Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai ***28 tema

QUOTE(radviliux @ 2010 10 16, 14:12)
Ne visiems vienodai akmenys "dauginasi". Jei turi problemu su akmenim, tai kaip tik reiketu kuo dazniau pas higienista lankytis, nes ju nenuemus, ivairios dantenu ligos ir uzdegimai gali prasideti.
Geriausia, pas ta pacia higieniste lankytis. ji ir pasakys, kaip daznai ateiti
Papildyta:
daugiau skaityk biggrin.gif

as rimtai... taip vale, kad net nuvale, nukrito jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 10 16, 16:15)
as rimtai... taip vale, kad net nuvale, nukrito jis  smile.gif

ajajai ir "nuvalė".. tongue.gif smile.gif Bet nereiškia, kad per kiekvieną higieną ir nuvalo tuos breketus.. lotuliukas.gif Gal jam tik tiek ir reikėjo.. smile.gif Aš dažnai dantis valydama, taip užkabinu, kad atrodo tikrai jau nulupt turėčiau, bet tfu, tfu, tfu, pusę metų, bet visi vietoj.. biggrin.gif Ir net per higieną visi liko, kur buvę.. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blondie*: 16 spalio 2010 - 16:24
QUOTE(ajaja @ 2010 10 16, 16:14)
paziurejau busimu holivudu nuotraukeles smile.gif
Take labai idomus gydymas, dar nemaciau, kad taip dalim detu breketus, virsuj ant abieju sonu ir apacioj tokiais gabaliukais. na kiekvienas gyd turi savo gydymo stiliu, aisku dar ir nuo situacijos priklauso. zalios gumytes jega  smile.gif
Mildute, tau tie pirmukai greitai issilygins iskart vaizdas pasikeis smile.gif  as skirtuma pirmiausia pajutau bevalydama tarpdancius su siulu, kad viena diena lengvai siulas eina, kita diena sunkiau
Emukas, pasirodyk kaip dantukai atrodo su virsum ir apacia. del trynimo, tai mane vaskas isgelbejo, gal 8 dezutes sunaudojau, puse turbut suvalgiau  doh.gif
TacTic, man tavo sypsena ir taip labai grazi, jei as tokius dantukus tureciau manau nebuciau breketu dejusi. aisku kiekvienam savo
man tai pas Bon bon irgi beveik holivudas, tik tas vienas iltinukas per aukstai. man nesimato, kad sakandis blogas ax.gif

Blogas tas mano sakandis, apatinis zandikaulis pas mane atgal doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 10 16, 15:15)
nu palyginus su tuo, kaip buvo, tai skirtumas labai didelis pas mane. kaip tik galvoju reikes nufotkinti metu ir 4 men proga:) bet yra dalyku, kuriu nesutvarkys, tai man svarbiausia ant ju neuzsiciklinti. tik dar jauciu, kad sakandis vienoj pusej geresnis, o kitoj man atrodo nelabai, o jau sake kad lapkriti gal nuims, tai vadinas taip ir liks. 

o del baltumo, tai man tavieji irgi balti atrodo. nu man dauguma balti atrodo, nes mano pacios laaabai geltoni, tai as net nededu spalvotu foto.

O ko tau nesutvarkys? g.gif

O del to baltumo, tai tikrai ziuriu cia daugumai atrodo ju dantys nebalti lotuliukas.gif

O del balinimo, tai reikes pagalvoti dar, nes tikrai nesinori tu dantu "gadinti" Dar toli grazu kol man nuims breketus, tai dar pasikeis mano nuomone simta kartu biggrin.gif

QUOTE(Emukas21 @ 2010 10 16, 15:22)
Tai ismusk draugui kelis dantis ir poto tu ji vaizduok  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildutė: 16 spalio 2010 - 16:46
QUOTE(TacTic @ 2010 10 16, 14:49)
o siaip kas kiek laiko einat higieninio? as sakau gal reiktu nueit man pries uzdedant breketus, ka manot? buvau jau kazkur pries puse metu...

