Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(agvill @ 2010 10 29, 15:09)
isbandziau spalvytes nr. 50
Max Factor Xperience
user posted image

na ka galiu pasakyti kvapas super, konsistencija kaip konsistencija, maskuoja vidutiniskai, bet sakyciau dienos metu pats tas, bet man labai nepatiko spalva nu kazkoks negyvas veidas  schmoll.gif ir dar tai kad pvz. pas mane riebi oda tai matiskumo deja nelaiko, ir dar drysciau sia pudra priskirti prie sunkesniu pudru kategorijos nes manyciau ilgiau panaudojus galetu kimst poras, nes man ji tokia sunkoka pasirode, nes kaip ir minejau maskuoja vidutiniskai, bet nemazai! dienos metu gan pakankamai ir dar pasikartosiu bet jau spalva siaubakas, kaip tokias sukuria spalva sviesi bet tokia lyg su pilksvumu, na ziauriai negyvas veidas gaunasi doh.gif

Butent sia spalva bandziau. Man ji tiko, ir pati pudryte toki skaistu, lygu, gyva veida padare, bet kazkodel pabijojau pirkti del tu chemiju doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Everlasting ir as bandziau, bet spalva kiek per sviesi buvo, siaip faina pudra, bet gyvumo truko veidui man rolleyes.gif
Atsakyti
Jau antra savaite kaip naudoju ELDW , zinokit labai ji patinka. biggrin.gif Naudoju biodermos drekinamaji krema, tai pudra tepasi gerai, islieka visa diena ir nera jokio kaukes efekto. Kad makiazas butu gyvesnis naudoju Guerlain branzanta. bigsmile.gif Cia mano pirmoji matine pudra.
Atsakyti
O sakykite, kokie atsiliepimai apie BeYU Skin harmony foundation? g.gif
noriu kremines pudros misriai, sausejanciai odai, nenoriu matines, labai sunkios, kad sveikai veidukas atrodytu noretusi,jautriai odai,nebrangiosi, apie 50lt skirciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klapuske: 30 spalio 2010 - 13:59
QUOTE(Klapuske @ 2010 10 30, 14:40)
noriu kremines pudros misriai, sausejanciai odai, nenoriu matines, labai sunkios, kad sveikai veidukas atrodytu noretusi,jautriai odai,nebrangiosi, apie 50lt skirciau ax.gif

Artdeco Hydra Silk gal išmėginkit, jei rasit tinkamą atspalvį. nes mažokas jų spalvų pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 10 30, 15:23)
Artdeco Hydra Silk gal išmėginkit, jei rasit tinkamą atspalvį. nes mažokas jų spalvų pasirinkimas  4u.gif

Labai jos norejau, bet va kad netiko man atspalviai verysad.gif

Dar visai nebloga pasirode Prestige new Wear Ever, spalva labai tiko, naturali tokia. Bet noreciau slapesnes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klapuske: 30 spalio 2010 - 16:18
QUOTE(Parissiene @ 2010 10 30, 11:21)
Jau antra savaite kaip naudoju ELDW , zinokit labai ji  patinka. biggrin.gif Naudoju biodermos drekinamaji krema, tai pudra tepasi gerai, islieka visa diena ir nera jokio kaukes efekto. Kad makiazas butu gyvesnis naudoju Guerlain branzanta. bigsmile.gif Cia mano pirmoji matine pudra.

o be bronzato ar labai "negyvai" veidas atrodytų ? aš bija, kad man jin būtų ne per sunki unsure.gif beto, kiek mokėjote ir kur pirkote?
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 10 30, 14:40)
O sakykite, kokie atsiliepimai apie BeYU Skin harmony foundation? g.gif

Aš šią irgi žiūrėjau, visai nieko man pasirodė. Buvau užsukus į Kristiana nepasidažiusi tai pasitepiau - maloniai dengiasi, lengvutė tokia, visai neblogai laikėsi smile.gif Tik man truputį labiau maskavimo reikia, tai kitą iš BeYu žiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klapuske @ 2010 10 30, 17:12)
Dar visai nebloga pasirode Prestige new Wear Ever, spalva labai tiko, naturali tokia. Bet noreciau slapesnes rolleyes.gif

is prestige kazkokia nauja pudra atsirado skin perfection ax.gif
(va nuorodele apie ja daugiau pasiskaityt PRESTIGE ,,Skin Perfection“ http://www_eurokos_l.../articleid/678)
manau jusu odytei turetu tikti bourjois healthy mix foundation (gerai sudrekina, ir atsplavi lengviau prisitaikyt, bei yra panasi i artdeco hydra silk) 4u.gif
ir dar ta naujoji max factor gerai sudrekina odyte thumbup.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man asmeniskai Loreal labai patinka. Sudaro lengvumo pojuti, lygiai issitepa ant veido ir labai naturaliai atrodo!
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 10 30, 17:33)
o be bronzato ar labai "negyvai" veidas atrodytų ? aš bija, kad man jin būtų ne per sunki  unsure.gif  beto, kiek mokėjote ir kur pirkote?

