Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminas D3

QUOTE(Hedra:) @ 2011 08 25, 18:04)
as tai irgi tiesiai i burnyte....bet siaip su tuo vit D mann kazkokia mistika...esu tokia supykusi, kad siaubas....gime pirmasis sunus lapkriti, ir mums vit D israse tik po puse metu....ir viskas gerai nieko nenutiko....antrasis sunus gime balandi, iskarto pradejau duoti po viena lasiuka viena karta dienoj,kaip ir parasyta ant dezutes....3 menesiu pasake, kad mums rachitas, daktaras issijuoke, kad as tik po viena teduodu, kaip parasyta doh.gif  iskur zinoti, kaip parasyta taip ir daviau, o galiausiai likau blogiausia motina, kuri susargdino vaika.... doh.gif
Papildyta:
norejau dar pasakyti kad ant vienu dezuciu parasyta, kad duoti po 1 lasiuka, o ant kitu , kad po 10 g.gif  kodel kazin?

O kodel vaikucio daktare jums nepasake po kiek lasiukiu duoti arba kodel pati nepasiklausiate? Mums kiekviena kart pasako kiek lasiukiu lasinti. Lasinu tiesiai i burnyte,mums 5 men-5 lasiukai kai apniukusi diena ir 4 kai sauleta.
Atsakyti
sauletomis dienomis net neduodu. pakankamai gauna is saules reikiama kieki vitamino. o duodu is saukstelio.
Atsakyti
lašinu tiesiai į burnytę 4u.gif mums aliejinis netiko ir vaiaks visas apsiriebalavęs buvo blink.gif
o vandeninis nors ir ne kokio skonio, bet bent jau kvapas patinka ax.gif
Atsakyti
su pipete ilasinu tiesiai i burnyte, tas aliejinis visai skanus ir labai mielai dukryte geria smile.gif o vat bandziau duto izuvu taukus, tai spjauna lauk schmoll.gif
Atsakyti
as girdydavau tiesiog sulasindama ant saukstelio,o paskui man pati ziodavosi,tai ta aliejini vit D su dozatorium lasindavau tiesiai jai i burnyte,juolab,kad ji su mielu noru issiziodavo 4u.gif
Atsakyti
as lasinu i labai maziuka sauksciuka ir tada kol nuryja saukstuko neisimu is burnytes, kitaip man atgal su liezuviu grazina smile.gif

klausykit, is kur cia paimta - kiek menesiu, tiek lasiuku lasinti g.gif ne pirma kart girdziu jau tai, bet man tai kosminiai kiekiai atrodo, tu lasu gal tiek nereikia...
as ir pirma savo vaika kai auginau ir dabar lasinu visada po 2 lasiukus, na kartais kai delniukai paprakaituoja ar ziemos koki menesi po 3 ir psio g.gif
Atsakyti
Aš duodu vit D visada po 4 lašiukus iš šaukštelio, kaip tik po mažiau duodavau, kaip rekomenduojama, tai vaikui nustatydavo šio vitamino trūkumą. Duodu aliejinį, nes jis ilgiau išsilaiko organizme, kaip man, kad gydytoja palyginimą gerą pasakė"Lygink, kurią lėkštę bus sunkiau išplauti, riebaluotą ar neriebaluotą?", aišku sakau, kad riebaluotą, tai čia tas pats ir su aliejiniu vit. D jis ilgiau išsilaiko organizme, o vandeninis kaip ir vienkartinis. Taip pat patarė duoti daugiau, nei parašyta. Taip ir darau, tad problemų jokių thumbup.gif
Atsakyti
duodavau aliejinio su pipete tiesiai y burnyte
Atsakyti
tiesiai i burnyte , o dabar zuvies taukus geriam nuo 7 men irgi mielai ,tiesiai i burnyte smile.gif
Atsakyti
mes gerem su aliejaus pagrindu nes daktare pasake ,kad vendens pagrindu nieko vertas ir is kart lasinau i burna o kai paaugo is saukstelio
Atsakyti
Tiek pirmajam, tiek antrajam vaikui Vit D lasinu tiesiai i burnyte, jokiu problemu nekyla. Lasinam tiek, kiek pasako gydytoja 4u.gif
Atsakyti
is pradziu lasindavom tiesiai i burnyte,bet pradejo nesileist niekaip.dabar uzlasinu ant soskes ir iskart paima thumbup.gif
Atsakyti