Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Nusipirkau krempudrą Diorskin Nude Natural Glow Hydrating Makeup SPF 10.
Nepatinka. Veidas pasitepus pleiskanuotas. Man pudra "per sausa"
Spalva Light Beige 020, kai tepu ant veido dar labiau pabalsta
Patarkit kokia išbandyt. Veido oda mišri bet į sausumą.

i 
Skelbimam skirta Skelbimų lenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 lapkričio 2010 - 00:12
Mišriai odai į sausumą galima bandyt:
Lancome Photogenic Luminescence
Dior Sculpt
Guerlain Parure Aqua
Chanel Vitalumiere

bet visos ant klaustuko, reik bandytis, man labiausiai patiko Lancome, po to Dior
Atsakyti
Pabandykit naujaja Guerlain Lingerie de Peau Foundation , jei jusu oda ne super sviesi- rasite atspalvi, bet man is naujienu labiau patiko Chanel Vitalumière Aqua Foundation, ji ploniau dengiasi, lengviau pasiskirsto nei Guerlain, ir man pasirode daugiau matiskumo suteikianti. (Tik Chanel sviesus atspalviai daugiau i ruzavuma, nors buvo ir gelsvas vienas, bet man jau per tamsus.) Dar riebiai-misriai odai yra YSL pudra Teint Resist. Jei nenorit visiskai matinio veido bandykit Givenchy Photo'Perfexion Fluid Foundation , man visai neblogai issilaiko visa diena, veidas nera matinis, bet ir neblizga, tikrai neatrodo kaip su kauke, yra ir labai sviesiu atspalviu smile.gif  Sekmes paieskose! mirksiukas.gif

jei dar pridejus clarins matine ir dior nude tai is visu situ kuri labiausiai tiktu misriai i blizgejima linkusiai? smile.gif ir vasaraos sezonui 4u.gif ir kuri is ju visu nenupluakia bei suteikia lyg ir matiskumo bet kartu ir sviezumo, na nepadaro visiskai maatinio veido (kas man negrazu ir sendina) cia tikslinuosi nes vis renku info ir reikes isirinkti kazka,todel kuo daugiau patarimu tuo geriau,aciu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twinklyte: 04 lapkričio 2010 - 08:52
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 04, 09:49)
jei dar pridejus clarins matine ir dior nude tai is visu situ kuri labiausiai tiktu misriai i blizgejima linkusiai?  smile.gif ir vasaraos sezonui 4u.gif  ir kuri is ju visu nenupluakia bei suteikia lyg ir matiskumo bet kartu ir sviezumo, na nepadaro visiskai maatinio veido (kas man negrazu ir sendina) cia tikslinuosi nes vis renku info ir reikes isirinkti kazka,todel kuo daugiau patarimu tuo geriau,aciu blush2.gif

nu zinok clarins ir dior nebandziau, bet guerlain sita nauja man tikrai toki rezultata suteikia thumbup.gif
esu skaicius , kad clarins gali kimst poras g.gif
Atsakyti

Iš visų mano bandytų tiek brangesnių, tiek pigesnių krempudrų man labiausiai tiko Sisley Phyto-Teint Eclat

user posted image

Mano oda ryškiai išreikšta mišri: stipriai besiriebaluojanti T zona ir sausi skruostai, žiemos metu net papleiskanoję. Veidas tikrai labai lygiai pasidengia, maskuojasi viskas liuks, blizgesys aišku po kiek laiko išlenda, bet situacija valdoma, o skruostų odos nesausina.

