Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalu nusiurbimas, pilvo plastika 5

QUOTE(Ineta.V @ 2010 10 04, 15:24)
Bet uztai kooooks rezultatas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Sumaisiau su Raimuta,atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2010 10 04, 11:10)
Sveikos,
Ar naujokes priimat?

3. Pats svarbiausias klausimas -jau toms, kurios daretes OP pries kiek laiko -ka darote po to, kad vel pilvas neuzaugtu? Ribojat maista? Sportuojat? Nes mane stabdo tai, kad gal pabusiu grazi pusmeti, o kas toliau??? Zinau, kad gal nestumai labiausiai mane sudarke. bet vistiek.

Aciu, jei kuri atsiliepsite..

Laba,
Aš jau po op. porą metelių, bet jokio sporto, jokių dietų ir maisto ribojimo pas mane dienotvarkėje nėra ir niekas neataugo, bet kiekvienam savo.... g.gif Aš visada palyginus daug valgau, bet esmė ,kad į kūną neina, svoris nei krenta, nei auga. Čia jau tau pačiai žinot , kaip tavo organizmas reaguoja į viską.
Mano odą tai pat sudarkė nėštumas, bet nopjovė odos perteklių ir viskas , o ji neataugs tikrai , nebent vėl gimdyčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineta.V @ 2010 10 04, 13:31)
Sumaisiau su Raimuta,atsiprasau 4u.gif

Tai va kad sumaisei doh.gif
Bandau fotkintis smile.gif
Atsakyti
Laukiam fotkiu.As idejau nauju savo foto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineta.V: 04 spalio 2010 - 14:31
Jau idejau wink.gif
Atsakyti
Raimuta, aciu uz info!
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2010 10 04, 15:45)
Jau idejau wink.gif

Niu va, randas ir bamba tikrai jau gražiau atrodo,su laiku vis gražėja thumbup.gif , tik tie šonai pas tave įdomiai taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2010 10 04, 15:45)
Jau idejau wink.gif

Kitas vaizdelis bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Vaizdzelis niblogas,geriau nei buvo (kad man nors toki huh.gif) ok.gif o tie soniukai ausiukai?,ar cia taip jis susiuves g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 10 04, 12:42)
Na jau apie Papecki paskaiciau internete  blink.gif nenoru as pas ji  schmoll.gif ,o dar vienas yra Papečkis tai gal sitas  g.gif nu pas ji kainos normalios ,o daugiau nezinau kazkur info reik ieskot.

o del nuotraukyciu,nu nezinau kazkaip reiktu gal pabendraut,zinau,kad cekava,bet rodytis bet kam irgi nevalia schmoll.gif

********************************************************************************

Muse
1.internete maciau yra numeriukas,tai gal sis ir yra veikiantis g.gif
2.Kazkur po savaites jau gali eiti i darba,na bet jai sunku juk bileteinis gali testis ir ilgiau.
3.Atsakys jau dariusios nes as dar tik mastau kaip ir daugelis  smile.gif
Papildyta:
opapapaaaaaaa blink.gif paziejau as ta Papečki gi ten anesteziologas mano kaimynas bigsmile.gif va geras.O aprasymas tai labai patiko ir kiek izimybiu pas ji koregavosi bigsmile.gif

Apie Papecki kazkaip nieko blogo nesu girdejusi. Mano drauge pries 8metus pilva tvarkesi pas Radzeviciu. O pernai krutine didino pas Papecki. Tai va ir isgyre. Tipo jis ispeike Radzeviciaus darba, tipo galejo daugiau patemt. O jos pilvas po dvunuku tikrai tragiskas buvo. Tai ir nzn, kazkaip Kaunas man arciau, gyvenu Utenoje. Bet jau geriau i klaipeda nulekt, kad tik gerai padarytu. Nes labai bijau rando, kad tik jis po kelnaitemis pasisleptu.

Del nuotraukeliu suprantu. As kazkaip tik temas skaitau, rasyti, kad neturiu tokios patirties. Esu kazkurioje temoje rasiusi, kad su savo pilvu jau 13 metu gyvenu. kazkaip pinigu nebuvo, kainos buvo dideles.

O gal galeciau ten savo nuotraukele ikelti, patartumete ar visai verta. Nes nera jis jau toks tragiskas, todel gal taip ilgai ir tempiau guma. Kita vertus gal ir tragiskas, jei vis dar svajoju apie OP.

ir dar klausimelis: o darant operacija ar duoda biuletini?

ir kiek laiko po visko skauda ir sunku?
Atsakyti
Nu matai kai pa"GOOGLINAU radau dvi pavardes Papeckis ir Papečkys g.gif tai pastarasis tikrai isgirtas yra ir dar plius kaimynas anestiozologas (pas ji dirba) tai su jo zmonike kalbejau,klausiau sake liuksiskas daktariukas.
Atsakyti
[quote=Neri29,2010 10 04, 16:38]

ir dar klausimelis: o darant operacija ar duoda biuletini?

ir kiek laiko po visko skauda ir sunku?
[/qu

Po plastinių op. biuletėnio neduoda jei neklystų, turi važiuot pas savo daktarus ir tada jie išrašo, bent jau man taip buvo, parašo kaip išvaržos diagnozę ir tada galima pratempt nemažai laiko.Priklauso nuo darbo kiek laiko nedarbinga būni.Mano kai sėdimas ,tai galėjsau iškart eit, nors sedėti ir pavargsti. Aš pasinaudojau biuletėniu ir sau ramiai lepinausi po op. smile.gif
Atsakyti