Laba rytas!
QUOTE(pjurgitukas @ 2010 10 07, 19:49)
Aciu uz nuoroda tik gaila kad rusiskai nekalbu
sita straipsniuka nusikopijuok is ineto ir per google TRANSLAE issiversk
QUOTE(lekitra @ 2010 10 07, 20:48)
Nu jo, aciu uz straipsniuka. Visko gali buti, vis zadejau pasidrayti Prg tyrima, bet atideliojau... Gal vis delto pasidaryti pirmadieni, bet bus 9 DPO. Kaip manot?
O is kur tu suzinojai, kad tau D reikia? po kokiu tyrimu tau gine ji israse?
As kas po persileidimo del sutrikusiu mm ejau pas gine panasiu laiku. na ~ 10 c.d.
Ji stebedama poros menesiu gleivine ir siaip folikulus nemate , nei geros gleivines nei dominuojacio folikulo ir aisku nereguliarios mmm......
Liepe gerti Duphastona nuo 16c..d Geriau ir jau po 2 menesiu sake gleivine gera ir pan, bet dar vistiek ne taip greit cia viskas bus. Duphastona ir toliau gerti

o ir nuo kito menesio "kutens" mano kiausides (suprask stimuliuos, bet kaip issireiske mano beda labai "myzirna"

)
Tai tam ir matuoju BT. Pagal ir ja ir straipsni galima suprasti, kad gine vis delto mato pagal echoskopa kas ten pas mane vyksta
QUOTE(*Aukse* @ 2010 10 08, 07:05)
Labas rytas

,
Pagal vakaryksti Azianes imesta straipsni, tai man su su hormonais gali buti negerai, taip iseina....
Nenusimink, juk cia tik straipsnis. Nors geriau kuo anskciau pradet ieskoti priezasciu nei laukti stebuklo, ir jis neateis del galbut kazkokio sutrikusio hormono
As pati laukiu 3 c.d. ir eisiu daryti LH ir FSH . Gine liepe.
Ir manau kita menesi pagal BT viskas bus puikiau nie si karta.
Gero savaitgalio mergytes!