Vienintelis baisus krempudros trūkumas - kaina doh.gif Butelka kainuoja be kelių litų 300 Lt. Man jos užteko lygiai metams, naudojant praktiškai kasdien.
Dabar jinai baiginėjasi, tai kankinuosi, nežinau ką daryt - gal kas nors kokį pigesnį analogiškos tekstūros ir kokybės produktą esat atradusios?
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 04, 10:18)
nu zinok clarins ir dior nebandziau, bet guerlain sita nauja man tikrai toki rezultata suteikia  thumbup.gif
esu skaicius , kad clarins gali kimst poras  g.gif

Isilaiko veidukas normaliai be blizgejimo? Man lb grazu kai veidas skaistus gyvas,gaivus ir tt biggrin.gif Ir graziau kai skaistinanti nes su matinem jau ne karta minejau kad negraziai,sendina ir isryskeja visokie dalykai,cia kalbu apie laaabai matines. Be to veidas lb pavargsta nuo ju. Bet beda kad skaistinamosios nuplaukia, nes veidas mano toks i blizgesi linkes. Tai si guerlain kaip suprantu ir duoda matiskumo plius skaistumo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 11 04, 10:08)
Iš visų mano bandytų tiek brangesnių, tiek pigesnių krempudrų man labiausiai tiko Sisley Phyto-Teint Eclat

Vienintelis baisus krempudros trūkumas - kaina  doh.gif Butelka kainuoja be kelių litų 300 Lt.

braškėse 225 lt, bent jau buvo su praeitos savaitės dol. kursu ir braškių nuolaida nuolatiniam pirkėjui smile.gif
kokį atspalvį naudojat?
ir kokius atspalvius esat turėjus kitų krempudrų?
Atsakyti
QUOTE(Twinklyte @ 2010 11 04, 12:05)
Isilaiko veidukas normaliai be blizgejimo? Man lb grazu kai veidas skaistus gyvas,gaivus ir tt biggrin.gif Ir graziau kai skaistinanti nes su matinem jau ne karta minejau kad negraziai,sendina ir isryskeja visokie dalykai,cia kalbu apie laaabai matines. Be to veidas lb pavargsta nuo ju. Bet beda kad skaistinamosios nuplaukia, nes veidas mano toks i blizgesi linkes. Tai si guerlain kaip suprantu ir duoda matiskumo plius skaistumo? 4u.gif

man issilaiko, nu gerokai po piet i vakara ciut islenda blizgesys, bet seip toks lengvas, mano oda misri normali tai man sita pudra atradimas thumbup.gif , ji matizuoja, bet neatrodo veidas kaip negyvas, kaip pvz man ELDW padaro veida sunku, matini ir kaip kauke atrodo doh.gif , su sita man taip neatrodo veidukas thumbup.gif , mano odai tai ji tikrai nenuplauke niekur jau vakarop, viskas savo vietose thumbup.gif
bet zinai kas vienam tinka kitam gali netikt, bet mano patirtis yra tokia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 11 04, 12:37)
man issilaiko, nu gerokai po piet i vakara ciut islenda blizgesys, bet seip toks lengvas, mano oda misri normali tai man sita pudra atradimas  thumbup.gif , ji matizuoja, bet neatrodo veidas kaip negyvas, kaip pvz man ELDW padaro veida sunku, matini ir kaip kauke atrodo  doh.gif , su sita man taip neatrodo veidukas  thumbup.gif , mano odai tai ji tikrai nenuplauke niekur jau vakarop, viskas savo vietose  thumbup.gif
bet zinai kas vienam tinka kitam gali netikt, bet mano patirtis yra tokia  4u.gif

na aciu uz paviesinta patirti biggrin.gif jau turiu sarasiuka bet kaip viska ismeginti neisivaizduoju, po darbo su makiazu kazkaip nesinori ten i kristiana lekti ir viska valytis ir tada teptis,nebent savaitgaliais bandyt ir ziuret kaip atrodys praejus kuriam laikui, pabandymui nedalina musu kristianoj. kazkada isprasiau vienos pudros bet jau su dideliu nepasitenkinimu visos buvo. O aklai nebepirksiu nei vienos, nes konsultantes tikraja to zodzio prasme nusisneka ir aptaria ne ta ka reik. kad ir cia pasiskaicius nezinosi kuri man labiausiai tiks,bet bent jau zinau is kuriu galiu rinktis
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 04, 11:37)
braškėse 225 lt, bent jau buvo su praeitos savaitės dol. kursu ir braškių nuolaida nuolatiniam pirkėjui smile.gif
kokį atspalvį naudojat?
ir kokius atspalvius esat turėjus kitų krempudrų?

