Įkraunama...
Įkraunama...

Kaprizai ir isterijos

QUOTE(trr @ 2008 08 28, 23:44)
kaip suprantu, populiariausias ir humaniškiausias būdas nuvesti vaiką į kita kambarį kol nusiramins. o ką daryti jei nėra kito kambario?? jei vieno kambario butas. i vonią? g.gif  mastau.gif

Galima ir į vonią. Kažkuri mama rašė, kad taip darydavo.
Atsakyti
mano mazylei metukai ir pradejo labai panasiai elgtis kaip ir jusu, dazniausiai cypia kuomet buna situacija kad tikrai negaliu paimti ant ranku, pvz. stoviu su karstu vandeniu, o ji isikibusi i koja rekia,kad pakelciau, ka kalbu negirdi, nes kai tik istariu zodi ji dar garsiau rekti, padedu toliau nuo saves, kol susitvarkysiu (ant greicio) tai ji krenta atbula i kaukst i grindis galvyte, o tada dar dydesnes asaros rieda doh.gif ir tai pati pradzia, kazin kaip elgtis, kad neisivaziuotu tokie dazni oziukai g.gif gal yra kokiu knygu pasiskaityti apie vaiko auklejima nuo oziuku rolleyes.gif nes patirties tikrai neturiu, ji mano pirmagimis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2008 08 29, 21:52)
mano mazylei metukai ir pradejo labai panasiai elgtis kaip ir jusu, dazniausiai cypia kuomet buna situacija kad tikrai negaliu paimti ant ranku, pvz. stoviu su karstu vandeniu, o ji isikibusi i koja rekia,kad pakelciau, ka kalbu negirdi, nes kai tik istariu zodi ji dar garsiau rekti, padedu toliau nuo saves, kol susitvarkysiu (ant greicio) tai ji krenta atbula i kaukst i grindis galvyte, o tada dar dydesnes asaros rieda  doh.gif ir tai pati pradzia, kazin kaip elgtis, kad neisivaziuotu tokie dazni oziukai  g.gif gal yra kokiu knygu pasiskaityti apie vaiko auklejima nuo oziuku  rolleyes.gif nes patirties tikrai neturiu, ji mano pirmagimis  blush2.gif

Paimti ant rankų trumpam negalit, o padėti nuo savęs toliau būdama su karštu vandeniu kažkaip sugebat? Ar nesupratau aš kažko?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 08 30, 15:34)
Paimti ant rankų trumpam negalit, o padėti nuo savęs toliau būdama su karštu vandeniu kažkaip sugebat? Ar nesupratau aš kažko?

...nesupratot ...
Atsakyti
QUOTE(*neva* @ 2008 08 30, 17:59)
...nesupratot ...

Tai gal paaiškinsit? mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip suprantu, populiariausias ir humaniškiausias būdas nuvesti vaiką į kita kambarį kol nusiramins. o ką daryti jei nėra kito kambario?? jei vieno kambario butas. i vonią? g.gif  mastau.gif

Kad ir i vonia. Kuom ji bloga>?
Mano dickis ten nuvedamas, tai kol buna nubaustas, dar prisigalvoja su vandeniu pazaisti biggrin.gif Taip ir pamiršta kas negerai buvo.
Papildyta:
QUOTE(*neva* @ 2008 08 29, 21:52)
mano mazylei metukai ir pradejo labai panasiai elgtis kaip ir jusu, dazniausiai cypia kuomet buna situacija kad tikrai negaliu paimti ant ranku, pvz. stoviu su karstu vandeniu, o ji isikibusi i koja rekia,kad pakelciau, ka kalbu negirdi, nes kai tik istariu zodi ji dar garsiau rekti, padedu toliau nuo saves, kol susitvarkysiu (ant greicio) tai ji krenta atbula i kaukst i grindis galvyte, o tada dar dydesnes asaros rieda  doh.gif ir tai pati pradzia, kazin kaip elgtis, kad neisivaziuotu tokie dazni oziukai  g.gif gal yra kokiu knygu pasiskaityti apie vaiko auklejima nuo oziuku  rolleyes.gif nes patirties tikrai neturiu, ji mano pirmagimis  blush2.gif

Mano mažius dažnai taip darydavo. Nu ką, stengdavausi kuo greičiau susitvarkyti, iki nepavojingumo, ir palikdavau rėkti. O kai jau būdavau laisva, tada imdavau, glausdavau, klausdavau kas negerai ir pan.
Atsakyti
As maze nuvedu i kita kambari PABUTI g.gif o pati gerai atsimenu kad PABUDAVAU vonioje, kol oziai praeis blush2.gif

vyresnejam imdavau dirza blush2.gif blush2.gif blush2.gif tikrai nieko is to gero schmoll.gif bet kantrybes matyt neturejau, jauna buvau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
nors is patirties pasakysiu, kad nuo dirzo zymiai greiciau kaprizai praeina, negu nuo kitu priemoniu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danielija: 02 rugsėjo 2008 - 13:45
mums tai kartais irgi dirziukas padeda, bet dabar jau vyresne-6m, tai garsiau uzriaumoju blush2.gif ir pasidaro jai viskas aisku.
Atsakyti
na, mes ir ne per daug erdviai gyvenam, tad mūsų karalaitis keliauja į virtuvę. Galima į koridorių, bet mūsų atveju netinka, nes labai greitai pradeda dirsčioti į kambarį ir klausinėti, ar jau gali grįžti.
Diržu yra gavęs, tad dabar pakanka tik parodyti, kad stojiesi jo paimti.
Atsakyti
Bet aš tai visgi neįsivaizduoju, kaip sąžinė leidžia tokius mažylius 2-3 metų mušti su DIRŽU. Juk baisiai skauda, aš jau būdama vyresnė atkentėjau, ne tik baisu bet ir realiai skauda, o čia tokių metų unsure.gif Ar jūs pačios žinote diržo skausmą? paprašykit, kad vyras užvažiuotų per subinę gerai su odiniu diržu, gal apmąstysit kitas priemones.
Atsakyti

nors ir turim kitą kambarį, bet ožius tramdome kampe. Jau pati žino, kur jos kampas, ir kai prasideda isterijos dėl neišpildytų norų, pakanka griežtai paklausti "Ar ir vėl ožiukai prasidėjo? Eisim ožiukus kampe palikti?" Neretai pakanka vien šio klausimo, kad susitvardytų. Jei ne, tada liepiu eiti į kampą. Nueina. Keletą sekundžių demonstratyviai pabliauna kampe, paskui atsisuka ir dar nors ir ašarotomis akimis, bet šypsosi sakydama "va", t.y. žiūrėkit, jau nebeverkiu biggrin.gif Visada po to kai susitvardo, pagiriu, kad šaunuolė ir kad ožiukų rodyti nereikia. Ir pas mus vienintelė kampo sąlyga - stovėti tol kol verkia, kai jau nebeverkia, gali ateiti, t.y. neliepiu stovėti kampe kol aš noriu, ji visada žino kad stovėjimo kampe laikas priklauso tik nuo jos pačios.
Atsakyti
Pasodinu ant sofos ar lovos ir išeinu iš kambario. Kartais rėkia ten, kartais atbėga atgal, lipa ant kelių ir glaustos.
Atsakyti