Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 14, 08:32)
o este lauder tai cia light ar ne light pudra? nes light as meginau, man ji nepatiko schmoll.gif

O as ja atvirksciai labai noriu isbandyti, bandziau ELDW tai nepatiko, labai sunki pasirode, maskuoja aisku tikrai gerai, bet laaabai matosi ant veido, na ir bendras vaizdelis pasitepus ja manes visai nesuzavejo schmoll.gif o be to, blizgesys islindo jau apie 13val. doh.gif jau nebezinau kokia bandyt pudra, kad T-zona butu matine, o skruostus padrekintu, nes su visom matinanciom pudrom skruostai atrodo katastrofiskai doh.gif biggrin.gif jeigu nekreipti demesio i islendanti blizgesi, tai kolkas is geresniu man:

1. Biodrogos su mineralais arba šilku drinks_cheers.gif
2. Bobbi Brown skin foundation wub.gif
3. Na ir graziai atrodo su MaxFactor lasting performance ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 14 spalio 2010 - 07:49
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 10 14, 08:46)
O as ja atvirksciai labai noriu isbandyti, bandziau ELDW tai nepatiko, labai sunki pasirode, maskuoja aisku tikrai gerai, bet laaabai matosi ant veido, na ir bendras vaizdelis pasitepus ja manes visai nesuzavejo  schmoll.gif  o be to, blizgesys islindo jau apie 13val.  doh.gif  jau nebezinau kokia bandyt pudra, kad T-zona butu matine, o skruostus padrekintu, nes su visom matinanciom pudrom skruostai atrodo katastrofiskai  doh.gif  biggrin.gif  jeigu nekreipti demesio i islendanti blizgesi, tai kolkas is geresniu man:

1. Biodrogos su mineralais arba šilku  drinks_cheers.gif 
2. Bobbi Brown skin foundation  wub.gif 
3. Na ir graziai atrodo su MaxFactor lasting performance  ax.gif

Va man vaizdas nepatiko su light,kitos nemeginau ir manau nemeginsiu biggrin.gif man ir light matesi ant veido kazkaip negraziai atrode. Va butent kur labai matizuojancios tai vaizdelis nikoks..Nors kiek meginau matt pudru visu matiskumas skirtingas pvz lancome kazkokia matt visiskas nesusipratimas, kai kremukas, bet nepadaro matinio veido,na zdz as jau nzn ko ieskot, reik ta clarins pameginti, aj dar skaiciau apie ysl teint resist, irgi sudomino. O maxfactor bandyt atsoko noras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 14, 09:13)
O maxfactor bandyt atsoko noras biggrin.gif

Tai va ir beda, kad pati pudra graziai atrodo ant veido, nu bet jau toks brudas odai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 10 14, 09:21)
Tai va ir beda, kad pati pudra graziai atrodo ant veido, nu bet jau toks brudas odai  doh.gif

Aha skaitynejau ir atsiliepimu daug geru apie ja, na bent jau del to, kad graziai atrodo, bet kai konsultantes pripasakojo kokia ten chemija ir kad veidui lb blogai,tai net nebemeginau, o tai didesniu problemu prisidaryt galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 14, 09:45)
Aha skaitynejau ir atsiliepimu daug geru apie ja, na bent jau del to, kad graziai  o tai didesniu problemu prisidaryt galima 4u.gif

aš buvau prisidarius... ax.gif odą baisiai niežėjo ir degė. Gerai, kad praėjo kai tik nustojau naudoti tą pudrą (MF Miracle Touch).
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 14, 12:31)
siaubas kazkoks blink.gif isivaizduoju, kas jautresne oda turi isvis cia peilis butu sitos firmos pudros,Gerai,kad atsoko noras meginti biggrin.gif

tai va mano oda yra iš tokių - jautri ir labai šviesi.. turėjau tokią patirtį, tai niekam nepatariu iš MF rinktis pudrą, aišku gal yra tokių kur jau 10m tą pačią naudoja nežinau, gal tada yra tokia odos rūšis, kuri viskam atspari biggrin.gif , o kad MF sudėtyje daug nuodų esu girdėjus ir iš kosmetologių. O kas įdomiausia, tai jie sudėties ant pakuočių nerašo doh.gif
Atsakyti
aj neperdėkit su tom sudėtim, čia tas variantas viena bobutė sakė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2010 10 14, 13:14)
vaje, pries pora savaiciu pirkau max factor pudra doh.gif , ta naujaja, experience. Dar neisbandziau. Po tokiu komentaru nesinoti bandyt unsure.gif

nezinau kaip senuju max factor pudru bet naujosios yra sudetis, naujoje max factor sudeti yra pamineta kad yra naturaliu medziagu simondsiju, agurku vandens ir dar ten kazko.. (man tai tikrai vertas pirkinys, kai pabandziau dabar laukiu tik naujajai linijai nuolaideliu bigsmile.gif )
Atsakyti
Aha, faina nauja MF pudryte, labai graziai dengiasi, pamaskuoja, lengvute, neatrodo veidas kazkoks blizgantis kaip su bourjois Healthy mix blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 14, 20:35)
Aha, faina nauja MF pudryte, labai graziai dengiasi, pamaskuoja, lengvute, neatrodo veidas kazkoks blizgantis kaip su bourjois Healthy mix  blush2.gif

o koks jusu odytes tipas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 10 14, 14:08)
aj neperdėkit su tom sudėtim, čia tas variantas viena bobutė sakė  cool.gif

Pritariu smile.gif Visi prie visų produktų rastų dėl ko prikibti.

Man MF Miracle touch tikras atradimas smile.gif Labai smagiai naudojasi, pakankamai lengva, o ir pamaskuoja dar thumbup.gif Keista net, kaip įtiko mano mišriai į riebumą odai ir net gi dabar - šiuo metų laiku, kai oda keistai vietomis pasausėjus g.gif , ji kuo geriausiai pasidengia ir laikosi neblogai, na bent jau kiek man reikia biggrin.gif
Atsakyti
man taip pat Miracle touch atradimas drinks_cheers.gif pirmadieni nusipirkau, tai visa savaite jau testuoju smile.gif , taigi atsiliepimai tokie: labai lengvai tepasi, daug trumpiau uztrunku, kol pasiteplioju nei su skystom pudrom, lygiai dengiasi, nereikia uzsitepus dar pusvalandi i veidrodi ziuret ar plemu, juostu neliko blush2.gif mano oda riebi, tai blizgesys labai nezymus islenda i vakare, kas su kitom budavo jau po keliu valandu. kai kur oda trupusi issausejus, tai issausejimu neisryskina kaip kitos. bent amn ant veido neatrodo sunki, nors maskuoja gerai, na ir poru kolkas nekemsa.
taigi kolkas minusu nematau smile.gif veliau isbandysiu naujaja pudra
Atsakyti