Įkraunama...
Įkraunama...

Kaprizai ir isterijos

QUOTE(Jurgitele25 @ 2008 03 05, 18:40)
Vaje,pas mus tas pats doh.gif as kol neturejau vaiku visada pamacius toki vaizdeli parduotuvej ar gatvej galvodavau kad tai auklejimo spraga,bet kai pamaciau saviske taip darant niekieno nemokoma ir saugojau nuo tokio elgesio,tai supratau kad cia turbut visu vaiku tokia reakcija i negalima lotuliukas.gif krenta ir verkslena lotuliukas.gif nekreipiu demesio praeinu pro sona apsiramina pati atitipena ir apsikabina

Pas mus lygiai taip pat smile.gif
Atsakyti
mano sūnus gal yra pora kartu kritės, kai negavo ko norėjo... bet papraščiausiai nekreipiau į jį dėmesio, ir apsiramino thumbup.gif , aš manau jei nekreipi demėsio, tai tie kritimai ir išnyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
Mūsiškis irgi kartais nukrenta, bet taip atsargiai ir bando parodyti koks jis nelaimingas, negavęs ko nori, bet mes tuo metu nepuolam prie jo tik žiūrim, kad saugiai būtų, o kai praeina, aiškinam, kad jei ko nori gali paprašyti gražiai, o jei negalima, tai negalima - ar kris, ar ne. Tai tokie šposai retėja ir baigia išnykt ax.gif
Atsakyti
As manau nesvarbu kokia taktika pasirinksit kariaujant su vaikuciais ir ju oziukais, bet tuo momentu, turit but uztikrinta tuo ka darot, sakot ir elgiates, ir nekeist jos. Man mazaja uztenka "nukalbint", kai pradeda siautet, as jai sakau "Mazyte turbut pavargo, einam mes "...nu ir sugalvoju ka nors, jai patinka pro langa ziuret labai, ant pastatytos kedes, tai sakau einam paziuresim pro langa, gal koks suniukas begioja (jai sunys labai patinka), arba sakau, einam paieskosim spintelej sausainiu turetu but, arba einam, tu man padesi ka nors padaryt, sutvarkyt. Svarbiausia neparodyt kad "issigasti" nuo tokio elgesio smile.gif Kai mano grazuole buvo pradejus muštis, tai as jai sakydavau, kad "as tai tave labai myliu, niekada taves per veiduka nemusiu, ir tu nemusk, busim drages ir t.t. " biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(desteny @ 2008 01 21, 21:11)
mielosios ar kurios nors mazajam buna tokie nervu priepuoliai,kai ko nors negavus ar neleidziant kazko daryti jis griuna ant zemes,spardosi,musasi ir panasiai?manajam karts nuo karto taip buna ir bijau kad tai nesikartotu per daznai ir ypac viesose vietose..gal galit ka patarti?aciukas 4u.gif

būna visko ir muštynių. aš tai stengiuosi nekreipti dėmesio, mato, kad nekreipiu ir praeina ožiai.
Atsakyti
QUOTE(berto_luci @ 2008 01 21, 21:28)
na mes gyvenam anglijoj,tai dieve mano,kiek tokiu vaiku kurie krenta parduotuvej ant zemes,rekia visa gerkle,motinos nekreipia demesio tai tada motina toks ''snargliukas'' pasiuncia ant triju raidziu,ta pagrasina kad gaus lupt ar kitaip bus nubaustas,o vaikas tik tyciojasi ir sako kad paskambins vaiku apsaugai. blink.gif kiek teko matyt tai labai jau tiems anglu/skotu vaikams truksta auklejimo.kas liecia mano pacios vaika..Sunui dabar metai ir 3 menesiai,tai jau kuri laika krenta ant zemes ir oziuojasi,musasi.ziuriu pagal situacija,kartais nekreipiu demesio,suduodu per nagus jei ima kas negalima,veikia kol kas,nereikia uzrisinet spinteliu ir susikelt visa turta i palubes  biggrin.gif aisku tas sudavimas simbolinis bet jis jau zino kad karta uz tai gavo,daugiau nenori.tas kritimas ant zemes manau toks periodas,nes iki pirmojo gimt ir po jo keleta men isvien krito ir krito,dabar jau pastebiu kad vis maziau krenta.

O tai gal tamsta socialu rajone gyvenate kad tik tokius vaizdinius matote. As manau yra cia pilna ir kurturingu zmoniu.... Anyway jei dar ne 2 metu neturinciam pypliui per nagus dauzote (simboliska ar ne, reiksme ta apti- fizine bausme uz netinkama elgesi) ,ka darysit kai bus 5 ar 15.... hmmm...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gedrime: 07 kovo 2008 - 15:10
pastebejus sia temele nutariau ir as brukstelt smile.gif pas mus maziukas kai ko nors negauna pradeda visokias baisias drebancias grimasas daryti blink.gif nzinau cia ar oziukas ar siaip meginimas pagasdinti g.gif stengiames nekreipti demesio ir po keliu minuciu randa uzsiemima ir apsiramina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gedrime @ 2008 03 07, 16:10)
O tai gal tamsta socialu rajone gyvenate kad tik tokius vaizdinius matote. As manau yra cia pilna ir kurturingu zmoniu.... Anyway jei dar ne 2 metu neturinciam pypliui per nagus dauzote (simboliska ar ne, reiksme ta apti- fizine bausme uz netinkama elgesi) ,ka darysit kai bus 5 ar 15.... hmmm...

drinks_cheers.gif
Nemanau, kad oziukai nuo tautybes priklauso. Maniskis metuku ir keturiu menesiu, irgi gali namie toki veeeja pakelti, kai ko nors negauna, kad is sono ziurint, atrodo: Dieve, Dieve - tas vaikas neauklejamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumiux @ 2008 03 05, 17:20)
<...>

jei vaikas tik nuejus i parda suserga, manau cia mamos klaida kazkur - dauguma mamu labai bijo kad vaikas nesusaltu, tai prirengia perdaug.
del zaidimu - toks vaizdas kad tik pardoj zaidziu. as sakau, kad tam, kad vaikas visko neimtu ir nesioziuotu, su juo uzsiimt reik.

