mes irgi ant šaukštelio.tiesiai į burnyte bijau,kartais ta buteliuką stiriai pakratyti reikia kad pradetu lašeti,o jeigu į burnyte netycia didelis kiekis,taip kada išimti
Aš irgi visaip esu davus - ir tiesiai į burnytę, ir ant šaukščiuko galo užlašinus, ir į šaukštelyje praskiedus su keliais lašais vandenuko..Visaip gerdavo..
Sveikos, noriu pagalbos. Gal galite parašyti, kiek TV turi rusiškas aliejinis vitaminas D2? http://www.polisintez.ru/ru/catalog/40 Gamintojo "Polisintez" tinklapyje nėra parašyta, o man gydytojai reikia pasakyti. parduotuvėje jau nebėra to rusiško vitamino. Mažius sugraužė dėžutę
Aš savo mažei kas 6mėn. sugirdau po puse apmulytės prancūziško vit. D. Jis sugirdomas vienu kartu ir veikia apie pusmetį. Nepamenu tikslaus pavadinimo, bet vaistinėj jis kainuoja ~23Lt ir parduodamas po vieną ampulę. Mūsų gydytoja man jį užrodė, nes buvau baisi užuomarša sugirdyti kasdien po kelis lašus.
Sveikos mamytes as cia naujoke,tai dar nelabai cia gaudausi norejau paklausti apie vitamina D,mano mazylei 1 menesiukas as pradejau duoti si vitamina,bet jai isbere visa veiduka ar gali buti nuo sio vitamino?
Sveikos mamytes as cia naujoke,tai dar nelabai cia gaudausi norejau paklausti apie vitamina D,mano mazylei 1 menesiukas as pradejau duoti si vitamina,bet jai isbere visa veiduka ar gali buti nuo sio vitamino?
Mes anksčiau naudojome tą Aquadetrim, bet mažius buvo išbertas ir labai atpylinėjo, tai teko pakeisti į aliejinį. Buvom pas alergologę, tai ji sakė, kad būtent nuo to anyžinio D vitamino vaikus beria ir jie atpylinėja. Pasikonsultuokite su gydytoja