne?
P.S.: Noriu pabrėžti, kad jokiu būdu Jūsų nesmerkiu. Jūs turite tokį gyvenimą, kokio norite ir kokį susikūrėte. Tik keista, kodėl Jūs nesuprantat žmonos, nors pati tame pačiame (jei ne dar didesniame) š... sėdite ir laiminga sau šypsotės
QUOTE(Ragaina @ 2010 10 04, 14:42)
1.o jei netaps ir neapims??? o jei ju realus gyvenimo suvokimas JAU DABAR toks koks ju abieju YRA. tebunie jis lekstas,ar kazkoks kitoks nei jusu,mano,ar kitos cia rasancios. bet ar butinai faktuoti ,kad APIMS???
tai tokia beprasme itaiga,is jusu i autores puse.
2.ar jiems to reikes- dar didelis klausimas. ar jie isvis kokie nors gilus zmones- irgi klausimas.
o gal butent tai ir vyksta ju seimoje dabar , jie masto ir kalbasi giliai ir issamiai.
kodel jus piesiat jai taip itaigiai- APIMS depresija, ATSIRAS juoda skyle suvokime,ir UZGRIUS skausmai??
jusu tekstas labiau turetu skambeti- "jei jusu atvejis uzgriutu mane,manau butu taip anaip ir kitaip,nes as savy jausciau ta ana ir kita, tada atsirastu ,uzgriutu tas ir anas, nes as kitaip nesugebeciau,nes as esu tokia,ir taip manau"
autore ir jos vyras- nera sabloniniai egzemplioriai. ju tik situacija tokia ,kokia gali istikti daugeli. bet ju asmeniniai sprendimai NENUVES ten kur nuvestu jus ar mane. juos nuves tai i JU kelia.
Nesu maciusi moters, kuriai butu viskas gerai po suzinojimo, kad vyras turi meiluze. Nebent, kokia smegenu sfera, atsakanti uz jausmus ir emocijas yra ispjauta. Jus studijavote ka nors? pamenate psicho kursa? Tik tiek.tai tokia beprasme itaiga,is jusu i autores puse.
Beje, baikit man kaisioti mane pacia ir aiskinti man ka daryti. Bo as galiu jums pasakyti, kur reikia eiti.
QUOTE(Maidenana @ 2010 10 04, 15:08)
Beje, baikit man kaisioti mane pacia ir aiskinti man ka daryti.
nebekaisiosiu
tai neaiskinimas ka tamstai daryt, o ko nedaryt. tai tiesiog kvietimas atvesti,negesinant kito zmogaus TEISINGO elgesio ir tikejimo.
nekelkit saves i aiskiareges statusa- ir nesikirs tada jusu postai su "elementaria zmogaus psichologija" .
tiesiog norejau pabrezti net ne jums, o jusu zodzius autorei , beje- "elementarioj zmogaus psichologijoj" NERA teiginio - BUS ,DAVES, UZGRIUS.. nes toj srity nera vieningos taisykles,galiojancios -VISIEMS. yra tik nuspejamas rezultatas- GALI uzgriuti,davesti ar buti,JEIGU zmogus vienaip ar kitaip reaguoja/sprendzia panasius dalykus, kone analogiskai kaip jus nuspejate.. lygiai taip pat,kaip ir NEGALI buti vienaip ar kitaip,nes ji ne jus.ir viskas TIKRAI GALI pasisukti jums pacia netikeciausia linkme, kuria nuspeja ir kurios siekia pati autore.. TIK TIEK
nei daugiau nei maziau, man tik nepatiko pranasaujamo pesimizmo kisimas Gyvenanciai i dantis.
Pažįstu viena šeimą...vyras buvo neištikimas savo žmonai...jis Švedijoje ji tuomet buvo LT .Kaip ji sužinojo? Ogi toji iš Švedijos pradėjo ieškoti galimo vaiko tėvo po Lt(ten buvo visa LT vyru brigada
) Tai nutiko maždaug prieš 6 metus
.Ir matytumėte kaip jie toliau, po žmonos atleidimo jam,gražiai gyvena ir jos neapėmė jokia gili depresija
Taigi nenurašykime ir autorės šeimos
QUOTE(Liwita @ 2010 10 04, 16:16)
Pažįstu viena šeimą...vyras buvo neištikimas savo žmonai...jis Švedijoje ji tuomet buvo LT .Kaip ji sužinojo? Ogi toji iš Švedijos pradėjo ieškoti galimo vaiko tėvo po Lt(ten buvo visa LT vyru brigada
) Tai nutiko maždaug prieš 6 metus
.Ir matytumėte kaip jie toliau, po žmonos atleidimo jam,gražiai gyvena ir jos neapėmė jokia gili depresija
nieks ir nesako kas autorei bus tokia depresija kad ji eis zudytis ar zudyti savo vyro