Įkraunama...
Įkraunama...

Kaprizai ir isterijos

Bet istikruju kai pagalvoju, tai vaiku nemokejau ir turbut nemoku auklet wink.gif labai patinka laida man paziuret "Kvieskite aukle" va ten istikruju profesionalai dirba, nors r vaikai ten laukiniai kai kurie buna....... doh.gif siaip esu ir su dirziuku auklejus siek tiek,o dabar jau senai apseinam be to, tik dukryte labai issiblaskius, vat kaip jai ta susikaupima sustiprinti, nes ir mokslam tas atsiliepia wacko.gif
Atsakyti
Maniskei pastebejau veiksmingiausias budas isterijas nuramint, kaip jau cia ne viena mamyte minejo, yra nuvesti (nunesti) i kita kambari ir palikti atvesti. Paverkia kelias minutes, bet is principo nedaro duru ir pas mus neina biggrin.gif O paskui, kai jau isleidziam, atbega dar verkdama, bet jau pasimyluoja ir nustoja. Aisku ne simtaprocentinis budas, bet dazniausiai suveikia.
Atsakyti
stengiuosi nekreipti dėmesio. jei pradeda ant rankų paimtas raitytis, kojom spardytis paguldau ant grindų ir nueinu į kitą kambario galą.
Atsakyti
Auga vaikas ir kaprizai dideja mano irgi buna kad jei jau ko neduodu tai kai prades spiegti arba krenta ant uzpakalio ir sedi ant grindu,,,daug kalbejau su vaiku,kad taip negalima o pora kartu ir dirziuka buvau paemusi,,,,bet juk parodykite nors viena vaika uzaugusi be isteriju,kaprizu ir oziuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškė dabar kai supyksta, tai žnaibosi, draskosi, ir rėkia biggrin.gif Jei imu ant rankų, tai raitosi. Geriausia palikti lovytėj ataušti.
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2008 08 12, 11:58)
Bet istikruju kai pagalvoju, tai vaiku nemokejau ir turbut nemoku auklet wink.gif labai patinka laida man paziuret "Kvieskite aukle" va ten istikruju profesionalai dirba, nors r vaikai ten laukiniai kai kurie buna....... doh.gif siaip esu ir su dirziuku auklejus siek tiek,o dabar jau senai apseinam be to, tik dukryte labai issiblaskius, vat kaip jai ta susikaupima sustiprinti, nes ir mokslam tas atsiliepia wacko.gif

Noreciau paklaust... o koks Jusu tikslas vaiko atzvilgiu? Kad jis puikiai mokytusi? Kad darytu tai, ko nepadarete Jus?
Sie klausimai iskilo, nes sakot, kad atsisaket dirzo, bet rupesciai kyla del issiblaskymo.. ar tai nera zmogaus bruozas?? jus ziurite tas laidas, o jose daznai pabreziama (ypac "mano vaikai- kosmaras" per BTV), kad vaikus svarbu sudominti mokslais g.gif Gal kitaip zvilgtelekite i savo vaika.. kaip i asmenybe blush2.gif o tada padekite moksluose thumbup.gif
Atsakyti
O man kuo toliau tuo dažniau trūksta kantrybė doh.gif pratrūkstu ant rėkiančio vaiko NORIU doh.gif kuris nesupranta žodžio NEGALIMA
kartais atrodo įmūryčiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 08 13, 15:58)
Maniškė dabar kai supyksta, tai žnaibosi, draskosi, ir rėkia  biggrin.gif  Jei imu ant rankų, tai raitosi. Geriausia palikti lovytėj ataušti.

Va pas mus labai panasi situacija dazniausiai buna, tik supyksta ir pradeda rekti,draskytis znaibytis doh.gif bet stengiames ignoruoti,tai tada nurimsta ir kaip niekur nieko toliau uzsiima savo zaidimais.
Atsakyti
Vakar grizau is darbo namo ir vietoj to, kad atbegtu ir pasimyluotume, tai atejes mustis pradejo! blink.gif Tetis bande auklet kad negalima taip, kad popa mamytei, o jam dzin. Toliau su delniuku trenkia. Tai gavi ir ji sper nagucius. Paskui bandziau perrengti - pradejo isterikuoti , klykti... Niekaip negalejau susikalbeti su juo. Net nereagavo ka sakiau. Reke gera valanda. Nebezinodama ka daryti pati apsiverkiau is nevilties. Tai jis pamate kad as verkiu ir pats nusiramini, priejo, prasesi ant ranku, mylavomes....
Atsakyti
Musu mazei geriausias isterijos raminimo budas,tai pasakyti,kad iseitu i kita kambari.Dar gerai,kad klauso ir iseina,o tada dar garsiau visa gerkle uzdainuoja,bet po minutes kitos,mato,kad niekas nereaguoja,ateina atsipraso ir vel viskas gerai
Atsakyti
As va durniuku apsimetu, kad nieko nematau ir negirdziu. Tada pamato mazas kaprizas, kad nera ziurovu jo spektakliui ir aprimsta. smile.gif
Atsakyti
kaip suprantu, populiariausias ir humaniškiausias būdas nuvesti vaiką į kita kambarį kol nusiramins. o ką daryti jei nėra kito kambario?? jei vieno kambario butas. i vonią? g.gif mastau.gif
Atsakyti