QUOTE(pinkClarin @ 2010 11 03, 20:59)
oj ačiū labai už išsamų atsakymą
beto, geriausia būna kai žinai informaciją apie kokias priemones ir kai konsultantė pradeda pasakoti pievas

kai rinkausi estee lauder double wear arba double wear light , tai konsultantė taip nusikalbėjo, jog tikrai nebesinori pasitikėti jomis
QUOTE(Elegant @ 2010 11 03, 20:57)
zuika puika - kokie esminiai skirtumai tarp naujųjų Guerlain ir Chanel? kuri geriau maskuoja? kuri jūsų manymu labiau tiktų sausesnei odai (renkuosi pusiau matines pudras nes kremas riebokas)

. sakykit o Chanelio nėra labai šviesaus atsplavio į gelsvumą?
Manau jog sausesnei odai labiau tinka
Guerlain, nes ji dregnesne, o Chanel labiau matine. (Konsultatnte sake, kad abi pudros tinka visu tipu odai, mano manymu tokiu pudru isvis nera

, nes pvz Chanel gali dar isryskinti issausejusias vietas, jei oda sausa). Maskuoja abi vidutiniskai. Daugiau galiu pakomentuot apie Chanel nes su ja isbuvau visa diena, ir ji islaike matiskuma puikiai, man labai patiko, kad ji labai graziai dengiasi, greitai susigeria. Del Chanel atspalviu, - Kristianoje buvo 5 ar 6, vienas buvo sviesus i gelsvuma, bet nuo mano odos skyresi, noreciau truputi sviesesnio, o dar sviesesnis buvo tik su roziniu atspalviu (o tokio nesu turejusi, bjojau pirkti, bet reikes pabandyti dar karta, nes atspalvis beveik idealiai atitiko odos spalva..).
Nezinau, kokio sviesumo pas jus oda, gal ir tiktu tas gelsvas, jis pakankamai sviesus.
Is Guerlain'o yra keli sviesus gelsvi atspalviai (jei oda nera porcelianinio baltumo, turetu tikti).