Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminas D3

Mes irgi iki šiol geriam vitaminą D nors ir vasarą, nes gyditoja sako, jog mūsų maumenėlis dar minkštokas g.gif o geriam tai iš pipetės:ikišu giliau į burnytę ir nulaša tiesiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupu20: 16 rugpjūčio 2011 - 12:26
Uzlasinu tuos du lasiukus ant ciulptuko ir atsargiai ikisu.Tik pas mane problema ta,kad nenori ciulptuko,bet,kol susivokia,kas ikista ir ispjauna,vistiek nuciulpia tuos vaistukus tongue.gif
Atsakyti
mes sugirdom su sauksteliu cool.gif
Atsakyti
As su pipete atmatuoju 2 laselius ir ikisus savo mazaji pirsta jam tarp lupyciu kampuko, greitai sulasinu kai prasizioja. Tada tik susiraukia...biski balsa parodo ir nurimsta smile.gif Tik man sunku atmatuoti tuos 2 lasiukus.. visada atrodo, kad perdaug sulasinsiu :/
Atsakyti
Aliejini tirpala sulasinu tiesiai i burnyte pries maitinima. Pamates vitamino D buteliuka vaikas pats prasizioja
Atsakyti
Aš sulašinu ant spenelio ir mažoji valgydama nulaižo smile.gif
Atsakyti
o aš lašinu tiesiai i burnyte
Atsakyti
Lasindavau ant papkio smile.gif
Atsakyti
tiesiai i burnyte, tada tiksliai zinai, kad gavo visa reikiama doze mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai irgi tiesiai i burnyte....bet siaip su tuo vit D mann kazkokia mistika...esu tokia supykusi, kad siaubas....gime pirmasis sunus lapkriti, ir mums vit D israse tik po puse metu....ir viskas gerai nieko nenutiko....antrasis sunus gime balandi, iskarto pradejau duoti po viena lasiuka viena karta dienoj,kaip ir parasyta ant dezutes....3 menesiu pasake, kad mums rachitas, daktaras issijuoke, kad as tik po viena teduodu, kaip parasyta doh.gif iskur zinoti, kaip parasyta taip ir daviau, o galiausiai likau blogiausia motina, kuri susargdino vaika.... doh.gif
Papildyta:
norejau dar pasakyti kad ant vienu dezuciu parasyta, kad duoti po 1 lasiuka, o ant kitu , kad po 10 g.gif kodel kazin?
Atsakyti
Mes ir vasara gereme, kai tokia vasara... O suduodu is saukstelio, kai pamato, laukia isiziojes kaip gandriukas biggrin.gif
Atsakyti
Lašindavau į šaukštuką ir iš jo visai gerai sugerdavo. Niekuomet nelašindavau tiesiai į burnytę ir manau, kad tai blogas patarimas, nes juk netyčia gali daugiau sulašėti (kiek buteliukų lašinau, tai tikrai kartais lėčiau, o kartais labai greit iš jų laša). O vitamino D net ir 1 papildomas lašas vaikučiui gali būti per daug ir juk jis kenksmingas.
Atsakyti