Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Suanudojau iki galo MF lasting performance ir viskas buvo gerai mano odai,nei poros uzsikimso,nei ka,maskavo super,laikydavosi irgi. vasara naudojau MF miracle touch,tai irgi gerai pudryte,lengvesne,vasarai kaip tik,vienintelis minusas-greitai baigesi verysad.gif uzteko menesiui ar 1.5 kazkur g.gif oda mano riebi .
o si rudeni kaip pradejau eksperementuoti su tom pudrom ,ieskoti ko nors naujo,tai stalciuje dabar guli 2 nenaudojamos,trecia jau naudoju ,nes nera kur detis ,tiek pinigu isleista,bet vistiek nesu patenkinta.. unsure.gif Make up factory oil free foundation dabar naudoju,tai blizgesis islenda greitai,ir truksta maskavimo is jos,nekartosiu schmoll.gif grisiu prie MF jauciu,bet dar labai norisi make up forever isbandyt Matt velvet lotuliukas.gif
o del sudeties,manau jei isigylinti kokia MAC sudeti,ten geriau nebus biggrin.gif nebent naturali mineraline pudra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 15 spalio 2010 - 12:25
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 14, 21:59)
o koks jusu odytes tipas? 4u.gif

Misri pas mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2010 10 15, 13:24)

o si rudeni kaip pradejau eksperementuoti su tom pudrom

Tai kas per eksperimentai - jeigu radote, kuri tinka yu.gif wub.gif ...

Aš tai manau, kad MF Miracle Touch turėsiu dar ilgai savo kosmetinėje...Žinau, greit ji pabos, visada taip būna biggrin.gif Bet gaila labai pinigų, o paieškos dažniausiai ilgai trunka. Tai tempsiu, kęsiu kiek pajėgsiu ir stengsiuos nesiblaškyt.
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 15, 13:49)
Misri pas mane  4u.gif

ok dabar ne apie sudeti,tiesiog pasiteirausi ka si nauja MFpudra daro,na koki efekta suteikia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 10 15, 15:58)
Tai kas per eksperimentai - jeigu radote, kuri tinka  yu.gif  wub.gif ...

Aš tai manau, kad MF Miracle Touch turėsiu dar ilgai savo kosmetinėje...Žinau, greit ji pabos, visada taip būna  biggrin.gif  Bet gaila labai pinigų, o paieškos dažniausiai ilgai trunka. Tai tempsiu, kęsiu kiek pajėgsiu ir stengsiuos nesiblaškyt.

Moteriskas smalsumas biggrin.gif lasting performance naudojau puse metu,tai aisku nusibodobiski,norejosi kazko naujo ir galbut dar geresnio smile.gif tik dabar ziuriu nepigiai apsieina tie eksperimentai,jau buciau kokia brangia pudra uz tuos pinigus nusipirkus blush2.gif svajone-Dior forever,bandziau,tai labai patiko,tik gaila pinigu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 15 spalio 2010 - 14:18
QUOTE(Element @ 2010 10 15, 15:18)
Moteriskas smalsumas biggrin.gif  lasting performance naudojau puse metu,tai aisku nusibodobiski,norejosi kazko naujo ir galbut dar geresnio smile.gif tik dabar ziuriu nepigiai apsieina tie eksperimentai,jau buciau kokia brangia pudra uz tuos pinigus nusipirkus blush2.gif  svajone-Dior forever,bandziau,tai labai patiko,tik gaila pinigu.

