Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(agvill @ 2010 11 02, 21:38)
gal galima placiau kokia odai skirta pliusai minusai rolleyes.gif

skirta visiems odos tipam, matizuojanti, mano misriai odai thumbup.gif , nesudaro kaukes efekto, laikosi gerai, dienos pabaigoj niekas nenuplaukia ir ciut islenda lengvas blizgesiukas, nu veidukas toks wub.gif atrodo
o minusu dar nepastebejau 4u.gif
Atsakyti
va radau nuorodele apie max factor naujaja pudra yra visi atsplaviai ir atsiliepimas parasyta 4u.gif
http://mymakeuprevie...weightless.html

taip pat radau nuorodele kaip ir ant veiduko atrodo ax.gif
http://thebeautybite...weightless.html
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 11 02, 17:02)
Kokios kainos biodrogos pudru? jus jas pati ir parduodate?

Biodrogos pudryte 89 Lt. jei gerai pamenu ax.gif Pas mus ji yra, bet jus galit ja nusipirkti ir Biodrogos atsovybeje ar bet kokiam salone kur dirba su Biodroga 4u.gif
Atsakyti
bet Guerlain krempudrų atspalvį atitaikyt labai sudėtinga.
pats šviesiausias Kristėj 02 nr. beige natural, jei neklystu
man kai reikia krempudros į geltonumą ir šviesios, tai tas numeris visai netinka schmoll.gif
o visi kiti jau stipriai per tamsūs
nr. 01 nėra, tas dar dar, šviesus ir į geltonumą
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 02, 23:54)
pats šviesiausias Kristėj 02 nr. beige natural, jei neklystu
man kai reikia krempudros į geltonumą ir šviesios, tai tas numeris visai netinka  schmoll.gif
o visi kiti jau stipriai per tamsūs
nr. 01 nėra, tas dar dar, šviesus ir į geltonumą

nu man sitas nr02 kaip tik, nors esu baltaode, ji man nera tamsi irpriduoda ciut gelsva atspalvi, nu toki sveika atspalvi, neperdaug geltona thumbup.gif
maciau ju web yra ir nr01, bet realybej niekur nemaciau jos pirkt, nei vienoj londono pardej g.gif
gal veliau atsiras dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 02, 20:06)
nu mano tai turbut naujas favouritas bus naujoji pudra Guerlain  wub.gif

drinks_cheers.gif ir man si pudra atradimas wub.gif Pirmasyk radau tokia, kuri ir maskuoja neblogai, ir pamatizuoja, ir issilaiko ilgai ir nematoma ant veido.
Trukumus tai galeciau ivardinti nebent naudojant issausejusiai odai - drauge bande, tai jai labai visus paserpetojimus isryskino, tad visiems tipams gal ie netinkama, labiau normaliai/misriai.

QUOTE(Vitulka @ 2010 11 02, 22:54)

As ir ta problema pastebejau, naudoju 03 ir man norisi kiek gelsvesnio atspalvio... 23 Dore Naturel yra i geltonuma, bet ji jau zymiai tamsesne verysad.gif
Gal kam naudinga foto bus spalvu palyginimui mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kas bandėte Inglot pudras? g.gif
Atsakyti
na, įsipyliau pabandymui ELDW numeriukas 2C1.
- visiškai prašoviau su atspalviu . labai tamsus ir visiškai neatitinka mano atspalvio
- pudra gan sunki, matosi ant veido (nors tepiau per 2 sykius, nes pirmą kartą neapskaičiavusi padauginau, tad antrą kartą patepiau tik čiut čiut, bet ir tai matėsi...) biggrin.gif
- oda buvo matiška tikrai ilgiau už kitas pudras, bet prisiskaičiusi gerų atsiliepimų tikėjausi kažko geriau.

taigia šiandien nukėblinau į kitą kristianą ir man pasiūlė pabandyti Christian Dior - Diorskin Icone Photo Perfect Creme-To-Powder Makeup
user posted image
pasiūlė tik šią pudrą mano riebiai odai . na ryt išbandysiu, nors kiek mačiau ji labai lengva ir tikriausiai nelabai maskuos...

net nebežinau ką dar išbandyti ? konsultantės nieko doro nepasiūlo... aš pati jom turi paaiškinti, kad vat "ši clinique pudra skirta riebiai odai"... tuomet jin pavarto pakuotę ir perskaičiusi patvirtina "na taip, taip čia rašo"....

gal jūs merginos galite padėti ? kas dar galėtų tikti šviesiai, riebiai, jaunai ir problematiškai odai ? nenoriu atrodyti kaip su kauke ir kad kiti suprastų "o... ji su pudra" ... ir svarbu, kad po valandos jin nenuplauktų ir, kad neblizgėčiau .
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 11 03, 19:29)
net nebežinau ką dar išbandyti ? konsultantės nieko doro nepasiūlo... aš pati jom turi paaiškinti, kad vat "ši clinique pudra skirta riebiai odai"... tuomet jin pavarto pakuotę ir perskaičiusi patvirtina "na taip, taip čia rašo"....

gal jūs merginos galite padėti ? kas dar galėtų tikti šviesiai, riebiai, jaunai ir problematiškai odai ? nenoriu atrodyti kaip su kauke ir kad kiti suprastų "o... ji su pudra" ...  ir svarbu, kad po valandos jin nenuplauktų ir, kad neblizgėčiau .

