Įkraunama...
Įkraunama...

BT matuotojų sekta

QUOTE(Donna felice @ 2010 10 08, 10:01)
ar as tau sese..nesakiau  lotuliukas.gif  o beje, turiu suniska nuojauta, vakar jauciau kad krisiu, snd buvau isitikinus kad kilsiu. nors ziauriai blogai miegojau, vaikas kosmara susapnavo, taip kad siandieni BT kazkaip netikiu kolkas.

ka del rytdienos nuojauta kuzda? g.gif
savaitgali matuosies? grafikeli vesies? jei ne, prasom sms ataskaita duot smile.gif o tai numirsim is nezinios smile.gif

as tai kai vaikas viena nakti subludijo - tai per miegus kazka aiskinau jai, kad mamytei gadina visus reikalus, ir temperatura dabar nesamones rodys. pati nepamenu, ale vaikas ryte paklause ar nesergu, kad nakti matuotis temperatura norejau unsure.gif vnz, pasamone tiek yra prifarsiruota situ bt matavimo taisykliu - kad net per miegus galiu viska papasakoti biggrin.gif cia vel offtopic'as smile.gif sorry blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 10 08, 10:55)
geriausia butu krauja nusileisti, tuomet viskas aisku butu  mirksiukas.gif

Sveikutes  4u.gif

nu jau ne biggrin.gif gaila pinigeliu,nes pas mus 45 lt kainuoja
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 10 08, 11:07)
ka del rytdienos nuojauta kuzda?  g.gif
savaitgali matuosies? grafikeli vesies? jei ne, prasom sms ataskaita duot smile.gif o tai numirsim is nezinios smile.gif

as tai kai vaikas viena nakti subludijo - tai per miegus kazka aiskinau jai, kad mamytei gadina visus reikalus, ir temperatura dabar nesamones rodys. pati nepamenu, ale vaikas ryte paklause ar nesergu, kad nakti matuotis temperatura norejau  unsure.gif vnz, pasamone tiek yra prifarsiruota situ bt matavimo taisykliu - kad net per miegus galiu viska papasakoti biggrin.gif cia vel offtopic'as smile.gif sorry  blush2.gif

jap, BT matuosiu, duosiu ataskaita sms. nuojauta kuzda kad ryt ant 37.00 pakabosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2010 10 08, 10:09)
nuojauta kuzda kad ryt ant 37.00 pakabosiu  lotuliukas.gif

to ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kaip ir galvojau, taip ir atsitiko ax.gif Vakarykštė BT niekinė, nes buvo pakilusi dėl miego trūkumo ir karščiavimo ax.gif Vakar prigėriau visokių arbatų, tai kaip mušė mano kūno temperatūrą, net BT pakrito rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 10 08, 11:23)
Labas rytas  4u.gif

Kaip ir galvojau, taip ir atsitiko  ax.gif  Vakarykštė BT niekinė, nes buvo pakilusi dėl miego trūkumo ir karščiavimo  ax.gif  Vakar prigėriau visokių arbatų, tai kaip mušė mano kūno temperatūrą, net BT pakrito  rolleyes.gif

user posted image

o tai del prasto miego BT kyla? as maniau kaip tik leidziasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2010 10 08, 10:35)
o tai del prasto miego BT kyla? as maniau kaip tik leidziasi  blush2.gif

Juk kai atsikėlusi pamatuoji po kokios val BT būna pakilusi rolleyes.gif Taip pat jeigu ir prastai miegi, arba tik snaudi, jinai irgi pakyla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pjurgitukas @ 2010 10 08, 04:19)
.

na o naujienos tokios kylu i virsu  thumbup.gif

thumbup.gif

QUOTE(angel08 @ 2010 10 08, 05:48)
labas rytas,o as uztikrintai judu pirmyn,tai jau dribtelsiu antradieni smile.gif  nu dar tokios tiesiosios gal nera buve g.gif

oi grazi man si tiesioji thumbup.gif

QUOTE(neirida @ 2010 10 08, 06:11)

o as su savo tokia tempa toli nenuzygiuosiu doh.gif  unsure.gif

doh.gif
QUOTE(Donna felice @ 2010 10 08, 07:10)

o as vakar apraudojau save, tai siandien mano BT pateike staigmena. itariu, kad ji tyciojasi is manes  doh.gif Grafikas

nu grazu

QUOTE(Liliukė @ 2010 10 08, 07:23)

grazu
labas rytas
Atsakyti
Laba rytas!

