Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalu nusiurbimas, pilvo plastika 5

QUOTE(raimuta @ 2010 10 04, 16:48)
Po plastinių op. biuletėnio neduoda jei neklystų, turi važiuot pas savo daktarus ir tada jie išrašo, bent jau man taip buvo, parašo kaip išvaržos diagnozę ir tada galima pratempt nemažai laiko.Priklauso nuo darbo kiek laiko nedarbinga būni.Mano kai sėdimas ,tai galėjsau iškart eit, nors sedėti ir pavargsti. Aš pasinaudojau biuletėniu ir sau ramiai lepinausi po op. smile.gif

Kiek laiko bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 10 04, 16:52)
Kiek laiko  bigsmile.gif  g.gif

Mėnesį laiko prabuvau su biulet. thumbup.gif , po to jau ir pati pasiilgau darbo. ax.gif
Atsakyti
Na sukeliau savo foto, visdelto baisus jis blush2.gif , geda net i save paciai ziureti.
Papildyta:
QUOTE(Neri29 @ 2010 10 04, 18:09)
Na sukeliau savo foto, visdelto baisus jis blush2.gif , geda net i save paciai ziureti.

Raimunta, tavo pilvas nuostabus bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Neri29,2010 10 04, 18:12]

Cia visoms geda i save ziuret,todel ir svajojam apie op 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neri29 @ 2010 10 04, 17:12)
Papildyta:
Raimunta, tavo pilvas nuostabus bigsmile.gif

Ačiū, bet man pas tave nėra te nieko baisaus,pas mane tikrai prastesnė padėtis buvo blush2.gif .Pas tave net nėra kabančios ,, kengūros,,. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuta @ 2010 10 04, 14:55)
Niu va, randas ir bamba tikrai jau gražiau atrodo,su laiku vis gražėja thumbup.gif , tik tie šonai pas tave įdomiai taip g.gif

Su laiku sakai biggrin.gif po beveik triju metu cia toks wink.gif

QUOTE(eLaura @ 2010 10 04, 15:09)
Kitas vaizdelis bigsmile.gif  4u.gif

Vaizdelis tai aisku geresnis nei buvo, taciau g.gif

QUOTE(Ausra1976 @ 2010 10 04, 15:18)
Vaizdzelis niblogas,geriau nei buvo (kad man nors toki huh.gifok.gif o tie soniukai ausiukai?,ar cia taip jis susiuves  g.gif

Na, cia ausytes. Man korekcijos ir reikia tam kad nusiurbtu riebaliukus, ausytes pasalintu ir randa ispjautu bei naujai suformuotu.

QUOTE(Ausra1976 @ 2010 10 04, 15:43)
Nu matai kai pa"GOOGLINAU radau dvi pavardes Papeckis ir Papečkys g.gif tai pastarasis tikrai isgirtas yra ir dar plius kaimynas anestiozologas (pas ji dirba) tai su jo zmonike kalbejau,klausiau sake liuksiskas daktariukas.

O kur tas Papeckys dirba tada? Ar tas cia kur zemenhofo gatveje, senamiestyje?
QUOTE(Neri29 @ 2010 10 04, 16:12)

Tavo pilvui reiktu dalines plastikos ir rieb.nusiurbimo manau wink.gif
Atsakyti
Aha ten jis dirba smile.gif man kazkaip ispudi jis paliko g.gif
Atsakyti
Atsakiau i komentarus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2010 10 04, 19:13)
Atsakiau i komentarus wink.gif

Tai jo pirma ten parasiau, poto cia atsakei,tai viskas jasna biggrin.gif o tu man dar ir pakudus g.gif

Neri29 nu kad man tokia figura visai davolna buciau smile.gif bet zinau,kad kiekvienam savo.Tau palyginus su tuo kokia buvai tai dabar puskatastrofe g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 04 spalio 2010 - 18:50
Dekui uz nauja tema 4u.gif
Manau vel velniu gausim uz pliurpima doh.gif
Raimuta, kaip saunu, kad tau nesikeicia svoris thumbup.gif Bet jei ir jis keistusi, mastau, kad neissitemptu ta oda tiek kiek per nestuke.gif issitampo g.gif
Ech, svajoju as kasdien dabar apie op rolleyes.gif Mazius beveik nebevalgo is (.)(.) tai galesiu jau kudintis pradet, tik valios reikia...
Atsakyti
QUOTE(gebene @ 2010 10 05, 00:46)
Dekui uz nauja tema  4u.gif
Manau vel velniu gausim uz pliurpima  doh.gif
Raimuta, kaip saunu, kad tau nesikeicia svoris  thumbup.gif Bet jei ir jis keistusi, mastau, kad neissitemptu ta oda tiek kiek per  nestuke.gif issitampo  g.gif
Ech, svajoju as kasdien dabar apie op  rolleyes.gif Mazius beveik nebevalgo is (.)(.) tai galesiu jau kudintis pradet, tik valios reikia...

oi nigavari jau sapnuoju kaip as atrodau bigsmile.gif tik va nusprest reikia pas ka cia save patiket g.gif

Laba ryteli smile.gif pasikavinam user posted image davai su valia gebene prasitampom abi mirksiukas.gif

Atsakyti
Labas rytas.As tai jau tiksliai nusprendus pas Bagdona varyt.Kokia diena susikaupsiu ir nuleksiu i konsultacija,o tada jau manes niekas nesustapdys new_russian.gif biggrin.gif
Atsakyti