Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošalai nuotakoms

Mano akimis visai tiktu ir kaklo papuosimas -toks lengvas , tarsi laseliai pabyreje biggrin.gif
Atsakyti
kazkas kazkada buvo klause apie gintarinius nuotakos papuosalus..
user posted image user posted image
Atsakyti
Kažkas klausė dėl Dovilės Dagės papuošalų kainų. Pati užsisakinėjau auskarus. Tai vestuviniai 220 Lt kainavo. Ne vestuviniai apie 120 Lt, berods. Didelės kainos bent jau man pasirodė. Papuošalai tai patys tikrai įdomūs, originalūs.

Gyvai nemačius suknelės atitaikė spalvą medžiagos vestuviniuose auskaruose, labai jie man tiko, viskas tvarkoje. Tik va, pasigailėjau, kad dar vienus ėmiau, nes daug sumokėjau.
Atsakyti
QUOTE(Little_Miss @ 2012 05 30, 19:13)
Kažkas klausė dėl Dovilės Dagės papuošalų kainų. Pati užsisakinėjau auskarus. Tai vestuviniai 220 Lt kainavo. Ne vestuviniai apie 120 Lt, berods. Didelės kainos bent jau man pasirodė. Papuošalai tai patys tikrai įdomūs, originalūs.

Gyvai nemačius suknelės atitaikė spalvą medžiagos vestuviniuose auskaruose, labai jie man tiko, viskas tvarkoje. Tik va, pasigailėjau, kad dar vienus ėmiau, nes daug sumokėjau.

na kainos didokos..bet jeigu oiginalus ir grazus tai viena karta tik perki tokius smile.gif gal turi foto?
as irgi dar ieskau papuosalu..
Atsakyti
As savo papuosalus pirkau www.3dygsniai.lt. Padarė pagal individualų užsakymą. Tikrai rekomenduoju, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2012 05 31, 12:45)
As savo papuosalus pirkau www.3dygsniai.lt. Padarė pagal individualų užsakymą. Tikrai rekomenduoju, super  thumbup.gif

gal isduosit kokios kainytes pas juos mazdaug? ax.gif
Atsakyti
As dariausi is 3dygsniai taip pat, super, labai patiko. thumbup.gif Uz auskarus ir apyranke sumokejau 160lt.
Atsakyti
As uz auskarus ir gele sumokejau 115Lt
Atsakyti
idomi kainu diskusija kai nezinai kai nematai kas ka pirko 000164.gif
Atsakyti
Nu bet vis tiek galima susidaryt ispudi kokios mazdaug kainos eina. www.3dygsniai.lt papuosalo kaina svuruoja mazdaug nuo 40 iki 80Lt.

Dages papuosalu be 100Lt tikrai nenusipirksi, o gali ir kelis simtus paklot. Jie nerealus, bet man per brangu buvo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 31 gegužės 2012 - 14:27
QUOTE(Vicious_L @ 2012 05 31, 14:26)
Nu bet vis tiek galima susidaryt ispudi kokios mazdaug kainos eina. www.3dygsniai.lt papuosalo kaina svuruoja mazdaug nuo 40 iki 80Lt.

Dages papuosalu be 100Lt tikrai nenusipirksi, o gali ir kelis simtus paklot. Jie nerealus, bet man per brangu buvo  wub.gif

dekui uz info 4u.gif wink.gif
vat butent, kausiau tik orientacines kainos wink.gif nes vien uz auskarus sumoketi pora simta litu (kaip cia kazkas auksciau minejo) man jau yra per daug.. ax.gif
Atsakyti
Mergelikės, gal žinot iš kur gauti balto gintaro? savus taškus jau pražiūrėjom, bet balto nerandam..
Atsakyti