Nu jo, braškėse turbūt neblogai būtų pirkti, tik aš niekad to nedarius ir nemoku, ir juo labiau nesu nuolatinė pirkėja biggrin.gif

Sisley naudoju Soft Beige 2 atspalvį, nors jei dabar galvočiau pirkti vėl, tai norėčiau išbandyt Nude 1+ arba net Vanilla 0+ nes tas Soft Beige man asmeniškai kiek tamsokas, bet kai pirkau Douglas'e turėjo tik kelis atspalvius ir šviesesnis tebuvo Porecelain, tai praktiškai baltas su mano akimis žiūrint nesveiku geltonumu. unsure.gif
O šiaip tai mano visos krempudros būna Light Beige/Ivory/Fair ir t.t smile.gif Dažniausiai tai būna antras po paties šviesiausio atspalvis. Nors šiai dienai jau esu supratus, kad labiau mėgstu su rausvu, o ne su gelsvu atspalviu.
Beje, ką tik buvau Panoramos Douglas'e, tai išsiprašiau kad nuvarvintų man į induką Dior Nude 010 atspalvį pasibandyt. Ant rankos pasirodė labai nieko. Ir paėmiau dar mėginuką Chanel Vitalumiere Aqua, bet jo turėjo tik Beige-Sable atspalvį, kas man bus žiauriai per tamsu, bet įsiūlė pasibandyt vien dėl tekstūros ir dėl odos savijautos. Baisiai konsultantė ją gyrė visaip. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 04 lapkričio 2010 - 13:22
QUOTE(Smauglius @ 2010 11 04, 13:17)

aciuks.gif

aš kuo daugiau skaitau, tuo labiau abejoju dėl atspalvio.
užsienio forume Soft beige lygina su MAC ir nepasakyčiau, kad sulygina su pačiais šviesiausiais atspalviais g.gif o jūs Soft Beige priskiriat visai šviesiems atspalviam.
apie Porcelaine rašo kaip jūs, kad tikrai geltona, o Ivory jau natūralesnė geltona, neutralesnio tono

ar atitinka atspalvis realybėj ir atspalvis internte Soft beige? realybėj šviesesnis/tamsesnis? ar tikrai į geltonumą kaip paveiksliuke?
Sisley smile.gif

radau foto, kaip atrodo oda su Sisley, tik nesu tikra koks numeris, nes tajų kalba rašyta doh.gif
user posted image

info iš čia
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 11 04, 14:26)
užsienio forume Soft beige lygina su MAC ir nepasakyčiau, kad sulygina su pačiais šviesiausiais atspalviais  g.gif o jūs Soft Beige priskiriat visai šviesiems atspalviam.
apie Porcelaine rašo kaip jūs, kad tikrai geltona, o Ivory jau natūralesnė geltona, neutralesnio tono

ar atitinka atspalvis realybėj ir atspalvis internte Soft beige? realybėj šviesesnis/tamsesnis? ar tikrai į geltonumą kaip paveiksliuke? 

Nea, Soft Beige tikrai nėra prie šviesių, todėl ir rašiau, kad man tamsokas, tik kad parduotuvėje jis buvo šviesiausias iš visos jų turimos paletės, išskyrus tą Porcelaine. Jei būtų buvus visa paletė, Soft Beige nebūčiau pirkus, būčiau ėmus šviesesnį toną.

Nelabai atitinka paveiksliukas realybę, atspalvis tikrai į geltonumą, tik paveiksliuke jis man kažkoks pernelyg persikinis atrodo g.gif
Atsakyti