O kokiai odai tinka lasting performance ir kokia kaina? smile.gif
Man irgi norisi kažko brangesnio pabandyti, tikiu, kad ir kokybė gal kiek geresnė ax.gif Bet net nežinočiau nuo ko pradėt. Gal reiktų kažko kaip Miracle touch tik dar geresnio biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 15, 14:59)
ok dabar ne apie sudeti,tiesiog pasiteirausi ka si nauja MFpudra daro,na koki efekta suteikia? 4u.gif

Net nezinau kaip nupasakoti biggrin.gif Atrodo kaip antra oda, visiskai nesimato, pasitepus mei blizga, nei per daug matizuoja, na zodziu visiskai naturaliai atrodo, bet pamaskuoja, man smulkias demeles pamaskavo, aisku ne tiek kad visiskai neikeo nesimatytu, bet as kasdienai daugiau ir nenoreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 10 15, 16:50)
O kokiai odai tinka lasting performance ir kokia kaina?  smile.gif

sakyciau,riebiai odai tinka,nes man tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 10 15, 16:46)
Net nezinau kaip nupasakoti biggrin.gif Atrodo kaip antra oda, visiskai nesimato, pasitepus mei blizga, nei per daug matizuoja, na zodziu visiskai naturaliai atrodo, bet pamaskuoja, man smulkias demeles pamaskavo, aisku ne tiek kad visiskai neikeo nesimatytu, bet as kasdienai daugiau ir nenoreciau smile.gif

turbut is lengvesniu ji tokia ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 10 15, 15:50)
O kokiai odai tinka lasting performance ir kokia kaina?  smile.gif
Man irgi norisi kažko brangesnio pabandyti, tikiu, kad ir kokybė gal kiek geresnė  ax.gif  Bet net nežinočiau nuo ko pradėt. Gal reiktų kažko kaip Miracle touch tik dar geresnio  biggrin.gif  bigsmile.gif

kadangi naudojau Miracle Touch ir vaizdu buvau patenkinta net labai, galiu pasakyti, kad man tokį efektą suteikia maniškė Diorskin Nude wub.gif Na jau giriu aš čia ją kelintą kartą, bet tikrai ji man thumbup.gif . Skirias tik tuo, kad negraužia odos, (kaip buvo su MF) ją drėkina ir saugo nuo saulės. Maskavimas GAL MF kiek didesnis, nes visgi čia labiau Full coverage pudra nei Dior, bet norint ir su Dioru tokį galima išgaut, bet kadangi dienai aš makiažo labai jau stengiuos nepadaugint, tai man su MF net per daug vaškinis veidukas atrodydavo, o su Dior - natūralus vaizdelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 10 15, 11:45)
Man MF Miracle touch tikras atradimas  smile.gif

QUOTE(dangaus žydryne @ 2010 10 15, 13:12)
man taip pat Miracle touch atradimas

[quote=Element,2010 10 15, 13:24]
vasara naudojau MF miracle touch,

o blizgesys ar neislysdavo? kad jau taip giriat manau reikia lekt i droga ir isbandyt ja man (dabar droge ji kainuoja 37.99lt) kazkaip kitos pudros is max factor neuzkabina manes schmoll.gif (tik ta naujoji patiko) kol neisbandai ir nezinai .. kaip tau (geriausiai tada kai atrandi ta savaja, seniau pirkdavau visada maybelline instant smooth result jau nezinau kiek ju sunaudojus buvau, bet vat iseme ja is apyvartos unsure.gif veliau bandziau manhattan tokia lengvute ji bet kai panaudojau puse metu ja pradejo kvapas jos erzint ji kazkokiu zoleliu pagrindu, atrdeco bandziau hydra silk gerule ji, turiu 1 nr, bet vat spalva rozine ir mano veidas linkes raust tai kazkaip ir jau .. bourjois healthy mix man islenda blizgesys)
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 15, 17:27)
turbut is lengvesniu ji tokia ar ne?  g.gif

Man tai ji lengva, sakau, kaip antra oda, abejoju ar kas pasakytu, kad pudra deviu smile.gif Nors ant mano misrios odos, tiksliau ant nosies, eme blizgeti, bet cia manau uzfiksavus ja, ilgai laikytusi. Aisku nuo odos prikaluso. As jos tik megineli turejau, neznau ar pirksiu, nes siaip kremines laaabai retai naudoju, tik mineralines, nezinau ar apsimoka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpelyte: 15 spalio 2010 - 20:46