QUOTE(pjurgitukas @ 2010 10 07, 19:49)
Aciu uz nuoroda tik gaila kad rusiskai nekalbu  verysad.gif

sita straipsniuka nusikopijuok is ineto ir per google TRANSLAE issiversk mirksiukas.gif

QUOTE(lekitra @ 2010 10 07, 20:48)
Nu jo, aciu uz straipsniuka. Visko gali buti, vis zadejau pasidrayti Prg tyrima, bet atideliojau... Gal vis delto pasidaryti pirmadieni, bet bus 9  DPO. Kaip manot?
O is kur tu suzinojai, kad tau D reikia? po kokiu tyrimu tau gine ji israse?  smile.gif

As kas po persileidimo del sutrikusiu mm ejau pas gine panasiu laiku. na ~ 10 c.d.
Ji stebedama poros menesiu gleivine ir siaip folikulus nemate , nei geros gleivines nei dominuojacio folikulo ir aisku nereguliarios mmm...... doh.gif
Liepe gerti Duphastona nuo 16c..d Geriau ir jau po 2 menesiu sake gleivine gera ir pan, bet dar vistiek ne taip greit cia viskas bus. Duphastona ir toliau gerti unsure.gif o ir nuo kito menesio "kutens" mano kiausides (suprask stimuliuos, bet kaip issireiske mano beda labai "myzirna" lotuliukas.gif )

Tai tam ir matuoju BT. Pagal ir ja ir straipsni galima suprasti, kad gine vis delto mato pagal echoskopa kas ten pas mane vyksta mirksiukas.gif

QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 08, 07:05)
Labas rytas  4u.gif ,

Pagal vakaryksti Azianes imesta straipsni, tai man su su hormonais gali buti negerai, taip iseina.... 

Nenusimink, juk cia tik straipsnis. Nors geriau kuo anskciau pradet ieskoti priezasciu nei laukti stebuklo, ir jis neateis del galbut kazkokio sutrikusio hormono mirksiukas.gif

As pati laukiu 3 c.d. ir eisiu daryti LH ir FSH . Gine liepe.

Ir manau kita menesi pagal BT viskas bus puikiau nie si karta.

Gero savaitgalio mergytes!
Atsakyti
Gavau siuntimus pas gine ir mamologe i klinikas ax.gif Pirmadieni jau pas gine, tai ziuresiu ka man pasakys. Gal paguos 4u.gif Nes jau su tuo BT matavimu man paranoja gaunasi doh.gif

Laikykites mergaites padebesiuose, kurioms NT gadinimas greitai nusimato. Kitoms irgi daug 4u.gif kilimui ir kabejimui. Gal kazkuri vel nudziuginsite geromis naujienomis ? bigsmile.gif nestuke.gif
Atsakyti
labas rytas
kiek graziu grafiku bigsmile.gif visos laikykites, nekriskit smile.gif
Nu as tai visada vienodai termometra ikisu, nezinau kaip jums smile.gif bet man nesigauna, kad viena karta mazai, kita daug smile.gif Ir baikit su tais keliais matavimais, juk kokia nauda is to? pacioms galvele tik susisuka smile.gif
naujokems smile.gif manes neveikia toki pasakymai, kad bus laikas bus ir vaikas smile.gif tik juoka kelia smile.gif Nepykit, neisizeiskit, nieko asmenisko smile.gif
uzsuksiu retai, koki grafika pakomentuoti ar nauja nestuke.gif pasbeikinti, nes BT nebematuoju mirksiukas.gif sekmes visoms ir nezusibukit, kad jei kada grisiu, kad nei vienos nerasciau smile.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
QUOTE(angel08 @ 2010 10 08, 08:43)
tiesa ,sveikos prisijunge ,naujokeles, linkiu ilgai cia neuzsibuti mirksiukas.gif
kitoms,aciu  uz garfikelio pagyras,bet gera pabaiga netikiu blush2.gif

Labai lygus gražus grafikiukas, aš tai tikėčiau sėkminga pabaiga smile.gif

QUOTE(Donna felice @ 2010 10 08, 09:10)
o as vakar apraudojau save, tai siandien mano BT pateike staigmena. itariu, kad ji tyciojasi is manes  doh.gif Grafikas

Gerai tyčiojasi tegu taip ir toliau, dabar tik nekrisk ir lauksim II mirksiukas.gif

QUOTE(Liliukė @ 2010 10 08, 09:23)
as atsiprasau, kad klausinejo tiek, bet isivaizduoju, kad cia delto kad pirma karta tik BT matuoju ir OT bandziau...  ir kuo daugiau googlinu apie BT tuo maziau pradedu apsikritai suprasti  doh.gif  lotuliukas.gif

Irgi labai gražu, man rodos turėsim daug nestuke.gif šį mėnesį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankara: 08 spalio 2010 - 10:44