Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai nuotakoms

QUOTE(Aruna @ 2012 03 13, 08:43)
Gražu ir drąsu, kai norisi pasipuošti netradiciniais papuošalais. Dauguma bijo, kad išsiskirs, bet tam ir šventė, kad atrodyti taip, kaip norisi  biggrin.gif
Šitas paprotys atėjęs iš rytų, kada nuotaka buvo slepiama po šydu, kad jos nenužiūrėtų piktosios dvasios arba kad jos nerastų, skirtingose šalyse skirtingai traktuojama  biggrin.gif

Labai grazu yra nerti papuosalai vaseliu, is lininio siulo, galima ideti koroliuku.
http://www.google.lt...=1t:429,r:1,s:0
Atsakyti
QUOTE(labanova @ 2012 03 13, 13:02)
Labai grazu yra nerti papuosalai vaseliu, is lininio siulo, galima ideti koroliuku.

turetu tikti prie bendro vaizdo. Nes jei suknele lengvo silko, o auskarai storu nertu siulu mano akimis nelabai... ax.gif
bet siaip tikrai grazus ir originalus papuosalai tokie !
Papildyta:
QUOTE(labanova @ 2012 03 13, 13:02)

turetu tikti prie bendro vaizdo. Nes jei suknele lengvo silko, o auskarai storu nertu siulu mano akimis nelabai... ax.gif
bet siaip tikrai grazus ir originalus papuosalai tokie !
Atsakyti
user posted image
man dar sie ispudingai atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noraeleo: 16 kovo 2012 - 13:14
QUOTE(noraeleo @ 2012 03 16, 14:13)
man dar sie ispudingai atrodo smile.gif

ispudingi tikrai! Tik reik nepersistengt su auskarais = kad zmones i nuotaka ziuretu o ne i auskarus 4u.gif
Atsakyti
Vakar parduotuvej pamaciau tokius papuosaliukus. Man visai patiko. Idomu butu isgirsti kitu nuomones mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Karmen Kass @ 2012 03 23, 19:48)
Vakar parduotuvej pamaciau tokius papuosaliukus. Man visai patiko. Idomu butu isgirsti kitu nuomones  mirksiukas.gif

Mano nuomone, pakankamai originalūs papuošalai kartu su klasika (perlais). Man gražūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen Kass @ 2012 03 23, 18:48)
Vakar parduotuvej pamaciau tokius papuosaliukus. Man visai patiko. Idomu butu isgirsti kitu nuomones  mirksiukas.gif

grazus, tik idomu kaip atrodo uzsidejus ir prie sukneles, bet tikrai orginalus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 03 23, 21:40)
grazus, tik idomu kaip atrodo uzsidejus ir prie sukneles, bet tikrai orginalus  thumbup.gif

Matavausi vakar, aisku be sukneles. Labai graziai guli. Bet noretusi pasimatuoti prie sukneles, ale nera galimybiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen Kass @ 2012 03 23, 21:20)
Matavausi vakar, aisku be sukneles. Labai graziai guli. Bet noretusi pasimatuoti prie sukneles, ale nera galimybiu  ax.gif

O gal suknute turite parodyti?
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 03 23, 22:22)
O gal suknute turite parodyti?

As dar galutinai neapsisprendziau, bet linkstu prie sios:

user posted image

Tik mano batai ir dirzelis bus sviesiai zali mirksiukas.gif
Atsakyti
o kokie tiktu papuosalai prie tokio tipo sukneles, tik baltos. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 24 kovo 2012 - 00:14
Prie tokios segėčiau tik auskarus biggrin.gif ir ilgesnius, bet ne kekes, o kokius įdomesnės formos
Atsakyti