QUOTE(Limcamca @ 2008 03 08, 02:39)
drinks_cheers.gif
Nemanau, kad oziukai nuo tautybes priklauso. Maniskis metuku ir keturiu menesiu, irgi gali namie toki veeeja pakelti, kai ko nors negauna, kad is sono ziurint, atrodo: Dieve, Dieve - tas vaikas neauklejamas  biggrin.gif

va mano namie irgi ojojoj biggrin.gif
bet kazkaip ne namie - tvarkoj viskas smile.gif
Atsakyti
Manoji tai ko negauna ar atimu tai, kas negalima,pradeda mane musti,arba sau per galva tranko doh.gif viena kart perjungiau kanala,vaikas ziurejo reklama tada,tai kai perjumgiau parejo man papis i kakta doh.gif siaip nekreipiu demiasio per daug,issaugs,dabar toks periodas,jei kreipsi demiasi tai dar daugiau visokio bieso prisigalvos doh.gif
o musti vaiko tai niekad nemusu,tokia dar per maza gaut per nagus schmoll.gif uzrekt uzrekiu,bet jai visiskai dzin,jokios reakcijos i mano rekima doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(desteny @ 2008 01 21, 21:11)
mielosios ar kurios nors mazajam buna tokie nervu priepuoliai,kai ko nors negavus ar neleidziant kazko daryti jis griuna ant zemes,spardosi,musasi ir panasiai?manajam karts nuo karto taip buna ir bijau kad tai nesikartotu per daznai ir ypac viesose vietose..gal galit ka patarti?aciukas 4u.gif

Maniškė yra porą sykių taip parduotuvėje pasielgus, kai pasakiau, kad nepirksiu jos pagriebto daikto. Tai iš pradžių porą sykių pareikalavau liautis klykus ir stotis nuo žemės, o paskui padėjome krepšelį į vietą ir keliavome į mašiną, be jokių pirkinių. Nešiau klykiančią ant rankų, vos ne vos į mašiną įsodinau, nes pilvas į viršų tik išriestas, kojomis įsispyrus, bet be žodžių susitvarkiau ir namo. "Apsipirkinėjimas nutrauktas dėl tavo netinkamo elgesio parduotuvėje"- tokie žodžiai nuskambėjo manajai "ožkytei". Antrą sykį pasikartojus tai pačiai situacijai, veiksmų seka buvo ta pati. Trečio sykio jau nebereikėjo biggrin.gif Minusai buvo: 1) žmonių žvilgsniai (ypač bobučių); 2) nutrauktas apsiprkimas; Pliusai: 1) vaikas suprato, jog rėkimu nieko nepasieks; 2) visada ramiai galiu su ja važiuoti į parduotuvę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(desteny @ 2008 01 21, 20:11)

drinks_cheers.gif Maniskis irgi kuris laikas elgiasi lygiai taip pat. Bet musu atveju, manau beda ta, kad jis labai islepintas seneliu ir yra iprates gauti viska, ko uzsigeidzia doh.gif . Kiek as vargstu bandydama aiskinti, kad jie labai neteisingai elgiasi, taip ji pratindami, taciau viskas veltui. Nors siaip mano pipiras nera toks jau baisus ozys, tik retkarciais, kai buna labaiu pavarges, megsta pakritinet at grindu ir pakaukt, ko nors negaves bigsmile.gif

QUOTE(una @ 2008 01 22, 20:21)
Pas mus būdavo (ir yra dar) toks reiškinys, kaip vakarinis įsisiutimas, vaikas įsilaksto, ima, traukia viską. Taip daro, kai pavargęs, ypač dar kai kažko nori (dažniausiai gerti), bet nė už ką neprisipažins to, gal ir pats dorai nebesupranta. Nes šiaip kalba viską ir rodos galėtų paprašyti, o vat ne  doh.gif Tai mums netyčia atrasti "vaistai" yra ne sirupai (kurie nepadėjo nė vienas), o kišti į šiltą vonią su šiek tiek vonios druskos (mažiau atitinkamai nei suaugusiam) - naudoju "7 žolės", ten eukaliptas, melisos, dar kažkas, žodžiu nebloga sudėtis. Bet visai nepamenu kur pirkau - visai paprastoj įstaigoj, gal Maximoj, gal Droge, pačiai reikia, o nepamenu, kur. Po tos vonios vaikas šilkinis smile.gif

Del to vakarinio isidukimo as visiskai pritariu. Maniskis vakarais pries miega elgiasi labai panasiai, nori visko is eiles, bet niekas, ka paduodi, neitinka tongue.gif . Zodziu tenka pavargti, kol ji nugesinu. Aciu uz jusu patarima, bandysiu daryti tas voneles, kai jau bus labai sunku su juo susitvarkyti, gal kazkiek pagelbes 4u.gif
Atsakyti