Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai nuotakoms

QUOTE(0kristut0 @ 2012 03 24, 01:14)
o kokie tiktu papuosalai prie tokio tipo sukneles, tik baltos. g.gif

jei suknele siunat ir duotumet nerinio gabala - ilieciau stikle nerini ir atrodytu super graziai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 03 24, 12:46)
jei suknele siunat ir duotumet nerinio gabala - ilieciau stikle nerini ir atrodytu super graziai smile.gif

nea, deja as pirkau jau pasiuta ..
Papildyta:
QUOTE(Aruna @ 2012 03 24, 12:37)
Prie tokios segėčiau tik auskarus  biggrin.gif ir ilgesnius, bet ne kekes, o kokius įdomesnės formos

as ir galvoju tik auskarus segeti, kazkokius didesnius , tik galvoju, jei tarkim bateliu spalva butu melyna , arba raudona, arba vysnine,(dar neapsisprendziu) tai turetu dereti auskarai su bateliu spalva ar nlb ..? g.gif
Atsakyti
O gal kuri buvot pasipuosusi gintariniais papuosalais ar zadate? Butu idomu, kad kas atsilieptu ir pasirodytu kaip atrode ar siaip parodytu pavydziu. Uztikau viena nuotaka, tikrai atrodo originaliai, siltai ir be to lieutvaitems turetu buti labai artima:
user posted image
user posted image
Atsakyti
O jeigu noriu papuošti batelius, kuo patartumėt pritvirtinti papuošimą,kad jis laikytųsi,o nuėmus neliktų žymių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Steisi @ 2012 03 26, 00:08)
O gal kuri buvot pasipuosusi gintariniais papuosalais ar zadate? Butu idomu, kad kas atsilieptu ir pasirodytu kaip atrode ar siaip parodytu pavydziu. Uztikau viena nuotaka, tikrai atrodo originaliai, siltai ir be to lieutvaitems turetu buti labai artima:

ko tais abejoju kad cia gintaras smile.gif
stiklas arba swarovskis itariu....
Atsakyti
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 04 20, 07:01)
ko tais abejoju kad cia gintaras smile.gif
stiklas arba swarovskis itariu....

ir man taip atrodo
Atsakyti
Kas ten bebūtų, mano žinutės esmė buvo ne ta. Man tiesiog patinka, kai nuotakos ir ne tik pasirenka kiek originalesnius variantus, šiuo atveju gintarą/antikvarinius dirbinius (ar tai primenančius papuošalus) ir pan. vietoje peršviečiamų stikliukų-karoliukų. Nesakau, kad tai negražu, tiesiog jau kiek įprasta. Štai narės Auksaklaupės (tikiuosi nesupyks, kad ją miniu) vestuviniai žiedai bus su gintaru. Labai įdomu!

Ar jūs turėjote omeny, jog su tikru gintaru neišeina dailių, tinkančių nuotakai, papuošalų pagaminti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steisi: 20 balandžio 2012 - 09:31
4u.gif Steisi, man labai patinka gintaras / akmuo / sendinto sidabro / žalvario / bronzos papuošalai. Manau tikrai gražius būtų galima sukurti papuošalus. Tačiau problemytė ta, kad tokie papuošalai: a) dažniausiai kainuoja brangiau; cool.gif juos reikia kurti (nu bent jau aš niekur nemačiau gražių gintarinių masinės gamybos dirbinių, kažkaip iš karto asocijuojas su gintariniais močiučių karoliais).

O aš sau norėčiau tokios apyrankės, gal kuri matėt kur pigėliau panašių apyrankių (nes originali kaina - 1100LT, truputį man per daug)
user posted image

Atsakyti
As auskariukus gaminaus, savo auksa atnesiau, modeliuka issirinkau is interneto, ir visai graziai pagamino...uz darba sumokejau 200 lt smile.gif nemanau, kad labai daug, nes juvelyras dar savo cirkoni dejo i auskariukus...
Atsakyti
Steisi, o koks jūsų papuošalų pasirinkimas? Mūsų bus žalvariniai žiedai - mes ir taupumo sumetimais ir išskirtinumo norėdami tokius rinkomės smile.gif Gal kažka prie aukso pereisim, bet tuoksimės su šiais. O papuošalus irgi derinau, kad būtų su atitinkama, derančia prie žalvario spalva smile.gif
Atsakyti
Aurore_ Kokie Jūs šaunuoliai! Labai smalsu kokio tipo žiedus darėtės? Gal turit pavyzdį? smile.gif man patinka netradiciniai sprendimai smile.gif
Atsakyti
man reiktu kokio nors papuosalo ar tiesiog geles i plaukus, bet reikia aguonos blush2.gif
Atsakyti