As jau isitikinau, kad einant pirkti pudros geriausia pirma visa informacija susirinkti internete, nes konsultantes "is lempos" gali bet ka isiulyti. Taip as isigijau Givenchy Skin Tonic, kuri yra ne misriai odai, o labiau sausai, ir vyresnio amziaus, brandziai odai.. O kai Kristianoj ja bandziau, atrode nieko, pirma karta ja maciau, konsultante isgyre, kad tinka butent misriai odai, ir kad tai kremas su spalva, nereikia pries tai net dieninio kremo tepti. Kadangi skubiai reikejo pudros tai paemiau ta, po to tik issiaiskinau, kad tai ne joks kremas su spalva ir kad ant mano misrios odos neiissilaiko ilgai (o dar buvo vasara)..

Pabandykit naujaja Guerlain Lingerie de Peau Foundation , jei jusu oda ne super sviesi- rasite atspalvi, bet man is naujienu labiau patiko Chanel Vitalumière Aqua Foundation, ji ploniau dengiasi, lengviau pasiskirsto nei Guerlain, ir man pasirode daugiau matiskumo suteikianti. (Tik Chanel sviesus atspalviai daugiau i ruzavuma, nors buvo ir gelsvas vienas, bet man jau per tamsus.) Dar riebiai-misriai odai yra YSL pudra Teint Resist. Jei nenorit visiskai matinio veido bandykit Givenchy Photo'Perfexion Fluid Foundation , man visai neblogai issilaiko visa diena, veidas nera matinis, bet ir neblizga, tikrai neatrodo kaip su kauke, yra ir labai sviesiu atspalviu smile.gif Sekmes paieskose! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika_puika: 03 lapkričio 2010 - 18:51
zuika puika - kokie esminiai skirtumai tarp naujųjų Guerlain ir Chanel? kuri geriau maskuoja? kuri jūsų manymu labiau tiktų sausesnei odai (renkuosi pusiau matines pudras nes kremas riebokas) ax.gif . sakykit o Chanelio nėra labai šviesaus atsplavio į gelsvumą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 11 03, 20:59)
oj ačiū labai už išsamų atsakymą  smile.gif 

beto, geriausia būna kai žinai informaciją apie kokias priemones ir kai konsultantė pradeda pasakoti pievas  biggrin.gif  kai rinkausi estee lauder double wear arba double wear light , tai konsultantė taip nusikalbėjo, jog tikrai nebesinori pasitikėti jomis  schmoll.gif

4u.gif biggrin.gif
QUOTE(Elegant @ 2010 11 03, 20:57)
zuika puika - kokie esminiai skirtumai tarp naujųjų Guerlain ir Chanel? kuri geriau maskuoja? kuri jūsų manymu labiau tiktų sausesnei odai (renkuosi pusiau matines pudras nes kremas riebokas)  ax.gif . sakykit o Chanelio nėra labai šviesaus atsplavio į gelsvumą?  4u.gif

Manau jog sausesnei odai labiau tinka Guerlain, nes ji dregnesne, o Chanel labiau matine. (Konsultatnte sake, kad abi pudros tinka visu tipu odai, mano manymu tokiu pudru isvis nera smile.gif, nes pvz Chanel gali dar isryskinti issausejusias vietas, jei oda sausa). Maskuoja abi vidutiniskai. Daugiau galiu pakomentuot apie Chanel nes su ja isbuvau visa diena, ir ji islaike matiskuma puikiai, man labai patiko, kad ji labai graziai dengiasi, greitai susigeria. Del Chanel atspalviu, - Kristianoje buvo 5 ar 6, vienas buvo sviesus i gelsvuma, bet nuo mano odos skyresi, noreciau truputi sviesesnio, o dar sviesesnis buvo tik su roziniu atspalviu (o tokio nesu turejusi, bjojau pirkti, bet reikes pabandyti dar karta, nes atspalvis beveik idealiai atitiko odos spalva..).
Nezinau, kokio sviesumo pas jus oda, gal ir tiktu tas gelsvas, jis pakankamai sviesus.
Is Guerlain'o yra keli sviesus gelsvi atspalviai (jei oda nera porcelianinio baltumo, turetu tikti). mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika_puika: 03 lapkričio 2010 - 20:58
tai va kad labai balta, bet reikia atspalvio būtinai į gelsvumą, bet labai šviesaus.. ax.gif
na ačiū labai, žinosiu tada kad man nėra ko į ta Chanel žiūrėt, nei spalvų, nei tinka man jinai... tiesa prisiminiau kad bandžiau aš ją ant rankos, be taip prabėgom tik, pasirodė laaabai jau lengva.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 03 lapkričio 2010 - 21:12