Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Na ir as pasidaviau SM itakai ir Kristianos akcijoms biggrin.gif doh.gif

user posted image

Isigyjau ir as Clarins teint eclat mat pudra, bet labai jau idomiai gaunasi su tom akcijom unsure.gif vienoje Kristianoje si pudra tikrai buvo su 50% nuolaida, konsultante minejo, kad ja baigia issiparduoti, tad buvo like tik dvi pudros (4 ir 5 numeriukai) paemiau 5, gal ir sviesoka ciut ciut, bet ziemai manau kaip tik bus, matiskuma tikrai islaiko gerai drinks_cheers.gif o ta pacia diena idomumo delei uzejau i kita Kristiana ir ten buvo tik 20% nuolaida unsure.gif tai kaip sakau gali buti toks skirtumas tose paciose parduotuvese? isgirdusi kiek sumokejau uz sia Clarins pudra, manimi nepatikejo konsultante lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 16 spalio 2010 - 16:26
QUOTE(Rethimna @ 2010 10 16, 17:34)
O kurioje kristeje tokios nuolaidos     blush2.gif

Kauno Akropolio Kristianoj smile.gif
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 16, 18:13)
oho.. kiek aš čia priskatinau pirkti pudrų šitų..  doh.gif  lotuliukas.gif
man tai ji  thumbup.gif

Kad zinok jau nebezinojau ka daugiau bandyti, kad sutramdyti ta veido blizgesi doh.gif
Dabar jau tiksliai galiu pasakyti, kad man islaiko iki vakaro matiskuma Estee Lauder DWL ir si Clarins drinks_cheers.gif bandziau ir Chanel Mat Lumiere, bet blizgesys islindo pakankamai greitai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *skorpioniuke*: 16 spalio 2010 - 21:05
Blizgesi gerai islaiko Revlon colorstay , o jei dar pries tepant pudra pasitepu Smashbox photo finish light primeri, tai is vis super, makiazas nenubeka visa diena thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 17 spalio 2010 - 10:01
o gal galit padet spalvyte pasirinkt clarins, bandziau chanel mat lumiere 40 nr ir dior skin forever 31nr, tai idomu koks nr clarins truly matte tiktu?
Atsakyti
Dabar naudoju smashbox pudryte high definition healthy fk foundation. Siaip esu labai patenkinta, kadangi ir man aktualu odos matiskumas visa diena, tai tikrai gerai issilaiko visa diena ir nenubega. Ir pakankamai drekina oda. Spalvyte naturali labai, 2 nr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluciukas: 17 spalio 2010 - 13:33
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 17, 14:42)
Manu ne mes turim parinkinėti spalvas .. net nematę žmogaus, o konsultantės..  g.gif

parašėt nesąmonę smile.gif
visai gali būti, kad yra narių naudojančių/naudojusių Chanel nr. 40 (ir nebūtinai mat lumiere) ir galbūt išbandžiusių Clarins? ax.gif
galėčiau ir aš palygint, bet pas mane Clarins kreidos baltumo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 17, 14:42)
Manu ne mes turim parinkinėti spalvas .. net nematę žmogaus, o konsultantės..  g.gif

tai turbut ne veltui parasiau orientyra kokius nr naudoju kitu pudru..
Atsakyti
o as pasigyrsiu biggrin.gif nors nera cia ko girtis, buvau Siauliuose,tai uzlekiau i Sarma ir konsultante maloniai pasiule meginuka ELDW(nes galwoju ja pirkti, bet norejau pasimeginti, kad wel neprasimesciau biggrin.gif ), reikejo tik uz indeli toki mazuti susimoketi lita su centais thumbup.gif o as kaip turgaus bobule pasiskundziau,kad kitose Sarmose man neduoda meginuku, tai ji net akis ispute biggrin.gif sako kaip tai neduoda, tokiom kainom pudras perkant, turi ipilti pasimeginti, nes spalwos cia neatitaikysi, tai va labai sauni mergaite papuole thumbup.gif ax.gif
o del pudros, tai spalva tikrai nebloga parinko, tokia nei balta nei ruda,per viduriuka,pudra pati skysta labai, gal is swiezesnio testerio ipyle,o gal tokia konsistencija:4u: gerai tepasi, kazkokio labai didelio maskavimo nepastebejau, na toks sakyciau vidutiniskas blush2.gif raudono spuogo neuzmaskuotu biggrin.gif biggrin.gif na man matiskuma islaiko, aisku ne visa diena, bet tikrai veidas vakare neatrodo kaip taukais isteptas biggrin.gif na tokia sakyciau nebloga, tik man vis maskavimo maza ir na veidas tai kaip negyvas atrodo ax.gif kolkas tik kelias dienas naudojau, tai sunku kazka daugiau ir pasakyti smile.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų palyginti Clinique anti-blemish solutions ir Clinique continuous coverage pudrytes? smile.gif
Atsakyti
aistuliaa, gal matete youtubej yra pixiwoo lygina clinique pudras, neprisimenu tik kurias, bet manau, kad kokias 5 isbando .
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2010 10 17, 18:59)
aistuliaa, gal matete youtubej yra pixiwoo lygina clinique pudras, neprisimenu tik kurias, bet manau, kad kokias 5 isbando .

Ačiū, nesu mačius, einu paieškoti smile.gif bet aišku ir naudojančių atsiliepimų norėčiau. Anti-blemish man labai gera, bet per tamsią nusipirkau, tai ieškau kitos.. rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien isbandziau Chanel naujiena Vitalumiere Aqua
user posted image user posted image

Galvojau, kadangi - Aqua tai bus labiau drekinanti, skirta sausai odai, bet mane ji nustebino, nes yra tokia, sakyciau, - pusiau matine. Labai lengva, plonai dengiasi ir nesijaucia ant veido, atrodo labai naturaliai, veidas kaip silkinis. rolleyes.gif Neblogai maskuoja ir mano misri oda net ir po 6 val. neblizga. Man ji net labiau patiko uz YSL Teint resist (lengviau pasiskirsto, naturaliau atrodo). Tikiuosi, kad LT bus ir sviesiu atspalviu, nes meginukas kuri turiu, truputi per tamsus. Bet pirmas ispudis, kad ji tobula! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika_puika: 17 spalio 2010 - 18:42