Mes gyvenam Turkijoje, nors cia ziema trumpa ir daug sauletu dienu, poliklinikoj gavom vitamino D, as i sauksteli ilasinu aliejuko ( vitamino D) ir taip paduodu savo leliui, aisku jis susiraukia, o tada iskart gauna mamytes pienuko, taip kad neturim problemu geriant vitaminus. Beje as buvau nustebus, kad cia vaikams vaistai ir vitaminai yra nemokami, nes valstybe finansuoja.
QUOTE(lilla83 @ 2011 01 18, 05:09)
Mes gyvenam Turkijoje, nors cia ziema trumpa ir daug sauletu dienu, poliklinikoj gavom vitamino D, as i sauksteli ilasinu aliejuko ( vitamino D) ir taip paduodu savo leliui, aisku jis susiraukia, o tada iskart gauna mamytes pienuko, taip kad neturim problemu geriant vitaminus. Beje as buvau nustebus, kad cia vaikams vaistai ir vitaminai yra nemokami, nes valstybe finansuoja.

Aš į šaukščiuką dabar įlašinu ir duodu, plačiai išsižioja ir sutakšnoja,labai patinka vit. D ir jei mato kitą kartą su šaukščiuku, išanksto išsižioja

QUOTE(donna bella @ 2011 01 19, 03:11)
Aš į šaukščiuką dabar įlašinu ir duodu, plačiai išsižioja ir sutakšnoja,labai patinka vit. D ir jei mato kitą kartą su šaukščiuku, išanksto išsižioja 

As maziukei visai lasindavau tiesiai i burnyte, o dabar i pienuka ilasinu.

QUOTE(savika @ 2011 01 20, 03:15)
paspaudziu smakriuka, dukryte issizioja ir jau laukia, kol ilasinsiu, jokiu problemu
Savajam taip bandžiau, tai kad pradėjo makliavotis į šonus, vos į akis neprilašinau, tai tada bandžiau ant čiulptuko po vieną lašiuką, tai su ranka pradėjo daužti per jį, vėl šnipštas, galiausiai šaukštelis

As taip pat kaip Acura,tiesiai i burnyte su pipete.nespjauna ir per daug nesirauko

įlašinu į šaukštuką ir tada į burnytę

Sakau "vitaminas", issizioja ir sugirdau
Skanestas pries miega

Į šaukštelį įlašinu ir sugirdau
truputį susiraukia. Kol kas dar nesupranta ką aš čia duodu