Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai nuotakoms

QUOTE(Steisi @ 2012 04 20, 10:28)
Kas ten bebūtų, mano žinutės esmė buvo ne ta. Man tiesiog patinka, kai nuotakos ir ne tik pasirenka kiek originalesnius variantus, šiuo atveju gintarą/antikvarinius dirbinius (ar tai primenančius papuošalus) ir pan. vietoje peršviečiamų stikliukų-karoliukų. Nesakau, kad tai negražu, tiesiog jau kiek įprasta. Štai narės Auksaklaupės (tikiuosi nesupyks, kad ją miniu) vestuviniai žiedai bus su gintaru. Labai įdomu!

Ar jūs turėjote omeny, jog su tikru gintaru neišeina dailių, tinkančių nuotakai, papuošalų pagaminti?

pagaminti galima viska smile.gif
svrabiausiai susiderinti norus ir galimybes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Steisi @ 2012 04 20, 11:28)
Kas ten bebūtų, mano žinutės esmė buvo ne ta. Man tiesiog patinka, kai nuotakos ir ne tik pasirenka kiek originalesnius variantus, šiuo atveju gintarą/antikvarinius dirbinius (ar tai primenančius papuošalus) ir pan. vietoje peršviečiamų stikliukų-karoliukų.

aš irgi už originalumą, deja labai sunku rasti kas tiktų, patiktų ir būtų įkandama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 04 20, 12:24)
Steisi, o koks jūsų papuošalų pasirinkimas? Mūsų bus žalvariniai žiedai smile.gif

Na, kad žalvarį rinktųsi dar nesu girdėjusi, tikrai labai originalu! Savo atveju bijočiau, kad nesualergizuotų. O papuošlaus derinsiu prie suknelės, įvaizdžio. Bet kuriuo atveju man patinka auksas ir laikrodžiai. Konkrečiau nieko negaliu pasakyti, nes ir pačių vestuvių dar nesukonkretinom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grantee @ 2012 04 19, 14:39)
O jeigu noriu papuošti batelius, kuo patartumėt pritvirtinti papuošimą,kad jis laikytųsi,o nuėmus neliktų žymių?  4u.gif

Sveika, is Ebay nusipirkau spec. klipsiukus batams
http://www.ebay.com/...=item4ab659f79b

Atsakyti
prie sios suknutes tiktu perlu verinys? blush2.gif turiu padovanotus upiniu perlu verini ir mastau ji uzsideti ax.gif tik klausimas kokius auskariukus detis? ir su perlais? tik vienas kai buna perliukas, ar kokius kabancius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasharass @ 2012 04 25, 10:20)
prie sios suknutes tiktu perlu verinys?  blush2.gif  turiu padovanotus upiniu perlu verini ir mastau ji uzsideti  ax.gif  tik klausimas kokius auskariukus detis? ir su perlais? tik vienas kai buna perliukas, ar kokius kabancius?  g.gif

Man čia būtų gražu kelių eilių apyrankė ir masyvesni auskarai 4u.gif o jei jau vėrinukas, tai prie jo kuklūs auskariukai 4u.gif Bet svarbiausia, kad pati nuotaka gerai jaustųsi pasirinkusi, kaip pasipuošti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2012 04 25, 10:42)
Man čia būtų gražu kelių eilių apyrankė ir masyvesni auskarai  4u.gif  o jei jau vėrinukas, tai prie jo kuklūs auskariukai  4u.gif Bet svarbiausia, kad pati nuotaka gerai jaustųsi pasirinkusi, kaip pasipuošti  4u.gif

taiva, kad nezinau kaip graziau, ir netycia kilo mintis, kad gal dovanotus perliukus uzsideti, visgi nuosirdziai dovanoti, bet va ka prisiderinti prie ju nezinau, nes seip jie nera labai isvaizdus g.gif bent jau mano akim ziurint, bet va kaskiek mieli, kad padovanoti blush2.gif
Atsakyti
Aš tai išsirinkau sidabrinius papuošaliukus su perlais smile.gif norėjau ko nors lengvo, nes ir pati esu smulki ir suknelę labai lengvutę išsirinkau smile.gif įvertinkite 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kasharass @ 2012 04 25, 11:19)
taiva, kad nezinau kaip graziau, ir  netycia kilo mintis, kad gal dovanotus perliukus uzsideti, visgi nuosirdziai dovanoti, bet va ka prisiderinti prie ju nezinau, nes seip jie nera labai isvaizdus  g.gif  bent jau mano akim ziurint, bet va kaskiek mieli, kad padovanoti  blush2.gif

gal tuomet tas vėrinukas galėtų pasitarnauti kaip apyrankė? jei ir paprastesni, keliomis eilėmis atrodys puošniau smile.gif o auskariukus, bet kuriuo atveju, galima priderinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2012 04 25, 11:32)
gal tuomet tas vėrinukas galėtų pasitarnauti kaip apyrankė? jei ir paprastesni, keliomis eilėmis atrodys puošniau smile.gif o auskariukus, bet kuriuo atveju, galima priderinti  mirksiukas.gif

aciu uz ideja, tikrai kaip tik dviem eilem apsukus, graziai atrodo bigsmile.gif ziurejau jusu puslapiuki auskariukus, labai graziu yra 4u.gif idomu butu suzinoti kainas, gal man nereiketu niekur daug ieskoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kasharass @ 2012 04 25, 11:41)
aciu uz ideja, tikrai kaip tik dviem eilem apsukus, graziai atrodo  bigsmile.gif  ziurejau jusu puslapiuki auskariukus, labai graziu yra  4u.gif idomu butu suzinoti kainas, gal man nereiketu niekur daug ieskoti  ax.gif

ačiū 4u.gif nusiunčiau AŽ savo svetainės nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal turite idėjų, kur Vilniuje ieškoti įsigyti tinklelių veidui bei plonyčių pirštinyčių?
Atsakyti