Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminas D3

Mes gyvenam Turkijoje, nors cia ziema trumpa ir daug sauletu dienu, poliklinikoj gavom vitamino D, as i sauksteli ilasinu aliejuko ( vitamino D) ir taip paduodu savo leliui, aisku jis susiraukia, o tada iskart gauna mamytes pienuko, taip kad neturim problemu geriant vitaminus. Beje as buvau nustebus, kad cia vaikams vaistai ir vitaminai yra nemokami, nes valstybe finansuoja.
Atsakyti
QUOTE(lilla83 @ 2011 01 18, 05:09)
Mes gyvenam Turkijoje, nors cia ziema trumpa ir daug sauletu dienu, poliklinikoj gavom vitamino D, as i sauksteli ilasinu aliejuko ( vitamino D) ir taip paduodu savo leliui, aisku jis susiraukia, o tada iskart gauna mamytes pienuko, taip kad neturim problemu geriant vitaminus. Beje as buvau nustebus, kad cia vaikams vaistai ir vitaminai yra nemokami, nes valstybe finansuoja.

thumbup.gif ot liuksiškai pas mus tik atim viską kiek tik įmanoma....
Atsakyti
Kaip gerai, kad vitaminas d daba lasinamas smile.gif ilasini pora lasiuku ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Aš į šaukščiuką dabar įlašinu ir duodu, plačiai išsižioja ir sutakšnoja,labai patinka vit. D ir jei mato kitą kartą su šaukščiuku, išanksto išsižioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(donna bella @ 2011 01 19, 03:11)
Aš į šaukščiuką dabar įlašinu ir duodu, plačiai išsižioja ir sutakšnoja,labai patinka vit. D ir jei mato kitą kartą su šaukščiuku, išanksto išsižioja biggrin.gif

thumbup.gif koks šaunuoliukas maniškė tai pasirauko, bet nesipriešina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 19 sausio 2011 - 16:34
As maziukei visai lasindavau tiesiai i burnyte, o dabar i pienuka ilasinu. smile.gif
Atsakyti
paspaudziu smakriuka, dukryte issizioja ir jau laukia, kol ilasinsiu, jokiu problemu
Atsakyti
QUOTE(savika @ 2011 01 20, 03:15)
paspaudziu smakriuka, dukryte issizioja ir jau laukia, kol ilasinsiu, jokiu problemu

Savajam taip bandžiau, tai kad pradėjo makliavotis į šonus, vos į akis neprilašinau, tai tada bandžiau ant čiulptuko po vieną lašiuką, tai su ranka pradėjo daužti per jį, vėl šnipštas, galiausiai šaukštelis thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat kaip Acura,tiesiai i burnyte su pipete.nespjauna ir per daug nesirauko smile.gif
Atsakyti
įlašinu į šaukštuką ir tada į burnytę smile.gif
Atsakyti
Sakau "vitaminas", issizioja ir sugirdau smile.gif Skanestas pries miega smile.gif
Atsakyti
Į šaukštelį įlašinu ir sugirdau ax.gif truputį susiraukia. Kol kas dar nesupranta ką aš čia duodu blush2.gif
Atsakyti