Na su bronzantu ar skaistalais visada veidas gyvesnis atrodo. mirksiukas.gif Man ji nera sunki, nes tepu nedaug ir ant gerai sudrekinto veido. Pirkau Vilniuje Gedimino 9. Sarmoje, mokejau 130 lt. Patariu, geriau nueiti i parde ir paprasyti, kad ipiltu i induka. Aklai pirkti neisbandzius pudra yra nesamone ir didele rizika. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 10 29, 10:18)
Tai dvi skirtingos pudros  mirksiukas.gif  abi esu isbandziusi, turiu misria/problematiska oda, man labiau tiko ir patiko Light pudra, maskavo labai gerai, neisryskindavo pasausejusiu skruostu, veidukas labai graziai su ja atrodo, blizgesi sulaiko tikrai neblogai  drinks_cheers.gif  o double wear nepatiko visai  schmoll.gif  labai sunki pasirode, labai matesi ant veido, sudaro kaukes efekta, sunkoka buvo graziai ir lygiai padengti veiduka, isryskejo visi serpetojimai, blizgesys jau per pietus islindo 
Man zymiai geresne pasirode Light, bet kaip jums bus, sunku ir pasakyti, reiketu paciai tiesiog bandyti ir ziureti koks ispudis pasitepus  mirksiukas.gif  nes kas vienam tinka, kitam gali visai netikti  ax.gif

o man atvirksciai biggrin.gif 4u.gif
oda tokia pati problematiska, misri, Light pudra iswis nelaike matiskumo, maskavimo nulis, nepatiko visai blush2.gif o double wear matiskuma palaiko, man asmeniskai nera labai sunki, tokia vidutiniska, yra sunkesniu,kaukes efekto nera blush2.gif maskuoja widutiniskai, noretusi daugiau, bet na tokia nebloga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agvill @ 2010 10 29, 15:09)
isbandziau spalvytes nr. 50  Max Factor Xperience
user posted image

na ka galiu pasakyti kvapas super, konsistencija kaip konsistencija, maskuoja vidutiniskai, bet sakyciau dienos metu pats tas, bet man labai nepatiko spalva nu kazkoks negyvas veidas  schmoll.gif ir dar tai kad pvz. pas mane riebi oda tai matiskumo deja nelaiko, ir dar drysciau sia pudra priskirti prie sunkesniu pudru kategorijos nes manyciau ilgiau panaudojus galetu kimst poras, nes man ji tokia sunkoka pasirode, nes kaip ir minejau maskuoja vidutiniskai, bet nemazai! dienos metu gan pakankamai ir dar pasikartosiu bet jau spalva siaubakas, kaip tokias sukuria spalva sviesi bet tokia lyg su pilksvumu, na ziauriai negyvas veidas gaunasi doh.gif

o as isbandziau spalvyte turbut tokia pacia biggrin.gif nes gawau meginuka (beige linen 50) tai mano kaip probleminei,misriai odai wisai netiko, blizgesys po walandos islindo, maskuoja widutiniskai, bet issitepus su pudra weidas neatrodo,kai numireles biggrin.gif tikrai nepalyginsi su eldw, kur lieka matinis,o cia toks nebuwo, man asmeniskai bendras waizdas patiko su ja.kvapas tai kaip kvepalu pripilta, iswis pirma karta tokia pudra kwepianti doh.gif na trumpiau tariant rasoma,kad tinka visiems odos tipams, deja ne. ir ziuriu kiekvienai skirtingai 4u.gif ax.gif istikruju tai jos nepirkciau lotuliukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Pernai naudojau Make up forever, bet kadangi su jos gavimu tinkamu laiku problemos tai pakeiciau i Biodrogos pudrytes wub.gif thumbup.gif Man patiko darbui ir taip pat naudoju pati asmensikai. Nors jos tik dvieju rusiu, bet viena lengvesne maziau maskuojanti su silku, o kita labiau matiskesne si mineralais riebesniai odai thumbup.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 01 lapkričio 2010 - 01:17