Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai ***28 tema

QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 16, 15:35)
Na mano draugei kai nuime breketus tai ir nubalino dantis, kiek pamenu kad sake smile.gif

Mmm, neblogai butu, tada tai jau tikru tikriausias holivudas skaitosi biggrin.gif
Ir cia ortodonte balino? As nezinojau kad jie tuo uzsiima..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Takje: 16 spalio 2010 - 15:43
QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 16, 14:35)

Na mano draugei kai nuime breketus tai ir nubalino dantis, kiek pamenu kad sake smile.gif
O man tai po higienos burnos kai nupurskia ta srove air flow balti buna, uztenka tokio baltumo smile.gif

siaip kiek pamenu cia kai panom nuima breketus gydytojai nerekomenduoja balinti 6 men.
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2010 10 16, 13:39)
Mmm, neblogai butu, tada tai jau tikru tikriausias holivudas skaitosi biggrin.gif
Ir cia ortodonte balino? As nezinojau kad jie tuo uzsiima..

nuemus breketus nubalino? kazkaip netikiu, nes balinimas kabinete kainuoja nuo 500lt g.gif nebent nesigyre drauge, kad dar tiek sumokejo ax.gif
siaip balinimas tikrai kenkia, nes vartojamas virs 30% ten tas peroksidas, tai pagalvokit, jei plaukus balinant jis buna vos 5% ar kiek ten, o taip nueda ir sugadina plaukus, o cia gi dantys... beto laida maciau apie balinima, tai net odontologai nepataria... o pastos nera veiksmingos... jos tik pabalina tiek, kiek nuvalo pavirsiu, daugiau nieko... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 10 16, 15:44)
siaip kiek pamenu cia kai panom nuima breketus gydytojai nerekomenduoja balinti 6 men.

Idomu kodel g.gif
Atsakyti
nuemus breketus nubalino? kazkaip netikiu, nes balinimas kabinete kainuoja nuo 500lt  g.gif nebent nesigyre drauge, kad dar tiek sumokejo  ax.gif
siaip balinimas tikrai kenkia, nes vartojamas virs 30% ten tas peroksidas, tai pagalvokit, jei plaukus balinant jis buna vos 5% ar kiek ten, o taip nueda ir sugadina plaukus, o cia gi dantys... beto laida maciau apie balinima, tai net odontologai nepataria... o pastos nera veiksmingos... jos tik pabalina tiek, kiek nuvalo pavirsiu, daugiau nieko... schmoll.gif

o siaip kas kiek laiko einat higieninio? as sakau gal reiktu nueit man pries uzdedant breketus, ka manot? buvau jau kazkur pries puse metu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TacTic: 16 spalio 2010 - 15:50
QUOTE(TacTic @ 2010 10 16, 15:47)
nuemus breketus nubalino? kazkaip netikiu, nes balinimas kabinete kainuoja nuo 500lt  g.gif nebent nesigyre drauge, kad dar tiek sumokejo  ax.gif

Man tai irgi nepatare schmoll.gif man rodos balina tik tie kurie babkiu nori uzsidirbt nes jei tiek kainuoja....
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 10 16, 16:49)

o siaip kas kiek laiko einat higieninio? as sakau gal reiktu nueit man pries uzdedant breketus, ka manot? buvau jau kazkur pries puse metu...

Ivairiai...
Eidavau kas 6 men, tai higieniste sake, kad nereikia taip daznai, tad pradejau eit mazdaug kas metai.
Be to, kaip tik pasidariau burnos higiena sia savaite, o des breketus - kita sav. Specialiai, preis breketus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2010 10 16, 13:53)
Man tai irgi nepatare schmoll.gif man rodos balina tik tie kurie babkiu nori uzsidirbt nes jei tiek kainuoja....

gali buti... yra dar balinimas kapom... ten berods apie 12% peroksidas, bet reik visa savaite kiekviena nakti uzsidet... o man mama atsiuncia kartais white strips tokius lipdukus, tai ten atrodo 6 %, tai pries baliu koki savaite juos panaudoju ir biski pabala, o stipresnius balintojus bijau naudot... blink.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(radviliux @ 2010 10 16, 13:55)
Ivairiai...
Eidavau kas 6 men, tai higieniste sake, kad nereikia taip daznai, tad pradejau eit mazdaug kas metai.
Be to, kaip tik pasidariau burnos higiena sia savaite, o des breketus - kita sav. Specialiai, preis breketus smile.gif

rimtai? tai ir man tada reiks varyt bigsmile.gif biggrin.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 10 16, 15:49)

O nuo higieninio daugiau akmenu neatsiranda? Ar cia tik gandas toks? Pas mane jie ir taip lengvai 'auga' tai nenoriu dar daug problemu
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 10 16, 16:58)

rimtai? tai ir man tada reiks varyt  bigsmile.gif  biggrin.gif  ax.gif  blush2.gif

Na, as cia pati taip sugalvojau, ar tik ne forume prisiskaiciau biggrin.gif ortodonte tai nieko nesake, kad butina.
O siaip, zinau, kad ir su breketais galima higiena darytis, tad nepanikuok wink.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 10 16, 14:08)
Na, as cia pati taip sugalvojau, ar tik ne forume prisiskaiciau biggrin.gif ortodonte tai nieko nesake, kad butina.
O siaip, zinau, kad ir su breketais galima higiena darytis, tad nepanikuok wink.gif

bet skaiciau, kad kazkuriai per higienini breketa nuvale g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Takje @ 2010 10 16, 17:00)
O nuo higieninio daugiau akmenu neatsiranda? Ar cia tik gandas toks? Pas mane jie ir taip lengvai 'auga' tai nenoriu dar daug problemu

Ne visiems vienodai akmenys "dauginasi". Jei turi problemu su akmenim, tai kaip tik reiketu kuo dazniau pas higienista lankytis, nes ju nenuemus, ivairios dantenu ligos ir uzdegimai gali prasideti.
Geriausia, pas ta pacia higieniste lankytis. ji ir pasakys, kaip daznai ateiti
Papildyta:
QUOTE(TacTic @ 2010 10 16, 17:09)
bet skaiciau, kad kazkuriai per higienini breketa nuvale  g.gif  blink.gif

daugiau skaityk biggrin.gif
Atsakyti