QUOTE(agvill @ 2010 10 29, 15:09)
isbandziau spalvytes nr. 50
Max Factor Xperience

na ka galiu pasakyti kvapas super, konsistencija kaip konsistencija, maskuoja vidutiniskai, bet sakyciau dienos metu pats tas, bet man labai nepatiko spalva nu kazkoks negyvas veidas
ir dar tai kad pvz. pas mane riebi oda tai matiskumo deja nelaiko, ir dar drysciau sia pudra priskirti prie sunkesniu pudru kategorijos nes manyciau ilgiau panaudojus galetu kimst poras, nes man ji tokia sunkoka pasirode, nes kaip ir minejau maskuoja vidutiniskai, bet nemazai! dienos metu gan pakankamai ir dar pasikartosiu bet jau spalva siaubakas, kaip tokias sukuria spalva sviesi bet tokia lyg su pilksvumu, na ziauriai negyvas veidas gaunasi 
Max Factor Xperience

na ka galiu pasakyti kvapas super, konsistencija kaip konsistencija, maskuoja vidutiniskai, bet sakyciau dienos metu pats tas, bet man labai nepatiko spalva nu kazkoks negyvas veidas

Butent sia spalva bandziau. Man ji tiko, ir pati pudryte toki skaistu, lygu, gyva veida padare, bet kazkodel pabijojau pirkti del tu chemiju

Everlasting ir as bandziau, bet spalva kiek per sviesi buvo, siaip faina pudra, bet gyvumo truko veidui man