as tik pries dedantis breketus pradejau higiena darytis blush2.gif sake paprastai uztenka karta i metus, o nesiojant breketus karta i 6 men. man pradzioj dar liepe dazniau darytis, kas 3-4 men, nes dantenu bukle bloga buvo, bet po to viskas susitvarke, tai jau nebereikia kas 3-4 men smile.gif

jo jo, teisingai Blondie pasake, man ten "nuvale" breketa, labai jau kruopsciai darbavosi higieniste. bet as irgi manau, kad tiek jam tetruko tam breketui, gerai nesilaike matyt.

QUOTE(Mildutė @ 2010 10 16, 15:37)
O ko tau nesutvarkys?  g.gif

pas mane apatinis zandikaulis kreivas ir pilnai viska istiesintu ir sucentruotu tik operacija, bet as apie tai net negalvoju, laiminga, kad dantys tiesus smile.gif pries dedantis breketus buciau isvis sutikus, kad kelis priekinius dantis patiesintu ir tiek. o dabar jau norisi kuo tobuliau rolleyes.gif anksciau apie sakandi isvis negalvodavau, o dabar kai panos sako, kad del to gali buti senatvej problemu, tai kazkaip neramu.. unsure.gif nu bet ka cia dabar suksi galva, jei bus problemos, tada apie jas ir galvosim.
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 10 16, 16:15)
nu palyginus su tuo, kaip buvo, tai skirtumas labai didelis pas mane. kaip tik galvoju reikes nufotkinti metu ir 4 men proga:) bet yra dalyku, kuriu nesutvarkys, tai man svarbiausia ant ju neuzsiciklinti. tik dar jauciu, kad sakandis vienoj pusej geresnis, o kitoj man atrodo nelabai, o jau sake kad lapkriti gal nuims, tai vadinas taip ir liks. 

o del baltumo, tai man tavieji irgi balti atrodo. nu man dauguma balti atrodo, nes mano pacios laaabai geltoni, tai as net nededu spalvotu foto.

Bet realiai tai pas tave ne geltoni dantukai 4u.gif neisigalvok,gal tik ant foto tau taip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 10 16, 16:49)
o siaip kas kiek laiko einat higieninio? as sakau gal reiktu nueit man pries uzdedant breketus, ka manot? buvau jau kazkur pries puse metu...

O gydytoja nesakė eiti? nes šiaip sako prieš dedantis pasidaryti..
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 10 16, 17:03)
Bet realiai tai pas tave ne geltoni dantukai  4u.gif  neisigalvok,gal tik ant foto tau taip atrodo  mirksiukas.gif

aciu Natale, uz toki pastebejima, bet man atrodo, kad geltoni jie labai, bet as dziaugiuosi, kad tau neatrodo geltoni smile.gif pavariau as cia lotuliukas.gif
man patinka tavo naujas paveixliukas, kieno cia menas??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaja: 16 spalio 2010 - 19:03
QUOTE(ajaja @ 2010 10 16, 20:02)

Tik įsižiūrėjus supratau, kad čia dantys breketuoti nupiešti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 16, 16:05)
O gydytoja nesakė eiti? nes šiaip sako prieš dedantis pasidaryti..

as dariausi pries 5men, tai gal dar nereikejo darytis man, nes nesake smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TacTic @ 2010 10 16, 20:17)
as dariausi pries 5men, tai gal dar nereikejo darytis man, nes nesake  smile.gif

tai jei nesakė, matyt, dar tvarkingi dantukai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 10 16, 20:02)
aciu Natale, uz toki pastebejima, bet man atrodo, kad geltoni jie labai, bet as dziaugiuosi, kad tau neatrodo geltoni smile.gif pavariau as cia  lotuliukas.gif

4u.gif
radau kazkur internete, pagalvojau neblogas "avatariukas" iseitu, tai ir "pasiskolinau" paveiksliuka blush-anim-cl.gif
Atsakyti