Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Rykute @ 2010 11 01, 02:14)
Pernai naudojau Make up forever, bet kadangi su jos gavimu tinkamu laiku problemos tai pakeiciau i Biodrogos pudrytes  wub.gif  thumbup.gif  Man patiko darbui ir taip pat naudoju pati asmensikai. Nors jos tik dvieju rusiu, bet viena lengvesne maziau maskuojanti su silku, o kita labiau matiskesne si mineralais riebesniai odai  thumbup.gif

user posted image

user posted image

kaip spalvos,ir kur ja pirkote
Atsakyti
Nusipirkau Chanel Mat lumiere, bet esu taip nusivylusi, nes per tamsia spalva issirinkau, taip gaila pinigeliu dar doh.gif ir pries saule jau taip matyt ta pudra, kad taip rodytis tikrai nesinori niekur blush2.gif Matyt man netiko, ejau i Kristiana su tikslu pirkt Clinique kokia pudryte, bet susigundziau sia
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 11 01, 02:14)
tai pakeiciau i Biodrogos pudrytes  wub.gif  thumbup.gif  Man patiko darbui ir taip pat naudoju pati asmensikai. Nors jos tik dvieju rusiu, bet viena lengvesne maziau maskuojanti su silku, o kita labiau matiskesne si mineralais riebesniai odai  thumbup.gif

Pritariu thumbup.gif abi labai fainos pudrytes, bet man deja ir su viena, ir su kita islenda blizgesys vos dienai ipusejus verysad.gif tiesa, su mineralais labiau patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2010 11 01, 12:51)
Pritariu  thumbup.gif  abi labai fainos pudrytes, bet man deja ir su viena, ir su kita islenda blizgesys vos dienai ipusejus  verysad.gif  tiesa, su mineralais labiau patiko  drinks_cheers.gif

Kai ateisi tau duosiu pabandyti make up forever riebiai odai pudryte, kaip tik baigineju, ji stipresne g.gif

user posted image

Jei ka tai uzsakysim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lorjust @ 2010 11 01, 11:45)
Nusipirkau Chanel Mat lumiere, bet esu taip nusivylusi, nes per tamsia spalva issirinkau, taip gaila pinigeliu dar  doh.gif ir pries saule jau taip matyt ta pudra, kad taip rodytis tikrai nesinori niekur  blush2.gif Matyt man netiko, ejau i Kristiana su tikslu pirkt Clinique kokia pudryte, bet susigundziau sia

man tai ji ideali buvo,kol oda buvo i riebuma,tik su ja toks dalykas yra,kad man asmeniskai ja butinai reikia tepti sepeteliu ir ne daugiau nei viena paspaudima ant viso veido.Kitaip bus kaukes efektas.o taip jeigu vienas paspaudimas ar maziau,labai graziai ,plonai pasisikirsto ant veido.Deja dabar turiu issausejusiu plotu ant veido ir ji manjuos labai paryskina cool.gif tai man dabar geriau YSL teint resist-ir matiskuma islaiko ir neissryskina sausumu.Dar noriu naujos Guerlain biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
Nusipirkau krempudrą Diorskin Nude Natural Glow Hydrating Makeup SPF 10.
Nepatinka. Veidas pasitepus pleiskanuotas. Man pudra "per sausa" blush2.gif
Spalva Light Beige 020, kai tepu ant veido dar labiau pabalsta smile.gif
Patarkit kokia išbandyt. Veido oda mišri bet į sausumą.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 11 01, 14:01)
Kai ateisi tau duosiu pabandyti make up forever riebiai odai pudryte, kaip tik baigineju, ji stipresne  g.gif 

user posted image

Jei ka tai uzsakysim  mirksiukas.gif

o gal galetumet MAKE UO FOREVER FACE&BODY palygint su MAT VELVET, kaip dengimas ir blyzgesys,vinu zodziu visos smulkmenos
Atsakyti
QUOTE(agvill @ 2010 11 02, 07:27)
o gal galetumet MAKE UO FOREVER FACE&BODY palygint su MAT VELVET, kaip dengimas ir blyzgesys,vinu zodziu visos smulkmenos

Tai dvi visiskai skirtingos pudros, Mat velvet yra grynai riebiaodems su stipriu maskavimu ir pas ka sausesne oda tai tikrai netiks...
O Face&Body yra tokia beveik nepastebima, lengva ir visiskai nemaskuojanti, bet gerai gaivinanti... Man asmeniskai nelabai patiko ji, ja maisydavau su kita pudryte tai budavo idealus variantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2010 11 02, 09:57)
Tai dvi visiskai skirtingos pudros, Mat velvet yra grynai riebiaodems su stipriu maskavimu ir pas ka sausesne oda tai tikrai netiks...
O Face&Body yra tokia beveik nepastebima, lengva ir visiskai nemaskuojanti, bet gerai gaivinanti... Man asmeniskai nelabai patiko ji, ja maisydavau su kita pudryte tai budavo idealus variantas  thumbup.gif

Kokios kainos biodrogos pudru? jus jas pati ir parduodate?
Atsakyti
nu mano tai turbut naujas favouritas bus naujoji pudra Guerlain lingerie de peau wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alamita @ 2010 10 29, 23:51)
O gal būtų atsiliepimų apie loreal visible lift, ar ji tinka sausai odai, kaip maskuoja ir pan.  4u.gif user posted image
Lyg ir norėčiau įsigyti, bet kol kas abejoju  g.gif

mano oda sausa, visiskai nepatiko si pudryte, sausindavo man oda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 02, 21:06)
nu mano tai turbut naujas favouritas bus naujoji pudra Guerlain  Lingerie de Peau:wub:

gal galima placiau kokia odai skirta pliusai minusai rolleyes.gif
Atsakyti