QUOTE(Ausra1976 @ 2010 10 04, 12:42)
Na jau apie Papecki paskaiciau internete

nenoru as pas ji

,o dar vienas yra Papečkis tai gal sitas

nu pas ji kainos normalios ,o daugiau nezinau kazkur info reik ieskot.
o del nuotraukyciu,nu nezinau kazkaip reiktu gal pabendraut,zinau,kad cekava,bet rodytis bet kam irgi nevalia
********************************************************************************
Muse
1.internete maciau yra numeriukas,tai gal sis ir yra veikiantis
2.Kazkur po savaites jau gali eiti i darba,na bet jai sunku juk bileteinis gali testis ir ilgiau.
3.Atsakys jau dariusios nes as dar tik mastau kaip ir daugelis
Papildyta:
opapapaaaaaaa

paziejau as ta Papečki gi ten anesteziologas mano kaimynas

va geras.O aprasymas tai labai patiko ir kiek izimybiu pas ji koregavosi
Apie Papecki kazkaip nieko blogo nesu girdejusi. Mano drauge pries 8metus pilva tvarkesi pas Radzeviciu. O pernai krutine didino pas Papecki. Tai va ir isgyre. Tipo jis ispeike Radzeviciaus darba, tipo galejo daugiau patemt. O jos pilvas po dvunuku tikrai tragiskas buvo. Tai ir nzn, kazkaip Kaunas man arciau, gyvenu Utenoje. Bet jau geriau i klaipeda nulekt, kad tik gerai padarytu. Nes labai bijau rando, kad tik jis po kelnaitemis pasisleptu.
Del nuotraukeliu suprantu. As kazkaip tik temas skaitau, rasyti, kad neturiu tokios patirties. Esu kazkurioje temoje rasiusi, kad su savo pilvu jau 13 metu gyvenu. kazkaip pinigu nebuvo, kainos buvo dideles.
O gal galeciau ten savo nuotraukele ikelti, patartumete ar visai verta. Nes nera jis jau toks tragiskas, todel gal taip ilgai ir tempiau guma. Kita vertus gal ir tragiskas, jei vis dar svajoju apie OP.
ir dar klausimelis: o darant operacija ar duoda biuletini?
ir kiek laiko po visko skauda ir sunku?